וראטי סימן שאלה בגלל החזרה מהפציעה. אני כמובן מאחל לו בהצלחה. אבל סימן שאלה זה סימן שאלה. ------------------------------------- באופן כללי אני מדבר על מה שראיתי היום מהשחקנים שראיתי היום במרכז שדה האיטלקי. ובמיוחד בארלה. לא אהבתי מה שראיתי.
זה לא סותר שאיטליה נתנו אחלה משחק ומגיעות להם מחמאות אבל היריבה באמת מביכה בקטע מוגזם, גם במשחק הזה ניכר שמרכז השדה של איטליה מאוד בינוני ואולי עם וראטי וזניולו הייתי באמת מאמין שהם יכולים ללכת עד הסוף אבל יש שם יותר מדי בינוניות בשביל שאספור את איטליה כמועמדת רצינית. היא כן תהיה סוס שחור לדעתי. נתנו משחק טוב וכל הכבוד להם אבל החולשה של טורקיה יותר זועקת מהאיכות של האיטלקים, זה היה ממש מביך.
איך בדיוק זה "ניכר"? אחלה משחק של הקישור שלנו, בכל פעם שהטורקים ניסו לצאת קדימה הקשרים שלנו בלמו אותם ושיחררו התקפות מהר קדימה.
איטליה עם משחק ראשון שיתן הרבה תקווה לאזורי. אני חושב שהם יגיעו רחוק, אבל אופתע אם נראה אותם בגמר. לדעתי הם כן אאוטסיידר אמיתי ושום נבחרת תביס אותם. טורקיה? יצטרכו עכשיו להוכיח שהניצחונות במוקדמות המונדיאל על הולנד ונורבגיה לא היו מזל (והרבה מומנטום כי בטח אנחנו לא חשבנו שהם ישחקו משחק כל כך הגנתי). הם כבר איבדו בבית שלנו נקודות בבית מול לטביה ולכן לא אופתע אם יאבדו נקודות דווקא מול נבחרת כמו וויילס. @alexshw אלכס, ישראל לא תפתיע את הולנד ונורבגיה בשבוע אחד עם שש נקודות...הטורקים היו היום חלשים להחריד, אבל זה לדעתי בעיקר בגלל שההגנה האיטלקית לא חילקה מתנות כמו שאנחנו עשינו בטורקיה...
טורקיה הייתה יותר מדי עלובה בשביל שיהיה אפשר להתלהב מאיטליה. העיפו כדורים מהדקה הראשונה והגיעו לרחבה מס' חד ספרתי של פעמים. לדעתי יתקשו יותר מול שוייץ ו-ווילס.
לא יודע מה אתה ראית אבל לדעתי ז'ורז'יניו לא הורגש, בארלה היה חלש במחצית הראשונה ולוקטלי היה בסדר. זה פשוט לא קישור שיכול ללכת עד הסוף לדעתי, אני שוב אומר איטליה נתנה משחק טוב וכל הכבוד אבל בסופו של דבר טורקיה הייתה מזעזעת באופן יוצא דופן. אני לא הייתי ממהר להסיק מהמשחק הזה הרבה לגבי המשך הדרך של איטליה בטורניר או על סיכויי הזכיה שלה, פשוט שיחקו טוב וזהו. אני בכלל לא מבין איך הסקתם שאני מזלזל באיטליה, סך הכול אמרתי שהחולשה של טורקיה יותר בלטה לעין.
לא מסיק שום מסקנות לגבי ההמשך, הנבואה ניתנה אתה יודע למי. אבל בהחלט יש לנבחרת הזאת בסיס איכותי, הוא יהיה יותר איכותי עם וראטי, אבל הוא איכותי גם בלעדיו. זה מה שיפה בנבחרת שמתבססת על שיטה ולא תלותית בסופרסטאר כזה או אחר(יצא לך לראות את צרפת בלי אמבפה? בוא נגיד שאני מקווה בשבילה שהוא לא יפצע במהלך הטורניר)