אשם לחלוטין, אבל לפחות לו יש פוטנציאל לעשות משהו מעבר ללתת כאלה מתנות ליריבות. הוא אגב משחק כבר איזה 120 דקות. מישהו בממשלה הקטארית הימר על ניצחון ב-4 שערים. ומה עם העניין של clear and obvious error?? אני אומר לכם הביאו אנשי כדורסל לנהל את המונדיאל הזה.
הוא לא משחק 120 דקות כי ישבו על הדשא את הכמות זמן שהוסיפו. תמשיך להגן עליו, אם מגווייר היה עושה את הטעות הזה במצב ההוא+פנדל+ סגירה רעה גם בשער הראשון היית משמיד אותו. סטונס הבלם ״הבכיר״ בסגל הוא בלם בינוני שנוטה לאבד את הראש. אין פה שום דבר חדש. בלי דיאז לידו לאורך זמן הוא מעולם לא נראה נורמלי. אמיל הסקיס.
האתרים הולכים עם גאקפו כ10 מתחת ליאנסן וברחווין אבל בתכלס אני מאמין שגאקפו בשמאל, ברחווין בימין ויאנסן באמצע.
סליחה לא שמתי לב, מקום שני, אבל היא היתה עולה אם לא האסייתיות, אבל אני מבין שאני חי בעולם מדומיין שאין בו פוליטיקה מסריחה.
השופט היה מטר וחצי מהאירוע בכדור קרן. לא לראות את זה? הוא ראה. אין לי שום בעיה שלא ישרקו בכלל על תפיסות בקרנות בריבה. אבל להתעלם לגמרי מהתפיסה על מגוונר ולאשר את התפיסה המעפנה הזאת בסוף? מסריח.
אני לא יודע מה הוא הצליח לראות וכמה הוא היה בטוח במה שראה. אין דבר ששופט לא יכול להחמיץ, ולא משנה כמה קרוב הוא עומד. בגלל זה הכניסו את ה-VAR. להמשיך להאשים את השופט במגרש זה פשוט מיותר עכשיו.
שוב איצטדיון עפ מלא כיסאות ריקים. אפילו בהגזמה. אין הרבה הולנדים. אולי אחד הסמלים של המונדיאל זה האוהדים ההולנדים. אם נסעו 5 אלף זה הישג שיא. שתבינו זה אחרי מונדיאל שהם לא היו ב2018. בברזיל 2014 הם נסעו עם יותר מ30 אלף! אני מאןד שמח שהאירופאיפ עומדים במילה שלהם וכמעט לא באים
חוץ מדה יונג (שגם הוא לא בדיוק גרזן הגנתי) כל השחקנים בקישור עם אוריינטציה התקפית. הולנד בונים על התקפות מעבר.
יאנסן הזה יותר איטי מלוק דה יונג בגיל 300. בארחווין זה כשאתה מזמין ממפיס מעלי אקספרס. איזה טרול הואן חאל הזה עם דה יונג בקישור האחורי ליד ברחהאוס, בלי להתחכם לא ישמעו עליך.