אנחנו לא מתמודדים על אליפות. אנחנו אנדרדוג בהימורים שלכם מתחילת העונה על מאבק על טופ 4. ברור שאני אהיה סלחן יותר. מאמן בעונה ראשונה שמקבל את הסגל ״הכי לא ניתן לאימון באנגליה״ וצריך להתחיל לנצח איתו משחקים אחרי שהמאמן הקודם טען שצריך להחליף במיידית את כל ההרכב. אני מצפה מקבוצה שרוצה לקחת אליפות לבוא ולטרוף את מנצ׳סטר סיטי, בטח בתקופת הטרלול שלה בטח אחרי 2 תוצאות רעות. לא מקבל את זה בינתיים במחצית הראשונה שלכם. סיטי קצת מריחה שייקיות ומתקרבת לשער. הלוואי שינצחו.
חחחחחחחחחחח "אם היו גונבים לנו נקודות במירוץ אליפות". קודם כל, אשמח לקבל את ה-3 נקודות ששדדו לנו נגד ארסנל העונה בתצוגת שיפוט שערורייתית ומגמתית. לגבי אליפויות שגנבו לנו, בשלוף אני אזכיר את אטקינסון הבנזונה שבמצב של 1-0 לנו נגד לסטר לא הוציא אדום למגוויר שעצר בעבירה מכוונת את מאנה שרץ לבד מול שוער. אותו מגוויר אחר כך הבקיע את השוויון נגדינו ובדקה 86 הוא סירב לתת את הפנדל הכי ברור בעולם על עבירה על קייטה שהוכשל מאחור רגע לפני שבעט מ-7 מטר. זה היה בעונה שהפסדנו אליפות על 11 מילימטר. אני גם יכול להזכיר איך בעונה שעברה לא נשרק נגד סיטי פנדל של 200% על נגיעת יד של רודרי בדקה 90 נגד אברטון, משחק שסיטי ניצחה 1-0. או איך סיטי קיבלו פנדל נגד וולבס על זה שהכדור פגע למאוטיניו בכלל בחזה. מה לגבי זה שקיין לא קיבל אדום על זה שקיצץ את רוברטסון בעונה שעברה ואז השופטים גם התעלמו מעבירה ברורה על ג'וטה ברחבה של טוטנהאם? כמה נקודות לקחו לנו או נתנו לסיטי עם החלטות שערורייתיות במקרים האלה? מבין את העצבים, אבל לא צריך לשחק "מה היה קורה" אם היו עושים את זה לליברפול. כולנו יודעים מה היה קורה כי חווינו את זה בכל השנים האחרונות.
כמה חבל שכלפי ארטטה לא רק שלא היית סלחן אלא היית עם אג'נדה מday 1 שמונה בגלל "שהוא יודע שפות" וכל מיני שיט בסגנון. לפחות אנחנו כבר לא שם.
נכון וארטטה נתן לי את כל הסיבות בעולם לזלזל בו וכמה שיותר. אפשר לחשוב שאני לא אמצא הודעות של זלזול שלך כלפי ארטטה מה3 שנים הראשונות. נאבקת על משהו בעונה הראשונה?? המשחק הכי חשוב עבורך היה לנסות להרוס לצ׳לסי וטוטנהאם בדרבי. אם טן האח היה ליצן שמנסה ללמוד מילים בפורטוגזית כדי להתחנף לפורטוגלים ולברזילאים שלו בזמן שאני נאבק בקריסטל פאלאס הייתי מזלזל גם בו. שתי עונות ראשונות של המאמן עם הג׳ל סיימת מקום 8 כמו עלוב נפש ואתה מבקר אותי שאני מחפש אותו..ממש חוסר אובייקטיביות משווע מצידי. איך אני לא צוחק על מאמן קירח בעונה ראשונה שנמצא חמש נקודות בפברואר מסיטי וארסנל.
https://www.thesportreview.com/wp-content/uploads/sterlingscreen.Xxx מת. זה אצל סיטי מי שלא מזהה, לא ייאמן איך הקוון המחורבן "לא רואה" ONSIDE כזה ברור.
למה אתה מרוכז במזל של גבריאל ולא ב(חוסר)מזל של פליקס? מתעסקים פה בליגה אנגלית ולא בליגת אלופות, הכדורגל נהרס.