לארסנל יש פה 20 דקות קריטיות. הם לא מתפקדים במחצית הזאת. לא שסיטי משחקים טוב, אבל ארסנל עושים טעויות גדולות.
גריליש זה בדיוק הגאונות של פפ. הביא שחקן מתחת לרדאר שאף אחד לא שמע עליו ובמחיר רצפה והוא נותן לו גול במשחק עונה נגד ארסנל. אחרי 7845 שהוא הסריח את הדשא.
אני לא צופה, לכן אני שואל אותך אם עברתם את החצי באיזשהו שלב. אני אנסה לנחש שאנזו או פליקס יצרו איזה מצב וזהו. נשלים אחר כך. דורטמונד קבוצה נאיבית שמסוגלת לחרבן הכל אבל אתם בכלל מסוגלים לנצח תחת פוטר?? שאלה רטורית כמובן. בסך הכל עוד יום בסיוט שלא נגמר, אל תדאג יהיה רע יותר.
משחק אחד לא אומר שמגיע או לא מגיע. סיטי ניצלו את הטעויות שלכם ואתם בינתיים לא מספיק מנצלים. צריך לזכור שסיטי רגילים למעמדים כאלה ואתם עדיין לא. בסוף בסוף בסוף גם אין לכם דה-בריינה.
מתוק, הוא כמעט ראשפורד הנורדי. זינצ׳נקו במופע אימים. תעירו אותו מהסיוט. איפה ז׳ורז׳׳יניו במחצית הזאת, עלה מהחדר הלבשה?
מה שמדאיג אותי בהפסד הזה זה גבריאל. הבחור לא יציב מנטלית. היה לו רצף ארוך מאוד של טעות הזויה למשחק והוא באמת יצא מזה מאז. מקווה שהוא לא ישאב לזה שוב עכשיו. לא יודע. אמרתי את זה במהלך העונה, מרגיש שה 11 החזקים שלנו יכולים לנצח כל קבוצה בליגה, אבל מה לעשות זה כדורגל, ואליפות לוקחים 20 שחקנים ולא 11. בלי ז׳סוס ופארטיי ובעצם אולי להוציא את בן וייט, כל שחקן מה 11 שנעדר זה קריטי.