מה עם אנשי הלטאה? שיבואו מהביוב ויחטפו אותו. נסראללה ממשיך לעשות בית ספר בתקשורת ולוחמה פסיכולוגית למדינת ישראל. מזל שאני לא רואה טלויזיה בטח כל הערוצים משתפים עם זה פעולה. אם כל זה שהוא החולד המקורי ואוהב לנבוח הרבה הוא גם צודק - הצפון הופקר, ונראה שמדינת ישראל לא מסוגלת בעצמה להשתלט עליו בחזרה.
מאז 1881 לא הרגו אף מנהיג מדינה פעיל שם. את לברנטיי בריה שהיה חלק מההנהגה משותפת קודם עצרו ואחר כך הוציאו להורג ב 1953 ככה שהוא לא היה פעיל כבר.
אני: בעד לצנזר פרטים על מו"מ על עסקה מתוך הבנה שביטחון ישראל בזמן מלחמה ורגשות משפחות החטופים חשובים יותר מזכות הציבור לדעת. אתה: מה, אתה רוצה לחיות כמו ברוסיה? בוא פשוט נרצח ראש ממשלה נבחר, זה הרבה יותר דמוקרטי. (ועזוב שרק לפני כמה חודשים רצחו שם את מנהיג האופוזיציה בדיוק בצורה שאתה מציע, יעני לגרום לזה להיראות טבעי. אבל הוא לא ראש מדינה, אז אני מניח שזה ההבדל בין הנאורות שלך לחושך הדיקטטורי שלהם. אהא, אהא).
https://x.com/NBhgdrh/status/1813627265860989035 כמו שכתבתי פה לפני כמה חודשים. צריך להפסיק את השטות הזאת של "המעריך הלאומי" אמ"ן צריך להתעסק במה שהוא טוב בו וזה מודיעין התקפי. לא לנחש מה עובר בראש של סינוואר או של נסראללה או של כל חלאה אחרת במזרח התיכון. הנחת העבודה צריכה להיות שהאוייב יתקוף בכל רגע, גם אם הוא לא מתכוון לתקוף, כלומר שתהיה הגנה מרחבית הולמת לכל תרחיש. מה שלא היה בשביעי באוקטובר.
מדינה פלסטינית לא יכולה לקום כי אין דבר כזה עם פלסטיני! - YouTube זה נכון. הוא אולי שר אוצר כושל... אבל זה עדיין נכון.