https://x.com/rankarmibuzaglo/status/1817991735164953070 מה הפוליטיקאים יכולים לעשות שהפצ"רית מסרבת להתייצב לדיון בכנסת? הפוליטיקאים כבר לא רלוונטיים במדינה הזאת אחרי השנה האחרונה. רק הציבור יכול וצריך לבעוט אותו מכל מהדרגות.
חבל שהשרים המכובדים שרצו היום באמוק לשדה תימן, לא רצו ככה ב7/10 לעוטף. אני בטוח שהיה אפשר להשתמש ברעל הזה נגד המחבלים.
אני לא מבין, אתם באמת לא יכולים להסתכל במראה? זה בדיוק כמו אלאור אזריה. "הוא לא עשה כלום, אה הוא עשה? אז הגיע למחבל". כל כך רקוב פה אני לא מאמין שאני קורא את זה. מוסריים עלאק. כבר אפשר לתת לחמאס את המדינה אם אנחנו אותו דבר כמוהם
אלמוג כהן מכיר? הוא רץ. רובם עדיף שלא היה רצים, צריך רק לוחמים מיומנים. נ.ב. זה לא התפקיד שלהם, עדיף שבכירי צה"ל היו מתעוררים בזמן זה היה יותר יעיל ומשמעותי.
אלכס נמצא בבעיה נפשית קשה, ככל שאדם יותר במצוקה כך השפה שלו הופכת לאלימה וקיצונית יותר כמו שכולם פה שמים לב לגביו, הוא זועק לעזרה. אבל בסדר הוא בשר איכותי, הוא היחיד בארץ שעשה תואר ועובד בהייטק, זה העלה אותו לדרגת דוכס, אני בטוח שיסתדר.
המשתמטים הגדולים פתאום מגנים על החיילים שלנו. עלק פתטי. לא ברור לי איך כל הציבור מהציונות הדתית שמתגייס ברובו לשירות משמעותי, והצבא הוא ערך עליון בשבילו, יכול לתמוך בממשלה שמקדמת השתמטות.
יום עצוב וקשה. לא מבין איך הגענו למצב הזה. אם אני נסראללה אני כבר לא יודע אם זו המציאות או גן עדן. הוא יכול לירות על מגרש כדורגל מלא בילדים, העולם לא יגיד כלום, ישראל לא תעשה כלום ועוד לדובדבן שבקצפת יהיו פה סצנות שחוץ מחורבן הבית והעם אין דרך אחרת לתאר אותן. עצוב. אין לי משהו אחר להגיד.
אנשים באמת לא מבינים שאי אפשר להתנהג כמו פלנגות ואז להגיד שאנחנו הכי מוסריים בעולם. חושבים שכל העולם מטומטם חוץ מהם. ולגבי ההשוואות (הצפויות להחריד) לקפלן וכו' - *קואליציה* שתומכת בהפגנה אלימה נגד ה*צבא* vs *אופוזיציה* שתומכת במחאה (נזרום איתכם ונקרא לה אלימה) נגד ה*ממשלה*. אם זה נראה לכם שקול אז חבל על הדיון בכלל.
מי האידיוט שרוצה להיות הכי מוסרי בעולם? זה אולי החלום של אידיוטים כמו אהרון ברק. אני רוצה לחסל את האויב שלי בכל דרך אפשרית. מלחמה קוראים לזה.
מי אמר שרוצים להיות מוסריים בכלל? איך זה עזר לנו?לאן זה הביא אותנו? אם היינו קצת פחות מוסריים והיו מפחדים מאיתנו קצת יותר(כמו לפני הקמת המדינה, כמו בשנותיה הראשונות של המדינה) אולי לא היינו במקום הגרוע הזה כיום. מי שרוצה להיות יפה נפש שיעשה את זה על חשבונו. לא על חשבוני ולא על חשבון לוחמי צה"ל.
אף פעם לא ראיתי אויב שמחסל את עצמו. והנה אני לא מתכוון לחסל את עצמי, אתה מוכן להוציא את היד מהביצים ולנסות לעשות זאת? או ששוב תחפש תירוצים לאימפוטנטיות שלך?