אין לי מושג. שימוש בנשק כימי כלפי מדינת ישראל יאלץ אותנו להחריב את לבנון עד היסוד בתוך מספר שעות בודדות. זה לא קטיושות וכטבמים.
https://x.com/shacharbm/status/1819376563273494657?s=46&t=hlEGiDxsnlx05wUDfNX9Qg אפשר לבקר את אחים לנשק על הפוזיציה שלהם . אי אפשר להתכחש לזה שהחמ״ל שלהם החליף את מה שהמדינה הייתה אמורה לעשות ולא עשתה. סיפור אחד מרבות דומים שאני מכיר, חלקם אישית. למי שלא מבין כמה הממשלה הזו כושלת, וכמה היא מחריבה את המדינה. אבל העיקר שבן גביר רץ עם צבי סוכות לאיזה בסיס. מדהים כמה קל להתרכז בתפל ולשכוח את העיקר. הממשלה עד היום לא מתפקדת כמעט ובכלל למעט משרד הבטחון והקבינט. אנשים שאמונים על חיי האזרחים, אבל לא אכפת להם מהם, ולא רק שלא אכפת להם, הם בכוונה ובידיעה לא עושים כלום. זו פגיעה במדינה. זו בגידה.
אפשר לבקר? אנשים שצריכים להיות מואשמים בבגידה, אין מחילה ואין סליחה. ניסיון ההלבנה לא מעניין אף אחד, ויש מספיק סיפורים איך הם התנו תנאים בשביל לעזור בהרבה מקרים. איך אמרו אצלנו ביחידה? תודה אבל לא תודה, נתסדר. הסתדרנו. העיקר נכתוב שטויות כמו "מדהים כמה קל להתרכז בתפל ולשכוח את העיקר."
1. האם אתה מכחיש/מתנגד אל הטענות שהצבתי כנגד הממשלה? 2. האם אתה מכחיש את העזרה של החמ״ל האזרחי ופועלם מאז ה7.10? 3. האם לדעתך הממשלה היא גוף פחות משמעותי, פחות חשוב, ופחות עיקרי מגוף אזרחי כמו אחים לנשק? 4. האם יש נתונים, אפילו לא מדויקים על איזו יחידות ויכולות נפגעו בצה״ל בעקבות הקריאה להפסקת התנדבות למילואים של אחים לנשק? 5. האם בעקבות סעיף 4, יש לך איך להראות לנו את האשמה שה׳ימין׳ מטיל על אחים לנשק ב7.10? הערות צד: - אני מקבל לחלוטין כל מי שלא רצה אותם בבסיס המילואים שלו, או לקבל עזרה מהם. - אני מקבל לחלוטין כל ביקורת על קריאה להפסקת התנדבות לשירות המילואים וערבוב של מחאה אזרחית עם שירות המילואים אם הם צריכים להישפט על בגידה, יש 64 אנשים שצריכים לקבל עונש חמור בהרבה. עיקר זה להבין מי מחזיק בכוח ובתפקיד שאמור להשפיע ובחר לא לעשות אותו. רוצה לבקר את אחים לנשק? בשמחה. לא מקבל את זה שלהם אתה קורא בוגדים ולכל ה-64 לא.