ומה עם המקרים שבהם אנשים פורצים לבסיסים? מה עם המקרה שבו שב״כ חוקר הדלפה של מסמך? אתה לצד החוק שנוח לך אני לא מסלף כלום. @Cup of Tea - לא טענתי שדרוריקו עובר על החוק, אלא שנוח לו לציין את החוק במקרה שנוח לו, ולא אכפת לו שעוברים על החוק במקרה ששוב.. נוח לו..
אם היו חוקרים את כ-ל המדליפים משני הצדדים לא היתה לי בעיה שחוקרים גם את הדובר של ביבי. אכיפה בררנית גרועה מאי אכיפה.
זה כמו ״ואם היו חוטפים את הבן שלך גם היית נגד עסקה בכל מחיר?״ אפשר טיעון של אנשים בוגרים במקום מניפולציות רגשיות?
לא זה לא. אתה טענת שאכיפה בררנית גרועה מאי אכיפה בכלל. הרגע הראיתי לך שזה חרטא. אי אכיפה זה הרבה יותר גרוע. אז אולי עכשיו כולם פשוט ידליפו חומרים? צריך לחקור את כל מי שעובר על החוק, ואפשר למחות נגד אכיפה בררנית במקביל לזה שאפשר לתמוך בחקירה הנוכחית
טרחתי והסברתי לך אתמול למה ההדלפות האחרות שאתה מדבר עליהן לא זהות למקרה הנוכחי. אפילו כתבת בסוף שאתה מסכים איתי. יום אחרי והנה אתה כבר חוזר לאותם טיעונים עלובים מדף המסרים הביביסטי. אתה כמו העקרב מהמשל, פשוט לא מסוגל אחרת.
הכוונה שלי היתה שאכיפה בררנית מעידה על דיקטטורה, על שחיתות ברמה הגרועה ביותר, על תפירת תיקים. עכשיו אני אסייג את הדברים שלי ואומר שיכול להיות שיש דברים על הפרשייה שאני לא יודע, אבל אם חלילה הסתבר שצדקתי, ואני מקווה שלא, אז ישראל הדרדרה למקום אפל מאד.
פתאום נפל לי האסימון. ביבי זה פשוט גאון! גאון! למה הוא פיטר את גלנט דווקא אתמול? כי זה הערב של הבחירות בארה״ב. הוא ידע שידברו 5 דקות על גלנט ואז יעברו לדבר על ארה״ב.
בכך שראש ממשלה מפטר שר ביטחון בזמן מלחמה שלא מטעמים מקצועיים וממנה במקומו בובה. כל הפרשות שמתחוללות בתוך לשכת ראש הממשלה. ואלה דברים ליטרלי מהימים האחרונים בלבד. אם זה נראה לך נורמלי או סביר, רף הציפיות שלך נמוך מאוד.