לא. אבל אחלה דמגוגיה וספין משעשע על מה שכתבתי. הטיעון שלי הוא שהמשך התלות בביבי כי השאר לא טובים זה המנוע המרכזי להמשך הבור הפוליטי של המדינה. ההסכמה שמרבית ה120 הם זבל שצריך להתחלף היא אולי ההסכמה הרחבה בעם. אי אפשר להמשיך לפחד כל הזמן ממה יעשו אלו שאינם ביבי. ועוד לתלות על זה את הכל. אם אתה מעדיף להתחפר בחרא - תהנה. ובהמשך לזה, בהינתן והקול הבא בקלפי צריך להיות על פי קו המחשבה ״הכי פחות גרוע בזמן הנוכחי״, ובהינתן והחלום הלא ריאלי של @טל. על מילואימניקים שיחזרו מעזה ולבנון הישר לתופת הפוליטית, אני, נכון לנובמבר 2024, ממליץ ל @Nigel de Jong ששאל לעצתי, לשים פתק של ליברמן. זה מה שאני הייתי עושה נכון להיום. שוב - הפתק הכי פחות גרוע.
זכור לי שהוא דיבר על חיל טילים לא על פירוק חיל אוויר. אבל כך או כך - אין מושלם, רובם חרא גדול. הוא לדעתי החרא הכי פחות גדול. זה כל הסיפור. רק שמגדל הקלפים של ביבי יקרוס, יתפנה פה מקום אמיתי להנהגה חדשה. אין מקום למילואימניקים של טל כרגע. רק אחרי שנוריד את הסתימה בשירותים.
כמו שכתבתי לך באחת התגובה המגדל הזה יקרוס, זה אחד לאחד מפא״י בשנות ה-70, מפלגה שנמצאת כל כך הרבה שנים בשלטון שהיא מרגישה שהיא יכולה לעשות מה שבא לה. כשמירי רגב במקום לעבוד מבלה כל היום בטיסות, כשדודי אמסלם מקים קונצרן ג׳ובים, זה מגעיל את הציבור. אז נכון שגם יאיר לפיד הוא רקוב בעצמו, ונכון שגם ישראל ביתנו היא לא תו תקן למנהל תקין, אבל הציבור רוצה משהו חדש. לא כל כך ברור מהו
אין צורך לרדת לפסים אישיים. אולי לא הבנתי אותך נכון, אבל לא צריך להתנהג כמו משתמשים כשמישהו נוגע להם בנקודה כואבת
יש לו היום בעיה לשבת עם בן גביר כי הוא ימני קיצוני, הוא רק שכח שעד לפני כמה שנים אמרו את אותו הדבר גם עליו. העיקר שעם גלעד קריב ונעמה לזימי אין לו בעיה לשבת.
המהפך של ליברמן ממש מרגש - מאיש ימני קיצוני, מסוכן ומושחת לדובון חמוד בזמן ממשלת השינוי שסחט אינספור מחמאות על כלום. עכשיו הוא בפריים שלו ולפי הסקרים* המפלגה החזקה בגוש מרכז - השמאל. אשכנע את זהבה גלאון לחזור מפרישה ואבחר בה לפני שאבחר בסטייק הזה. *בדיה כמובן פרי דמיונם של הסוקרים כמו כל סקר שנתיים לפני מועד הבחירות.
יש משהו שאני לא מבין, הרי כולם נגד הסדרה, גם תושבי המרכז וגם תושבי הצפון, אז למה החרא הזה על הפרק בכלל? מילא היה איזה לחץ בינלאומי, אבל גם זה אין, לשיעים בלבנון אין את הלובי הבינלאומי שיש לפלסטינים(או ליתר דיוק אין להם את הגב של קטאר). זה תמוה לחלוטין כל הסיפור הזה.
יש להם את הפטרון הצרפתי. יש מספיק חותרים בתוך מדינת ישראל והלחץ האמריקאי שלא פוסק. אפשר להתעלם אבל יש אמברגו נשק תקף ופעיל.
הצרפתים רוצים הסדרה. אתה עושה את ההבדל בין נוצרים למוסלמים ובין עזה ללבנון. שנשק מגיע ישראל בוחרת לאן לנתב אותו, בסוף אין להם יכולות פיקוח וראינו שכבר מסמכים והבטחות לא שוות כלום.
הסדרה תהיה רק בתנאי שישראל תקבל חופש פעולה מלא, תנאי שהחיזבאללה לא יקבלו כי הם יודעים שזה אומר שישראל תיכנס ללבנון אחרי 5 דקות.
ממה שראיתי, זה טראמפ שלוחץ שהסיפור בלבנון ייגמר לפני שהוא נכנס לבית הלבן. בנוגע להסדרה, אני לא יודע מה זה "כולם נגד". בסוף, הסיפור עם חיזבאללה ולבנון יהיה חייב להיגמר בהסדרה, אין אופציה אחרת. השאלה באיזה שלב אתה עושה את זה.