מתקפת הפתע על ישראל ב7.10.23 ומלחמת חרבות ברזל - האשכול הרשמיֿ

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י yonmu, ‏1/11/23.

1. Roma מנהלים

איראנים? הם לא מפחדים שפלסטינאים, תימנים (אם אפשר לקרוא להם כך), לבנונים ושאר הפרוקסיז ימותו שלהם פחות הם.

אני בספק אם הם יהיה נשק גרעיני הם ילחצו על הכפתור להשמיד את ישראל ולא להפוך למעצמה הכי חזקה במזרח התיכון ולשלוט על מדינות המפרץ והמשאבים שלהם.

Lebron אוהב/ת את זה.
  2. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר להקביל את זה קצת לחמאס בעזה לא?

חשבנו גם בשישי לאוקטובר שהם לא ילחצו על כפתור שכזה. והם לחצו, וידעו שהתוצאה תהיה הרסנית.

בכל מקרה, לא הימור שהייתי מוכן לקחת. הייתי מקווה שישראל תפסיק את הטיזינג הזה ותצהיר על מלחמה באמצעות פגיעה בכל מתקן אפשרי שיש לו קשר כזה או אחר ליכולות הגרעיניות שלהם.
    גם אם זה אומר שיום אחרי צבא איראן יהיה על הגדרות.

גם אם אנחנו חלשים וחבולים כרגע, הם חלשים עוד יותר אחרי המתקפה האחרונה, וכשהספונסר שלה שקוע בבוץ משלו.

3. DRORIKO Member

אז מה אתה אומר בעצם אומר? שכל המהות של איראן זה לזרוק פצצת אטום על ישראל ומיד אחרי זה לסיים את תפקידה ההיסטורי כמדינה? נשמע לי קצת מופרך

4. DRORIKO Member

כשחמאס יצא למתקפה נגד ישראל הוא בנה לעצמו 3 חומות הגנה שהוא חשב שיעזרו לו לשרוד את המלחמה:
    1.החטופים שייצרו לחץ ציבורי לסיום המלחמה
    2.לחץ בינלאומי על ישראל לסיים את המלחמה
    3.חיזבאללה שילחץ על ישראל לסיים באמצעות מלחמת התשה

כל חומות ההגנה האלה קרסו. אני מאד בספק שחמאס חזה ששנה לאחר מכן עזה תהיה חרבה, חמאס יהיה מפורק צבאית, ישראל תקים מוצבים בלב הרצועה ושסינוואר ודף ימותו. אני עוד יותר בספק שזה מה שחמינאי רוצה שיקרה אצלו.

5. Bitcoin Member

גם אם לא חזה, ברור שהיה מוכן לזה וברור שזה לא מרתיע

6. DRORIKO Member

כמו שאמרתי

https://rotter.net/forum/scoops1/879300.shtml

7. Bitcoin Member

לפי מה שכתוב פה הם לא שינו שום תנאי אז מה ההבדל

8. DRORIKO Member

נו זה מה שאני אומר

Bitcoin אוהב/ת את זה.
  9. Lebron Member

שלטון האייתולות נמצא בשלטון מאז 1979.
    לפי ההערכות, יש להם מספיק אורניום כדי לפתח נשק גרעיני, והם בחרו במודע להישאר מדינת סף.
    למה? כי יש להם אורך רוח וסבלנות. איך אני יודע את זה? פשוט צריך להסתכל על ה-mo.
    איראן בנתה את הפרוקסיז נגד ישראל ופיתחה את תוכנית הגרעין לאט מאוד, ובזהירות.
    היא נמנעה מעימות ישיר עם ישראל, למעט מתקפות הטילים שגם במקרה הזה הם הודיעו על כך לאמריקאים מראש, מה שאפשר לישראל להתכונן ולמנוע נזק רציני.
    אין להם בעיה להמתין לשעת כושר. השאלה היא איך ישראל תתמודד עם זה.
    עד ה-7 באוקטובר היא הכילה את הפרוקסיז שהתעצמו ולא הצליחה לעצור את תוכנית הגרעין.
    2025 זאת שנה שכולנו מצפים שעם ממשל אוהד על הנייר בבית הלבן תהיה תקיפה משמעותית שתפגע באיראנים.
    אבל מהיכרותי עם התחכום הפרסי, הם לא יהססו לקחת צעד אחורה ולחכות שהעניינים יירגעו.
    נקווה שזה לא יצנן את תוכניות ההתקפה של ישראל.

10. Roma מנהלים

ממש לא. לאיראנים יש היסטוריה מפוארת ומדינה, לפלסטינים? כלום. דרך אגב, רוב בכירי החמאס שלקחו את ההחלטה כבר לא נמצאים אתנו...

ברור שזה סיכון שישראל לא יכולה לקחת, גם בלי האיום הגרעיני לחיות במזרח תיכון שאיראן היא הפטרון לא יצטרכו נשק גרעיני בשביל להשמיד את מדינת ישראל.

Lebron אוהב/ת את זה.
  11. DRORIKO Member

https://x.com/YotYotam/status/1862037829087314338

בני גנץ זה נטו הצבעת מחאה נגד נתניהו, אם תרצו מפלגת הגימלאים על טורבו. אני לא חושב שקיים מישהו שבאמת מעריך את בני גנץ, שאומר לעצמו "וואו איזה איש מקורי ומסקרן" האיש הוא לא סתם מכונה של סיסמאות, הוא מכונה של סיסמאות שחוקות שהשתמשו בהן 7000 פעם לפניו.

12. DRORIKO Member

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הקשר בין הדברים? מי שרוצה "להחזיר את גוש קטיף" לא צריך את גולדקנופף בסיור בנצרים. אתה סתם מחפש בכוח.

14. DRORIKO Member

סאבטקסט חביבי. אם ליברמן היה חושב שלהחזיר את גוש קטיף זה דבר מבורך לא היתה לו בעיה שגולדקנוף משתתף בסיור הזה. לא רק זה, הוא עצמו היה משתתף בסיור הזה. הציוץ נאמר בנימה של "במקום להתעסק בשטויות המזיקות האלה שגולדקנוף יעשה משהו מועיל". אגב מיותר לציין שלא שמענו בשומקום את ליברמן תומך בהתיישבות מחדש בעזה, פתאום הוא מתנער מהם. הרי מה היתה ההתנתקות? לא זה שצה"ל יצא מג'באליה וחאן יונס, הוא עשה את זה כבר ב-94. ההתנתקות היתה שצה"ל פינה את גוש קטיף. עכשיו מילא אם ליברמן היה משנה את דעתו מאז, לגיטימי, אבל הוא עד היום מתפאר בזה שהוא הצביע נגד ההתנתקות. מדובר בנוכל שמנסה לאחוז בחבל בשתי הקצוות. קורץ גם לימין וגם לשמאל-מרכז.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרבה מילים על ציוץ בטוויטר. מעט מהות. כאמור, מחפש בכוח.

ליברמן יכול להיות בעד חזרה להתיישבות בעזה, ולחשוב שיש דברים מועילים יותר שגולדקנוף יכול לעשות עם זמנו. כמו לדאוג לגיוס צאן מרעיתו. הרי ישראל תצטרך יותר חיילים כדי לשמור על הדפוקים בראש שיתגוררו ברצועה, לא?

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 15)

1. ofir