חיזבאללה ירו פצמרים על הר דב. זה המבחן הראשון של ישראל. האם להכיל את זה כי זה לא נורה על העורף או להתחרע על החיזבאללה במחיר של חזרת הטילים על העורף. נזכיר שלפי ההסכם לישראל מותר לתקוף אם חיזבאללה יורה עליה. עכשיו הכל בידיים של ביבי.
אחרי הצהרות בומבסטיות משר הביטחון & רמטכל & ראש ממשלה, הכלה לא אמורה להיות רלוונטית, אבל - כנראה אחרי לחץ אמריקאי כבד תהיה תגובת חרטה
אני חושב שהתגובה המינימלית צריכה להיות החרבת כל הכפרים שמהם ניתן לירות פצמרים על הר דב. לא מדבר כרגע על הדאחיה וכאלה
https://news.walla.co.il/item/3709023 כשרוצים להבין מה זה קרן וקסנר זה בדיוק הדברים האלה. להרצי הלוי, בוגר וקסנר, חשוב יותר הקשרים עם האמריקאים מאשר העצמאות החימושית של ישראל. הבן אדם אשכרה משמש בתור סוכן אמריקאי בתוך צה״ל. חייבים להעיף אותו קיבינימט.
כתוב שם שהרצי הלוי החליט את זה? אולי ראש מנהר בכלל החליט והמנכל אישר? אני שואל אותך מה הקשר לרמטכל. ומה לעזאזל הקשר בין רכש צהלי בתקציב סיוע לקרן וקסנר? מלמדים שם שנשק אמריקאי עדיף על תבור?
אני אף פעם לא אבין את הצבועים שנותנים לילדי אפגניסטן, סוריה ועוד המון אזורי מלחמה לברוח לחיים טובים או לפחות צ'אנס אבל את ילדי עזה משאירים שם בשביל המלחמה בישראל והשארת הסכסוך חיי וקיים בשביל אג'נדות מלוכלכות. אז בן גביר וסמוטריץ' ישמחו גם מהמהלך והוא גם יטיב עם מדינת ישראל, זאת לא סיבה מספיק טובה לא לתת לאנשים האלה צ'אנס אחר מלבד להפוך לטרוריסטים. אבל שימשיכו להשתמש בתעמולה הזולה הזאת כנגד מדינת ישראל במקום לדאוג להם. הם רוצים להגר ואולי צ'אנס.