מתקפת הפתע על ישראל ב7.10.23 ומלחמת חרבות ברזל - האשכול הרשמיֿ

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י yonmu, ‏1/11/23.

1. DRORIKO Member

מה שקורה עם צבא סוריה זה הזיה מוחלטת. ידענו שהצבא הזה נחלש מאד בעקבות מלחמת האזרחים הקודמת אבל לא ידענו שעד כדי כך. הוא פשוט מפחד להילחם במורדים ובורח מכל עיר, וזה לא תגידו שבא מולו צבא עם טנקים ומטוסים, זה חברה שדוהרים על טויטות כמו אלה שנכנסו לפה בשביעי באוקטובר. מה הולך פה לעזזל?

2. italiano Member

למה כוח וגנר שהיה בדרך הבטוחה למוסקבה בא עם טנקים ומטוסים?וזה מול רוסיה הגדולה.

הבעיה הכי גדולה של הסורים זה שלאף אחד אין מוטיבציה להילחם עבור אסד מלבד גורמי חוץ.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מדינה מומצאת כמו לבנון, גם שם הצבא לא מתפקד. אם אני לא טועה, את שתיהן המציאו הצרפתים.

4. טל. Member

למעט מצריים כמובן - אחרי שהתפרקה האימפריה העותמאנית - כל העולם הערבי והמדינות הערביות שירשו את השטח שלה, הן למעשה מדינות "מומצאות" על ידי כוחות קולוניאליסטים אירופאיים שציירו קווים ישרים על מפה.

כולן מלאכותיות.

במקרה הטוב זה גוף מלאכותי - אבל כזה שעם השנים כן הצליח להתגבש לכדי מסגרת מדינית ממשית. ומאוחדת.
    ובמקרה הרע זה מדינה שהיא סתם שעטנז פיקטיבי, שאפילו ברבות השנים פשוט לא הצליח להתגבש, וקיים רק כפיקציה. פורמלית.

5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם ארה״ב היא מדינה ממוצאת .
    יש מדינה שלא לפי ההגיון ששטחתם פה? תמיד אפשר למתוח קו אחורה יותר ולהגיד המצאה לפני או אחריו.

עשיתם סיבוב שלם והצטרפתם ל-woke? מה הדבר הבא טל? אתה רוצה שנתייחס ל-pronouns שלך?

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  6. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מה קשור הווק? אחרי שבמלחמת העולם הראשונה התפרקה באימפריה הטורקית המדינות המנצחות חילקו את השלל. אנגליה, בתור ממלכה, הקימה ממלכות, צרפת הקימה רפובליקות. זאת לגמרי הגרסה הרשמית של היסטוריה, לא ווק ולא ברוטב סיצ'ואן.

Lebron אוהב/ת את זה.
  7. DRORIKO Member

אגב זה מדליק נורה לגבי גיוס חרדים. אתה לא יכול לגייס לקרבי מישהו שאין לו שום מוטיביציה להיות שם

8. DRORIKO Member

היא מדינה מומצאת שגיבשה איזשהוא זהות משותפת, עם כל המורכבות שבדבר, ויש המון. במדינות ערב, להוציא מצרים, אין שום זהות, הם מאד מפולגות. איך אמר פעם עוזי דיין-הדבר היחיד שמשותף לכל העירקים זה הפיג'מה

9. Roma מנהלים

הרוב שנמצא בגיוס בקרבי לא במוטיבציית להיות שם, מקבלים את זה עם השירות ועם פעולות שאתה עושה במהלך השירות.
    אני אפילו לא מדבר על מוטיבציית לשרת בקרבי, אפילו בתוך הקרבי יש את המבואסים שקיבלו X ולא Y או נכשלו בגיבוש מסוים.

תנרמל גיוס לחרדים בחברה החרדית, פתרת את הבעיה.

תעסוקה מבצעית (מחסום) ראשונה שלי אחרי הטירונות, אחרי שעתיים רץ לעברי ערבי עם סכין. אתה חושב אכפת לו מהמוטיבציה שלי? לשואלים, נגמר בטוב עבור כולם, נעצר במרחק לפני אחרי דריכת הנשק וצעקות ועצרנו אותו אחרי וידוא שאין לו כלום מלבד הסכין שנזרקה. לפי החוקרים רצה להתאבד.

LFC-Gerrard1 אוהב/ת את זה.
  10. DRORIKO Member

11. DRORIKO Member

זוכרים אחרי הפסקת האש בלבנון שאמרו שיש משהו גדול שאי אפשר לדבר. מעניין במה מדובר...

12. DRORIKO Member

בהתחלה מיסגרו את מה שקורה בסוריה בתור מתקפת פתע אבל לא זאת הסיבה שמשטר אסד קורס, הסיבה היא שלכל הסורים פשוט נמאס ממנו, לקציני הצבא שעורקים לצד השני, לתושבי הכפרים שמגרשים את אנשי אסד שעוד נשארו. זה מתחבר למה שכתבתי פה על החמאס. הכח של החמאס זה שהוא נטוע בתוך החברה, חמאס הוא בלבבות של כל העזתים. לכן גם מיליון פצצות על עזה לא יצליחו להשמיד אותו, זה משהו שיכול לבוא רק מבפנים, כמו שאנחנו רואים עכשיו בסוריה. לגבי עזה אני הרבה פחות אופטימי.

13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגיל, הגזענות האשכנזית שלך תמצא דרך להתבטא. אני סך הכל מרחם עליך, כי די ברור שינקת את זה מההורים המרירים שלך.

14. DRORIKO Member

לפחות ההורים שלי לימדו אותי לקרוא, ההורים שלך לא ממש

15. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגובה צפויה. הבנתי את כוונת המשורר הגזען.

התרבות העיראקית עשירה וייחודית, התפתחה שנים רבות לפני כל שחרור כזה או אחר ממדינה מערבית/אימפריה.

תהיה בטוח שהזהות ההיסטורית של העם הזה יותר ייחודית ועשירה מהתרבות של אבותיך שהיו בעיקר זונות סלאבים של אימפריות מקומיות.

לימדו אותך לקרוא בתחת שלי. לימדו אותך לקרוא למזרחים אפריקנרים אולי.

ועוד מי מדבר, המוציא מהקשר הבולט בפורום.

גזען מגעיל

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 45)

1. Scouser