בכנות, טרחת לצפות בסרטון שעמית סגל שיתף? כי המיסגור שהוא עשה שם זה פשוט שקר שחור על לבן. בלינקן לא אמר שם שמה שהרחיק את עסקת החטופים זה הלחץ על הממשלה, הוא אפילו לא אמר משהו שיכול להשתמע ככה. עמית סגל התדרדר מדמגוג וואטאבוטיסט לפשוט שקרן.
כן. הוא לא אומר משהו כזה במפורש אבל אני חושב שזה די ברור למה הוא מתכוון. ולא צריך את בלינקן הליצן הזה כדי להבין זאת. זה א' ב' במשא ומתן והכל נעשה עקום מהרגע הראשון. כשיש לחץ ציבורי כל כך גדול ברור שזה מחזק את חמאס במו"מ.
אני מצפה מבן גביר לתת לביבי עד סוף החודש כדי להגיש לעזתים את החשבון ולהפציץ את מתקני הגרעין של איראן. אחרת שיפיל את הממשלה. בשביל ממשלת 6.10 שלא מוכנה לשנות את כללי המשחק לטובת ישראל גם כשגדול תומכיה מנהיג את העולם החופשי, גם בנט וגנץ מספיק טובים.
זה לא ברור אפילו קצת שהוא מתכוון לזה. הוא באותה מידה יכול להתכוון שחמאס לא מעוניין בעסקה, או שלא מסוגל לקיים עסקה כי לא שולט בחטופים, ועוד 1001 תרחישים. עמית סגל מיסגר את זה כ"בלינקן אומר מה שאמרתי כל הזמן" כשהוא לא אמר משהו דומה לזה בכלל. שרלטנות ממדרגה ראשונה, "עיתונאות" הכי עלובה שיש. לא נכנס בכלל לטענה המצחיקה כאילו היה אפשר לצפות שיקרה אירוע כזה ולא היה לחץ ציבורי, ויכוח עקר. אבל זה שעמית סגל יצא פה חתיכת שקרן, אין פה ויכוח.
עמית סגל מגה-שופר עם אפס יושרה עיתונאית, כמו כולם העלה הילוך מאז ה- 7.10 כדי לנקות את האיש שהוא משרת מאחריות. הביזיון הוא כמובן של מי שעדיין מעסיק אותו, מבן של מחבל אין לי ציפיות. מתחבר לסיפור שבערוץ 12 ראיינו השבוע אלוף במיל׳ שמדבר נגד ועדת חקירה בלי גילוי נאות שהבן שלו קמ״ן אוגדת עזה(!!). ערוץ בזוי שישדר וינרמל הכל בשביל הרייטינג, לאמת אין ערך. עשרות אלפים ברחובות? הנה אסי עזר ורותם סלע.
https://www.ynet.co.il/news/article/byuxk6p8yl?utm_source=https://www.ynet.co.il&utm_medium=social&utm_campaign=general_share מבאס וקשה. העיקר שבמיאמי השמש זורחת. מה עושה משרד החוץ בנושא?
מה קשור מיאמי?לך טפל בעצמך. מה עושה משרד הבריאות בנושא מטורללים כמוך?זה מדבק?האם עובדים על טיפול תרופתי?האם מרחיבים מחלקות אשפוז בכפייה ברחבי הארץ?
מה יכול לעשות משרד החוץ. ברזיל וצ׳ילה אלה שתי מדינות עוינות שנשלטות על ידי מנהיגים פרו פלסטינים שבחרו לקחת את הצד של חמאס במלחמה. גדעון סער לא אשם בזה. הנה מה שלנשיא צ׳ילה היה להגיד פחות מחודש אחרי השביעי באוקטובר, כשעוד לא ניקו את הדם מהבתים בבארי. הוא גם דאג באותה הזדמנות להחזיר את השגריר. https://www.ynet.co.il/news/article/sjbofhwxa
כי אני אח של יאיר. או יותר טוב- אני מקבל ממנו כסף!@#₪% או כי פשוט נשבר הזין מהטמטום הזה. ישנה סיטואציה שלוחמים לא יוכלו להגיע למדינות מסוימות מחשש למעצר שווא והטמבל הזה דוחף בכל הזדמנות את האובססיה המביכה שלו למשפחת נתניהו. יש פה אפסים שלא היססו לקרוא לחיילי צה"ל אנסים ופושעי מלחמה אבל כשזה משרת אותם פתאום מזיז להם מעצר של חייל בחו"ל. בחייאת.
איך החארות האלה ידעו שהם נלחם בעזה? האם זה מכל התמונות באינסטוש שחיילים בצבא העלו? אני באמת שואל. מדינות פרו פלסטיניות מובהקות, ועדיין - הצבא אמור לשמור על חשאיות מוחלטת ולא לצלם. כלום.
כל פעם שקורה משהו מזעזע אומרים שהפוליטיקאי הרלוונטי לא יכל לעשות כלום. האסון במירון - מה יכלה לעשות הממשלה? הממשלה לא אחראית והוועדה שאמרה את זה הורכבה משמאלנים. השבעה באוקטובר - מה יכלה לעשות הממשלה? הצבא אשם. משבר כלכלי - מה יכלה לעשות הממשלה? יש מלחמה.
הצבא בעצמו הודעה בוועדת הבדיחה (ה"טעות" במתכוון) בשבוע שעבר בעניין קהתי וארליך שהמשמעת התרופפה ככל שהמלחמה התקדמה. ובוא, זה לא שהיא היתה מי יודע מה מלכתחילה. כאשר לכל אחד יש מצלמה בכיס (גם אם פקדו להשאיר טלפונים בחוץ) זה פשוט בלתי אפשרי למנוע לחלוטין את הדברים האלה, בטח במלחמה ארוכה כל כך.
לגמרי התחושה היא שמרגע שעלה החשש (עבורו) שזה הסוף של ביבי, או של ממשלת הימין הקיצוני, סגל הפך מעיתונאי טוב בעל אג'נדה (לגיטימית) לשופר על מלא ולשקרן על מלא. רמה של ערוץ 14.
יש איזה ארגון זבל שאוסף מידע על חיילים שנלחמו בעזה. הם עוקבים אחריהם, גם ברשתות החברתיות וגם מלשנים למיניהם. ממה שהבנתי זה הם פנו לרשויות בברזיל.