אולי עכשיו זה יוריד את מחירי הטיסות, כי אמנם עדיין רוב החברות לא טסות לישראל, אבל מספר הישראלים שבכלל רוצים לצאת מהמדינה יפחת. וגם יישאר לישראלים יותר כסף בכיס למרות הגזירות בגלל שהם לא יוציאו כסף על נסיעות לחו"ל. אחלה מירי רגב! אחלה בצלאל סמוטריץ'!
פרוגרסיב = הריסת משהו לא חוקי? מה זה בכלל משנה שהם יצאו "כמה דקות לפני הפיגוע"? הם ידעו שיהיה פיגוע ועשו דווקא? אמורים בכלל להיות חוקים כלשהו עבור המתנחלים או שהם יכולים לעשות מה שבא להם, איפה שבא להם, ברגע שהם מעבר לקו הירוק?
לא, הם היו אמורים להיות שם כדי להגן על יהודים מפני הטרוריסטים, אבל לאבי בלוט יש סדר עדיפויות אחר. אגב גם אחרי הפיגוע הם לא חזרו לשם, היה יותר חשוב לשמור שתושבי יצהר לא יגיעו למקום. כאמור, סדר עדיפויות.
https://x.com/YinonMagal/status/1876246105899372782 אני אחרוג ממנהגי ואגן על ביידן ובלינקן. לא בגללם אין עסקה, גם אם בלינקן עצמו חושב שכן. לא באמת היתה עסקה על השולחן, גם אם ביידן וביבי היו מצלמים את עצמם מתמזמזים כל שבוע. הסיבה שלא היתה עסקה היא כי הפערים בין חמאס לישראל גדולים מדי, חמאס דורש את סיום המלחמה, ישראל מסרבת בתוקף, כזה פשוט. לא בלינקן, לא ההפגנות, לא ביבי, חמאס. הנה תראו עכשיו, ביידן בשלהי הכהונה כבר הפסיק להפעיל לחצים על ישראל, אפילו נתן לה צ'ק נדיב של 8 מיליארד סיוע בטחוני, בפתח טראמפ שאמור להיות עוד יותר ידידותי לישראל, ואתם לא רואים אפילו בדל תזוזה אצל החמאס. הוא עדיין מתעקש על סיום המלחמה. לא רק זה, הוא גם עדיין מתעקש על פילדלפי ונצרים. והוול סטריט ג'ורנל זה עיתון שמקורב לנתניהו. אפילו עמית סגל פרסם שם מאמר.
כאילו שאם הם היו עסוקים ב"הגנה על יהודים", הם היו מונעים את הפיגוע או שהם יכולים למנוע כל פיגוע. ובכל מקרה, זה לא משנה. הם אמורים לעשות גם וגם. כמובן, אם תיתן לרשות הפלסטינית את האפשרות להרוס בנייה לא חוקית של יהודים, זה יהיה בסדר ותוכל להתמקד בדברים אחרים. עד אז? כן, זה על ישראל.
למה שזו תהיה אפשרות? האם יהודים נמצאים מעל החוק? יש איזשהו גבול, או שגם צריכה להיות להם האפשרות להרוג מעבר לקו הירוק בלי שיעשו להם כלום? ורגע, ליהודים לא יהרסו ולפלסטינים כן? יש לזה שם, אתה יודע. ולמה מעבר לקו הירוק? אולי גם אני אבנה במרכז הארץ מה שבא לי ואיפה שבא לי? למה שלי כן יהרסו? בקיצור, תפסיק לחשוב שהחוק זה משהו שאפשר ללוש איך שבא לך.