https://x.com/judash0/status/1876524092741804297 אמרתי לכם שהם לא באמת רוצים חרדים בצבא, זה הכל קמפיין בשביל לתקוע טריז בתוך הממשלה. לליכוד אסור ליפול בפח הזה ולחוקק את חוק הגיוס באופן מיידי.
אז אתה בעד ההשתמטות? העיקר להכניס לגולן? יש לך בכלל אידיולוגיה כלשהי? או שהדבר היחיד שאתה מאמין בו הוא: 1. ההפך ממה שאמר יאיר גולן, גם אם יאיר גולן יגיד לא לאנוס את אמא שלך, אתה תהיה בעד שיאנסו 2. אותו כנ״ל על כל דמות ׳שמאלנית׳ כי זה מה שמשתמע מדבריך…
ממש לא להכניס ליאיר גולן, כתבתי את זה עוד לפני חודש תקשורת או תשקורת? | עמוד 941 | Asoccer.co.il - לאנשים שאוהבים כדורגל
חחח מה זה לא חושב? זה חוק יותר טוב ממה שהממשלה הקודמת הביאה. יש לך דוגמא חיה. הם חושבים שמישהו קונה את הבולשיט הזה "דברים השתנו". כאילו זאת הסיבה לשינוי הדרמטי ביחס לחוק. גם אם השתנו - מ"חוק גיוס" בממשלה שלהם ל"חוק השתמטות" בממשלה לא שלהם - איך נגיד, משהו כאן מסריח
הסתכלתי על יאיר גולן, והוא נראה לי כמו בן אדם אחד, לא "הם". הוא מייצג את עצמו. וזה כמובן בלי קשר לפרשנות המעוותת שעשית לדבריו.
@DRORIKO אה פתאום זה אמונה? בקיצור - אתה בעד השתמטות חרדים. אתה נגד שיוויון בנטל. ואתה תצייר את כל העולם הפוך בשביל לצעוק לעצמך ימין בלילה. אתה כבר איבדת כל קשר למקור, או למה חשוב לך. רק לצעוק ׳שמאלנים׳ נשאר לך. אין לך פוסט אחד בזמן האחרון שנושא דעה אמיתית שהיא לא בדיוק המתואר מעלה. איטליאנו יעשה את אותה פעולה בשביל לטעום קצת חרובים תוצרת קיסריה- זה ההבדל בניכם.
1. שאזכיר כמה מנדטים היו לבנט בסקרים? 2. גולן אומר את מה שהוא חושב בעניין. זה לא הופך אותו למי שמייצג מצביעים תיאורטיים בבחירות שיהיו השד יודע מה, ותכל'ס זה גם לא אומר שהדברים משקפים את דעת חברי הכנסת של המפלגה.
תהליך הסקת המסקנות שלך הוא מאד מוזר. לא כתבתי בשום מקום שאני בעד השתמטות חרדים. אבל אני גם לא בעד צביעות. נחום ברנע כתב משהו מדוייק:החרדים זה כת לכל דבר ועניין, עם ראשי כת שמפחדים מעזיבה המונית כי זה יפגע בכח ובשליטה שלהם. בחברה הדתית שהיא יותר פתוחה וליברלית אין את הבעיה הזאת ובגלל זה הרבה דתיים מתגייסים. החברה החרדית היא פלונטר. מי שטוען שיש בידיו את נוסחת הקסם להביא את כל החרדים לבקום הוא שרלטן. מה כן אפשר לעשות? להפסיק לממן ישיבות שמעודדות השתמטות, אבל גם זה לא יקרה כי לחרדים יש כח פוליטי עצום. ראית שאפילו בממשלת השינוי שהחרדים לא היו חלק ממנה לא גייסו חרדי אחד ולא הורידו שקל לישיבות, למה? כי ישבו בממשלה יותר מדי אנשים שלא רצו לשרוף גשרים עתידיים עם החרדים כי לך תדע מתי אתה תצטרך אותם.
מה זה צריך לעניין את מדינת ישראל שהם כת? אם הם כת למה צריך להתחשב בהם פוליטית? הם אוכלים את העוגה ומשאירים אותה שלמה. אין גיוס? אין כסף. יש מיסים אגרסיביים יותר. אין קצבאות. שורה תחתונה - לא תתרום? תשלם יותר. כך יעשה לכל אזרח שלא רוצה לתרום למדינה, לא משנה מה יש לו על הראש. כל ממשלה שאינה מתקדמת בכיוון הזה - היא בוגדת, וכל חבריה לא שווים את החיים היקרים שהלוחמים שלנו הקריבו. מגיע להם שיגזרו להם את הדרכון וישלחו אותם לעזה. את כולם. אם בנט יעביר כזה חוק אז גם אותו, וגם ליברמן. כל אחד אחר שלא התאפס מאז ה7.10. בזה אני מסכים, היה עדיף שהעם יעלה עם לפידים ובקבוקי תבערה. אבל על הכנסת.