https://x.com/kaisos1987/status/1885236352117043293 אז שלחו חיילים לסכן את עצמם במבצע מיוחד רק בשביל לשחרר איזה אנטי ציונית שנכנסה לעירק על דעת עצמה. גאון אתה ביבי. אגב ד״ש ממעבר רפיח
טמטום. מדינת ישראל זה לא בייביסיטר של אזרחיה. מי שלוקח על עצמו סיכונים שישא בתוצאות. מה המסר שמעבירים?מעתה חטיפת ישראלים תהיה כדאית לכל ארגון טרור ברחבי העולם. אין מנוס מלהעביר חוק איסור שחרור מחבלים. ויהי מה.
חחחחח. התמימות שלך חמודה. אז נגיד שהעבירו ונגיד שזה אפילו עבר בבג"צ. מה ימנע מממשלה אחרת לבטל את החוק הזה? בג"צ? אתה נתין, תתנהג בהתאם.
״אסמול משלם אל אארות קאילהההה!!@״ ״קרן וקסנרררר ררר״ לא יזיק פעם אחת לנצל את המחשב במרתף החשוך שאתה יושב בו ולעשות גוגל כדי אולי בטעות ללמוד איך דברים בעולם עובדים. תבקש עזרה מאמא אם אתה מסתבך עם האנגלית.
כן זה ארוע רע. אנחנו גם לא יודעים כמה הוא יודע, שזה כואב לכולנו. הכל כדי להחזיר את הארונות של שירי והילדים בסוף. נבלות
אני מניח שהוא יודע. כל החטופים מספרים שהקשיבו לרדיו ואף צפו בטלוויזיה. הוא לא טיפש. כל הנשים והילדים החיים חזרו. מרגע זה נותרו רק גברים חיים.
ארבל יהוד הייתה לבד עד השחרור לא? מקווה שהוא יודע. בתוך החרא של המצב הזה, לדעת מוקדם זה עדיף מלגלות אחרי השחרור
ראינו כבר את סרטון התגובה שלו אחרי שבחמאס בישרו לו על גורל אשתו והילדים. אני לא יודע אם הוא האמין לזה ב-100% ואני לא יודע אם הוא שמע או ראה מאז משהו שגרם לו להבין סופית מה המצב, אבל הוא לא חוזר בלי שום ידיעה.
דנה וייס זרקה פצצה באולפן. אני בכוונה מביא אותה כי היא רחוקה(מאד) מלהיות ביביסטית. היא מצטטת גורמי ביטחון, לא את ביבי או את ישראל כץ, שאומרים שככל הנראה חמאס לא יחזיר חטופים חיים בשלב ב׳. אם זה נכון לא יהיה מנוס מלחזור להילחם, אני לא יודע אם זה יהיה בסוף שלב א׳ או עוד לפני זה אם המשא ומתן יתפוצץ. לצערי אני לא אופטימי שנצליח לסיים את שלב א׳
יש מי שאמר את זה כאן מהתחלה. האינטרס של חמאס זה להשאיר חטופים חיים אצלם למשך שנים ארוכות. זה הקלף היחיד שלהם והם לא יוותרו עליו.
לא מכיר אישית את עופר קלדרון אבל הוא עושה רושם של אחלה גבר. כן מכיר טוב את בן דוד שלו אייל, אוהד שרוף של מכבי חיפה.