אני רוצה להגיד משהו לגבי אוהד, אלי ואור. כולנו הזדעזענו כשראינו אותם(וגם את קית סיגל מהפעימה הקודמת) כולנו גם שומעים את הסיפור על אלון אוהל ועוד כמה חטופים. כשהתצפיתניות חזרו היינו מבסוטים כי הן נראו יחסית טוב. עכשיו גם הן עברו גיהנום שיקח להן זמן להשתקם ממנו, אבל הגיהנום שלהן זה גן עדן לעומת מה שהגברים עוברים, שלא לדבר על החיילים.
השוואה שמראה על רמה של קקי/פיפי. בניגוד לח"כית זוטרה מהאופוזיציה, רגב כשרת התחבורה משפיעה כאן על חיים (ולפעמים מוות) של אנשים יחמיומית. או במילותיה, את הנזק שהיא גורמת לא יתקנו במשך שנים.
איזה ״נזק״ היא עושה? אין לך מושג הרי על העבודה שלה. כל הרושם שלך עליה זה על ההתבטאויות ה״שנויות במחלוקת״ שלה
ברור. לא היה תחקיר עליה לפני 3 חודשים. לא רואים את מצב הפקקים המחמיר, את העלייה בהרוגים בכבישים, את התורים הארוכים לפירוק סחורה בנמלים שעולים לכולנו יותר כסף. לי אין מושג? לך אין מושג כי אתה שטחי וקל להסיח את דעתך לשטויות. הטמטום, השקרים וההתבטאויות שלה הם בתחתית רשימת הנזקים. ומה שאומרת ח"כית מיש עתיד זה מתחת לשולי.
מירי רגב זבל טהור. לצערי הועדים מחזיקים אותה חזק ברשימות של הליכוד. בכלל הנשים בכנסת בדיחה אחת גדולה.
ביבי הוא לא אשפה, אני שונא אותו אבל אי אפשר לטעון שמדובר באשפה או טיפש. הוא הרבה יותר גרוע, כפי שאמרתי בעבר, אבל אשפה הוא לא. מה לעשות? את המציאות אי אפשר לשנות. לפיד לא אשפה, הוא פשוט רעש רקע מתמשך. פוליטקאי די כושל, אבל בזה זה מסתיים