כרגיל הסתה בשקל וחצי. הם "באותו צד" אבל כמובן מטעמים אחרים - החמאס רוצה עסקה כדי לסיים את המלחמה בתקווה באיזושהי קונסטלציה שבה הוא שורד, ה"תקשורת" רוצה עסקה כי היא תומכת באג'נדה שחזרת החטופים יותר חשובה מ"הניצחון המוחלט" הדמיוני. אף אחד ב"תקשורת" לא נגד חיסול חמאס, פשוט מבינים שעם הניהול הנוכחי זה לא יקרה בזמן הקרוב ועד אז לא יהיו חטופים להחזיר.
יש דבר כזה שנקרא אתיקה, מה שבתרעלה 12 מעולם לא שמעו עליו. אתיקה זה להביא את מגוון הדעות, לנהל דיון. בפועל הם מחקו את כל מי שמתנגד לעסקה. שזה בדיוק מה שהם עשו בעסקת שליט ובהתנתקות ובאוסלו. אבל למה ללכת כל כך רחוק. גם את ההסדרה עם החמאס הם אתרגו. מילת ביקורת אחת לא נשמעה שם. זאת תקשורת בריונית שכל מי שסוטה משורות המחנה נמחק שם. את יהודה שלזינגר הם בעטו כי הוא אמר שזה בסדר להתעלל בנוחבות, אבל אנשים שקוראים לדתיים אוכלי מוות מתקבלים שם בברכה.
לתקשורת, כל תקשורת, יש אג׳נדות. אני לא מתווכח על זה ש12 נגד ביבי והממשלה, זאת עובדה. שכל צופה ישפוט בעצמו. אבל להציג אותם כאל ג׳זירה שבעד חמאס ונגד ישראל זאת הסתה עלובה.
אבל פה הטעות שלך ושל עוד רבים. התקשורת לא נגד ביבי, היא פשוט שמאלנית. עובדה שכשביבי עשה הסדרה עם החמאס התקשורת לא ביקרה אותו על זה. בעקרון החטופים לא מעניינים את התקשורת, זה הונאה. מה שמעניין את התקשורת זה להקים מדינה פלסטינית. למה אתה חושב שכל הזמן קודחים לנו על ״היום שאחרי״ מה זה היום שאחרי? אבו מאזן. הם רוצים להביא אותו לעזה כשלב ראשון לקראת מדינה פלסטינית. ומה לגבי ״מהלך אסטרטגי עם סעודיה״ שאתה שומע כל הזמן? זה שם קוד למדינה פלסטינית. הסעודיה לא מוכנים לשום נורמליזציה שלא תכלול מדינה פלסטינית והתקשורת יודעת את זה אז הם מחביאים את זה תחת ״אסטרטגיה״. תראה איך הם מהללים עכשיו את אבו מאזן שהפסיק לשלם למשפחות מחבלים(שקר). זה הסיפור פה, לא חטופים ולא עינב צנגאוקר ולא בטיח. ומבחינתי כל מי שתומך במדינה פלסטינית הוא תומך בחמאס והוא אוייב שלי כי הוא רוצה שהנוחבות יסתערו גם על העיר שלי.
לשיטתך הסתה בשקל וחצי ואולי יותר זה לומר על חצי מהעם שהוא רוצה את החטופים מתים, רוצה שחיילים ימותו ושהוא אוכל מוות או כל סלוגן אחר שהמציאו במחוזות הטרלול, זה איכשהו הוכשר ועובר בשקט. אי אפשר להתעלם מכך שהמסרים שחמאס דורש מהחטופים להקריא זהים למסרים שעוברים בערוצים ובאתרים המזוהים עם המחאה הבלתי נגמרת, את האינטרס של החמאס אני מבין, מה האינטרס שלהם אני באמת שואל.
קושמרו ויונית לוי אמרו אי פעם אוכלי מוות? המסרים של החמאס דומים כי, כמו שאמרתי, הם רוצים את שלב ב' של העסקה. הם רוצים אותה בתנאים שלהם והם רוצים שהציבור פה ילחץ על הממשלה ללכת לשם. זה פשוט - בלי עסקה, החטופים לא יחזרו. זאת עובדה מוגמרת. השאלה באיזה תנאים - הדרג המדיני לא הוכיח שהוא מסוגל לייצר מנופי לחץ מספיקים כדי לייצר עסקה טובה יותר. אפשר לקוות שטראמפ יעזור לנו פה אבל עובדתית החטופים ימותו אם נמרח את זה לנצח.
הסעודים כנראה יתפשרו על נורמליזציה שתכלול דיבורים מהשפה ולחוץ על מדינה פלסטינית. עשית פה סלט מכל מיני דברים והשלכת על זה, כרגיל, את הפוביות שלך. וכל זה רק כדי להפוך את התקשורת לתומכי חמאס.
https://rotter.net/forum/scoops1/887984.shtml שמאלני כולירה. יורד על תכנית טראמפ כדי ללקק לאימן עודה ואחמד טיבי. מעניין שאין לו בעיה לגרש יהודים מיהודה ושומרון.
אוכלי מוות: תומכים בהפקרת חטופים ובנפילת חיילים בשביל פנטזיה משיחית על התיישבות, חוגגים מוות של אויב יותר מחיים של בן ארצם, שנים רצים עם ״שמאלנים בוגדים״ ומאחלים מוות לכל מי שלא תומך במממן החמאס. גם אוכלי מוות: נעלבים כשקוראים להם אוכלי מוות. גדי מוזס: ״במעט הפעמים שראיתי טלויזיה, אתם לא יודעים כמה חיזק אותי לשמוע ולראות את העצרת במוצ״ש ולהבין שהעם נלחם עלינו ועל חזרתנו הביתה״ עופר קלדרון אמר שהרגיע אותו שנלחמים עליו. התצפיתניות אמרו שזה נתן להם תקווה ואפילו צחוק מבחירת התמונות. אחרים סיפרו שחמאס השמיע להם ציטוטים של שרים בממשלה נגד העסקה. ״אי אפשר להתעלם״. איזה פלסטיני נעל. אוכל מוות.
מניעים x או מניעים y, דאגות a או אובססיות b, -בסופו של יום: נטורי קפלן, והזרוע התקשורתית שלהם באל ג'זירה 12 וחמוצים 13 (כמו גם הזרוע המבצעת בחונטה של בג'צ), יהיו המניעים שלהם אשר יהיו, הם אדריכלים של שואה שנייה. הימלריסטים. -------------------------- בעולם הזה דברים נשפטים לפי שורה תחתונה של מציאות (והשלכות) שמייצרים בשטח. לא לפי כוונות.