המציאות הקיימת. אתה יכול לא לאהוב את הרשות ולחשוב שמנגנוני הביטחון שלה הם לא-יודע-מה, אבל קיים תיאום בינם לבין צה"ל והם מבצעים דברים שפועלים לטובת ישראל. החלשה פתאומית שלהם שלא מתוך תכנון ישראלי לא פועלת לטובתנו.
אני בספק אם התפאורה לא הייתה חלק מהסיוע ההומניטרי ודרישה של בג"צ. לגבי כסף, כסף של אחרים, למי אכפת? שזה לא יוצא מהכיס הרבה יותר קל לבזבז.
לא תורמים כלום. מדי פעם מפנים איזה מטען שנמצא על ציר. כמו שאתה רואה בעצמך במבצע חומת ברזל מי שפועל זה צה״ל. אין שם שוטרים פלסטינים.
משתתף בצער הקפלניסטים על המהלך המלוכלך שעשו החמאס בגניבת הקופירייטר והמייצג להפגנה הקרובה. אולי יחזרו להתנדב, הם עשויים לפגוע בחמאס וצה"ל צריך להתארגן בהתאם לכך. בושה. בושה. בושה.
יצחק עמית יושב בצד וצוחק. הרצונות שלך זה דבר יפה, בג"צ לא נותן לך אופציה להצביע למיכאל בן ארי. אבל יש לי המלצה בפעם הבאה שיש הפגנת ימין להגיע, לדרוש את השמדת בג"צ ואז תוכל לומר שניסית ולא רק כתבת.
הבעיה שלי בנוסף לכל מה שקורה זה ביזוי הגופות וסיבת המוות שלהם. חמאס משתין על ישראל אבל כל מה שיש לכם להגיד זה קפלן. כרגיל יודעים רק לנגב שתן מהפרצוף. ואגב הקופי שלהם מדבר על ביבי כבושע מלחמה, הם מתייחסים לעזתים- העזתים לא מעניינים אותי. אין לי בעיה לראות אותם עוזבים או מתים. ביבי רוצח יהודים, זה משהו אחר לגמרי. מה שאתם לא מצליחים לקלוט.
האמת? אני פחדתי שזה יהיה יותר גרוע והם ממש יוציאו את הגופות וידרכו עליהם או משהו. חמאס מסוגל לעשות גם את זה.
כל האידיוטים השימושיים ברשתות החברתיות מבקשים סליחה ומבעים פליאה איך פלסטינאצים מסוגלים לרצוח אימהות, ילדים ותינוקית כאלו זאת הפעם הראשונה שהם עושים זאת. אוי אוי הבורות והזיכרון הקצר במקרה הטוב או במקרה הרע כמו שאני חושב שזה חוסר הידיעה על אירועים אחרים. דם אחר כנראה. אני עדיין מרשה לעצמי לסמוך מעט על ארגוני הביטחון ובראשם השב"כ שנשאר להם כבוד עצמי לתכנן את הנקמה.
הנקמה היחידה שיכולה לספק זה טרנספר על מלא או ג'נוסייד על אמת, שתי האפשרויות לא יקרו כמובן. אנחנו תקועים עם השרמוטות האלה לכל החיים.