ברור שאפשר לעשות את זה בכמויות גדולות יותר. רשמתי את זה בעצמי. בפריז שהיא לא ליד קלקיליה הרגו 130 איש בערב אחד. המגה פיגוע שנמנע הערב הוא אכן דוגמא מצויינת. זה איום שמרחף באוויר עוד מלפני השביעי באוקטובר. רק אמרתי שאני זיהיתי מאפיינים שונים בין הטבח בשדרות ואופקים לבין הטבח בקיבוצים. האם בכפר סבא אפשר להרים מגה פיגוע עם מעל 100 הרוגים? ברור, אבל זאת תשובה שהייתי עונה לך עוד לפני השביעי באוקטובר. מסכים איתך שכל אזרח צריך להתחמש, אבל לצד זה העירייה ערוכה היטב לתרחישי קיצון. אבל כמובן שאי אפשר להיות ערוך ב-100 אחוז והכל יכול להיות.
הביבסים הקטנים נרצחו כבר בנובמבר 23. ע"י מחבלים. אתם בכלל קולטים עם מי יש לנו עסק? העיקר אתמול אורי משגב ועוד זבלים הפיצו פייק שהילדים נהרגו מהפצצות חיל האוויר. עוד זבלים שיש לנו עסק איתם. את כל האויבים צריך להשמיד. השמדה מוחלטת.
אנחנו עוד ממשיכים לנתח את חמאס בצורה רציונלית. מדברים על זה שהוא מתייחס לחטופים שלו בתור נכסים ושומר עליהם מכל משמר. לא שזה מנותק מהמציאות, כי אנחנו רואים שהוא כן משתמש בחטופים כדי להשיג דברים, אבל זה לא תמיד נכון. הביבסים על הנייר היו הנכס הכי חשוב שלו, הם ממש נתפסו בתור הסמל של החטופים, ולא רק שהוא לא שמר אותם הוא רצח אותם אחרי כבר אחרי חודש. המסקנה פה זה שאין מסקנה. חמאס זה ארגון לא צפוי בעליל, וכל ניסיון לנתח אותו עולה בתוהו. זה כמו לנתח דפוסי חשיבה של שבט קניבלים באפריקה. במקום כל הזמן לנסות להבין מה הוא רוצה צריך להתעסק בלהרוג אותו.
זה בלתי נתפס איזה חולירות הם. זורקים גופה של בת עמם כאילו מדובר בזבל שצריך לזרוק. 50 שנה של שטיפת מוח איסלאמיסטית אגרסיבית בעזרתה האדיבה של מדינת ישראל שנתנה לאחמד יאסין להקים עמותה באמצעותה שטף את המוח לאזרחי הרצועה שהיו גם ככה hopeless עוד לפני כן, וכמובן חיסולים של כל מי שנחשד כמשת"פ של ישראל (כשבד"כ הוא לא). אין שום דבר טוב שיכול לצאת שם. עזה הגיעה לנקודת האל חזור. לא מדובר בשטיפת מוח שנמשכה רק שנים ספורות כמו הנאציזם שגם היא לא עבדה על כולם, ולראייה, היו גרמנים שהתנגדו לנאציזם ואף הצילו יהודים. פה לא היה צדיק אחד (אפילו לא צריך להיות צדיק, סתם גרידי אנוכי שרוצה לקבל 5 מיליון ולהתחפך מעזה), שעזר להציל ולא חטוף אחד. אפילו סטטיסטית מדובר בהטייה. ככה זה כשהאוכלוסייה נטולת כל תרבות וערכים.
לא 50 שנה. יותר בכיוון 35-40. ולא תאמין מי קידם ועזר לאותם גורמים? נכון מדינת ישראל. סינדרום עזה | פרק 2 - ארץ אחת - YouTube ממליץ.
צפיתי. את המוג'מע הוא הקים בשנת 73 בעזרתו של המושל הצבאי דאז שהתראיין בתוכנית. זה אומר שהחל משנת 73 שטיפת המוח והכשרת הלבבות החלה. אז כן, יותר מ-50 שנה. אחרי עליית האייתולות כל האיסלאמיסטים הרימו את הראש, לרבות יאסין שאחרי המהפכה החל כבר בהתארגנות מזוינת.
ראיתי את שני הפרקים. מה שמדהים שישראל ניסתה את כל האפשרויות הקיימות- לשלוט צבאית, לתת להם להסתדר לבד, משטר ערבי אחר (מצרים), לתת להם סחורה ועבודה, לא לתת להם סיוע.. כלום לא עובד שם. פשוט צריך להעיף את האוכלוסיה משם, לשרוף הכל ולהתחיל מחדש. רק חולי, עוני וטרור גדל שם.
תמיד צריך להיות יותר אכזרי מהאויב. הפיתרון לעזה היה צריך להיות פיתרון סופי והרבה לפני ה 7.10. כנ"ל גם ללבנון.
אני מניח שהם עשו את ה"טעות" עם שירי ביבס בכוונה כדי שזה יהיה בכותרות ולא מה שהם עשו לילדים המסכנים. הממצאים קשים. חבל שכולם לא מתאחדים סביב השמדה מוחלטת של הארגון הנאצי הזה ואזרחיו השותפים לפשע. אין פה ביבי-לא ביבי, ימין או שמאל וכל השאר.
לדעתי דווקא הקונצנזוס בנושא גדל(בקרב העם כמובן, לא הפוליטיקאים העלובים), בטח ממה שיוצא מהעסקה האחרונה. אם כמה שזה נורא להגיד בהיבט האנושי של רצח מסיבי, הלב לא יחסיר פעימה על אף עזתי אם זה יבטיח ניקוי של השטח מחיי אדם. אני חושב שהתחושה הזו מתגברת כפי שכתבתי. לא קל להגיד את זה בפה מלא תמיד, אבל כבר קשה שלא לראות שאין שום אפשרות של ׳באמצע׳ או גירוש, או השמדה. כך או כך אני אישית הייתי מקווה שכל עזה תהפך לאנדרטה, לשטח שאינו ראוי למגורי אדם, לקרקע מורעלת ולזכר לכל הנאצים מה מחכה להם.
עוד שבוע(ופירגנתי) כולם ממשיכים הלאה ואף אחד לא זוכר כלום. אם אחרי ה7.10 הגענו לנקודה הזו היום אני כבר הרמתי ידיים לגבי האוכלוסייה כאן. עד שלא יגיע איזה מנהיג עם ביצים בגודל כדור הארץ אנחנו נמשיך לאכול חרא בכפית ולהמשיך בחיים כאילו לא קרה כלום.