ביבי הוא הראש ממשלה הגרוע בהיסטוריה של מדינת ישראל. ביבי סיים את דרכו הפוליטית. בפועל כבר עכשיו. רשמית בבחירות הבאות בעוד שנה ומשהו. תשחררו. מה כל כך קשה? ראבק מה כל כך קשה?
תביא לי אלטרנטיבה טובה. אם האלטרנטיבה זה גנץ/לפיד/גולן אני נשאר עם ביבי. אם האלטרנטיבה זה בנט אז זה משהו לשקול, למרות שגם לבנט יש את החסרונות שלו. כרגע זה נראה שאני אצביע לפייגלין, אבל לא אופטימי שיעבור את אחוז החסימה, גם כי התקשורת מחקה אותו.
אם הרצי הלוי היה עוסק רק בעניינים שרמטכ"ל צריך לעסוק בהם סיכוי גבוה שהוא לא היה נכשל וזה תקף ללא מעט בכירים. הבולט ביותר זה חברו הטוב רונן בר, רצוי שילמדו קצת מדדי ברנע. DRORIKO כנראה שאתה צודק, אם נתניהו לא יפרוש מיוזמתו יש לו את הסיכוי הגבוה ביותר להרכיב את הממשלה הבאה. לפעמים בין גרוע לנוראי צריך לבחור בגרוע. להערכתי זה מה שרוב בוחרי הימין יעשו ולא ייבחרו במרכז שמאל (כלומר ימשיכו לבחור במפלגות הקואליציה הנוכחית). הימין במשבר קשה בטח ביחס לפוטנציאל המצביעים לבין האופציות בפועל, הליכוד צריך ניקוי אורוות רציני אחרי שהפך למפא"י של ימינו ואם הם לא ידעו לבצע את זה יש סיכוי שיגמרו כמוהם. הציונות הדתית בספק אם יכולים להגדיל את כוחם העכשווי ובן גביר עדיין צריך להתבגר. בטח שואקום ינסו להיכנס גנבים כמו בנט וליברמן.
פשוט תודה שנהנת ב - 7.10 כי אתה פלסטיני-יהודי. לא אכפת לך גם שישחטו את כל המשפחה שלך, העיקר שיהיה הגרוע. הכישלון הכי גדול של החמאס, שלא הצליחו להחזיר אותך בחלקים לכאן.