שאבין: ההפגנות גרמו ב-7 באוקטובר? זו מסקנת ועדת החקירה של דרוריקו? המשפחה הזו קדושה, כי היא איבדה את הבן שלה על מזבח המשיחיות שחדרה לצבא. אשכרה נהרג כי הוא הלך ללוות איזה ארכיאולוג עם שגעון גדלות שבצבא אישרו לו להסתובב בלבנון. מביש זו לא מילה.
א.כנס לסרטון ב.יפה שלאסף אגמון מותר לשפוך רעל פוליטי כי "המשפחה הזו קדושה" אבל אב שכול שעושה את אותו הדבר הוא "הביסמוט הנלעג"
אסף אגמון הוא חלאה לא בגלל שהוא נגד נתניהו (לגיטימי מאוד) אלא בגלל שהוא ממנהיגי הסרבנות בחיל האוויר ועל זה אין מחילה וסליחה. וזה שהוא הפך לסב שכול לא יישנה זאת. ואני מקווה שאלוהים יישלם לכל מי שהפיץ את הרעל בסיפור עם ז׳אבו ז"ל. התקרית שבה נהרג גור קהתי ז"ל הנכד של הסרבן.
כן אבל זה גם מה שאמרנו בסיבובים הקודמים. אני לא אומר שלא יכולים להיות מארבים, ואני בטוח שצה"ל נערך לזה, וגם המודיעין עובד פה, אבל זה לא חמאס בשיא שלו, ואפילו לא קרוב לזה. אני מזכיר לך כמה דם יזע ודמעות היינו צריכים בשביל לכבוש רק את פילדלפי. נשארו עוד כוחות של חמאס ברצועה אבל מעטים.
https://rotter.net/forum/scoops1/892665.shtml אם אתם זוכרים תהיתי פה למה לא תוקפים בבתי חולים, שזה הבסיסים הכי גדולים והכי מרכזיים של חמאס, ובאמת הופתעתי מאד כשתקפו בבית חולים הטורקי. עכשיו מסתבר שחוקרים את הקצין שהורה על תקיפת הבית חולים. ככה זה כשהפצ״רית יותר גדולה גם מראש הממשלה. ככה אי אפשר לנצח טרור.
מיה שם רומזת שאנסו אותה בשבי. אני יכול רק להניח שהיו עוד חטופות שנאנסו אבל הן מפחדות לדבר על זה. אפילו מיה עם כל זה שהיא אשה מאד חזקה לקח לה שנה וחצי לפתוח את זה בתקשורת.
א. נכנסתי לסרטון. נו, בסדר. אז הוא אמר. חמאס תקף כי הוא שמע את אגמון? ב. כן, המשפחה הזו קדושה. הרוגים, למרבה הצער, יש הרבה במלחמה. חיילים שמתו בגלל פשוט סתם, בגלל משיחיות, זה משהו אחר. אם דדי שמחי בוחר להיות פרשן שמביע כל הזמן דעות וגם פוליטיקאי לעתיד, בוודאי שאפשר להעביר עליו ביקורת. בצורה מכובדת, אבל אפשר.
זה מה שנתניהו עושה. השאלה היתה הרעל בסיפור ז'אבו ארליך ההוא. כאילו, יש מישהו שחושב שזה בסדר שהוא היה שם ושהחיילים נשלחו לשמור עליו?!
אה ובן אדם שצורך כמו בהמה על ראש הממשלה זה בסדר. ולא אמרתי שחמאס לא תקף בגלל שהוא שמע את אגמון אלא שיש כאן הסבר למה חיל אוויר לא תפקד בשביעי באוקטובר
זה מקום שהפסיק לתפקד כבית חולים והפך למוצב צבאי של צה"ל. כשהצבא עזב את בית החולים, הוא פוצץ אותו - וזאת כשהקצין שהורה על כך פעל בניגוד לפקודות ועל דעתו בלבד. אתה לא חושב שצריך לחקור את זה? אין משמעות לשרשרת הפיקוד בצבא ולפקודות? פעם נוספת נחשפת השטחית שלך כשאתה פשוט קורא כותרות ולא יותר.
ומי קובע את הפקודות? הפצ"רית. הרי מה היה בשיפא? נכנסנו וטיהרנו את המקום ואחרי שיצאנו הוא התמלא עוד פעם ואז היינו צריכים להיכנס עוד פעם. ברגע אתה לא מפוצץ את הבית חולים הוא נשאר תחת הטייטל של בית חולים, זאת אומרת שבפעם הבאה שהוא יתמלא במחבלים אתה תצטרך להיכנס עוד פעם במקום לפוצץ אותו מהאוויר.