מתקפת הפתע על ישראל ב7.10.23 ומלחמת חרבות ברזל - האשכול הרשמיֿ

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י yonmu, ‏1/11/23.

1. SerieA Il Capitano

אין קשר בין מה שאני רשמתי לבין מה שאת רשמת.

תגיד, כשהרפורמה תעבור, ודברים לא יעבדו - את מי יישאר להאשים? בגצ כבר לא.

את השמאל, כמובן, אבל את מי עוד?

2. Roma מנהלים

בוא נתחיל שהיא תעבור ונדבר, דרך אגב איזה מספר אתה במשקפיים? כי עד עכשיו אני מאשים את נבחרי הציבור שהם עלובים וגרועים. הם אחראים להתפרעות חסרת הרסן של הדיקטטורים מבג"צ ושאר הפקדים. דרך אגב הם גם שלך, אם תרצה ואם לא.

בהחלט יש קשר, זה שאתה לא יודע לעשות את החיבור זאת בעיה שלך. יש חוק והאידיוט הלשעבר העליל עלילה רק שהיא סותרת את החוק ולמעשה מפריכה את הטענות שלו. אין מה לבדוק מי שיקר ומי לא, הוא יצא אידיוט.
    בדיוק כמו הדיקטטורים בבג"צ כרגע שכרגע מפרים את החוק.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  3. SerieA Il Capitano

אתה אולי מאשים אותם, אני מכבד אותך על העקביות (גם אם לא על הסגנון, כי אתה שונא יותר מדי אנשים, אבל מילא).

אבל אחרים, והרבה אחרים, ובעיקר ברשת ולא רק, מאשימים את ״השמאל הבוגדני״ או ״בגצ״ בזה שנתניהו לא מסוגל לטפל במסתננים בדרום תל אביב כבר 20 שנה. ולא רק.

4. Roma מנהלים

מה אכפת לי מאחרים? אני לא שונא אף אחד, אתה מדמיין. אין לי שום מכנה משותף עם עבריינים שפוגעים בחיי היום יום שלי ומי שקורא לי רוצח פלסטינאצים בזמן שהוא מרטיב במכנס בממ"ד. אני לא צבוע, אני לא נותן מילימטר לאנשים מסוגם וזאת לא שנאה.

השלכה שלך, יש מצב שאתה השונא את השונים ממך ומתקשה להוציא זאת. תאמין לי שגם במילואים שיש אנשים שחושבים רחוק ממני, הם חבריי הטובים, לא בדיוק מגלים אהבה רבה לאנשים שקוראים להם רוצחי ילדים והברכות שלי עדינות לעומת שלהם.

בג"צ בהחלט אשמים, נתניהו אשם שהוא לא מטפל בהם. לא קריטי לי איך הבעיה תיפטר אבל היא צריכה להיפטר. בג"צ יטופל על ידי נתניהו או על ידי נבחר ציבור אחר.

נערך לאחרונה ב: ‏8/4/25 ב- 14:15
  5. Lebron Member

חחח די נו. מדמיין עלק.
    אתה חייב להיות עקבי, אתה לא יכול להאשים אחרים בהיתממות וטהרנות מחד ולעשות מצד שני גזלייטינג ולהגיד לנו שאתה לא שונא אף אחד. אנחנו לא מטומטמים.
    אתה יכול אולי לטעון מצדך שהשנאה שלך מוצדקת, אבל להגיד שאתה לא שונא אף אחד? גיב מי א פאקינג ברייק.

Bitcoin ו-SerieA אוהבים את זה.
  6. Roma מנהלים

המטיף הגיע. ברוך השב. תזכיר לי אתה חיי בנינו או שגם מטיף מחו"ל שזאת בכלל בדיחה.

הבהרתי את מי אני "שונא" וזה לא כי הם שמאלנים או לא בדעותיי אבל חבל לבזבז את הזמן, אתה לא תבין.

7. Lebron Member

איזה הטפה אתה רואה פה? ללעוג לאמירה המגוכחת שלך של "אני לא שונא אף אחד, אתה מדמיין" זה לא הטפה. זאת הרמה להנחתה.

Bitcoin אוהב/ת את זה.
  8. Roma מנהלים

שונא זאת מילה גדולה, קשה לשנוא אנשים שאני לא נותן להם חשיבות... אני מעדיף לשנוא אנשים שבאמת פגעו בי אישית וכאלה אין.

אבל כנראה יש לנו בעיה בהגדרות.

9. Roma מנהלים

ישראל זיו:
    סוריה מהבהבת באדום: ישראל מסתבכת בהרפתקה מיותרת בגולן ללא כל אסטרטגיה. ההיאחזות בטריטוריה סורית מנביטה התנגדות בחזית ששנים רבות הייתה שקטה מול ישראל. הצורך הפוליטי של נתניהו וכ״ץ להשפיל את המשטר החדש – שכיבד עד כה את ישראל ואף פעל לבלום הברחות לחיזבאללה, לצד ההתגרות בטורקיה – מוביל להסלמה מסוכנת. הרטוריקה בסוריה בימים אלה משתנה: פיוס מפנה מקום לעוינות. קריאות לג׳יהאד והפגנות נגד ישראל צוברות תאוצה והדם שישולם הוא רק עניין של זמן. במקום להסדיר ולחזק את שליטתנו בצד הישראלי של הגולן, לאפשר למשטר החדש להתחזק ולמנוע חזרה של איראן לשם – אנחנו כובשים שטחים מיותרים ומארגנים טיולי מתנחלים על אדמה סורית – ומכשירים את הקרקע לחזבאללה הבא. נתניהו מחליש את הצבא, את המוסד והשב״כ – הגופים שאמורים להתריע מפני ההשלכות. זוהי אווילות מדינית של פופוליסטים שמחפשים כותרות ומסבכים את ישראל במקום לבנות אסטרטגיה אזורית נכונה.

לא ייאמן שהאיש שטעה בכל דבריו בערך ממשיך עוד לרשום שטויות. בחיי.
    לא להאמין שאנחנו שרדנו עד היום שאנשים כמוהו היו בכירים במערכת, הבן אדם לא יודע לקרוא מפה ואני בספק אם הוא ייראה סרט הוא יבין על מה הסרט.
    כל מה שהוא אומר צריך לעשות הפוך.

הדוגמה המושלמת למה גנרלים לשעבר הופכים למדינאים כושלים.

10. italiano Member

שמע זה חתיכת מקצוע מושלם.
    לא משנה כמה אנשי מקצוע כשלו בתחומי הביטחון, הם ממשיכים כאילו כלום. חלקם מקבלים כיסא של כבוד כפרשנים לענייני כלום ושום דבר.

11. Roma מנהלים

הבושה לא עליו דרך אגב, הוא מקבל פנסיה תקציבית וגם משכורת ממי ששוכר את הפרשנות השגויה שלו.

השאלה למה? מה הערך המוסף בפרשן שרק טועה?

12. italiano Member

כי לא בשביל פרשנות צבאית הוא שם.
    הוא מביא את אלמנט הרק לא ביבי. זה מה שחשוב.

13. Roma מנהלים

מניח שיש עוד לא מעט לשעברים שייתנו את האספקט הזה ולא יהפכו כל פרשנות לבדיחה ברשתות.

14. Lebron Member

סולד?

גם אני אגב לא יכול לחשוב על מישהו שאני שונא אישית, אבל אין לי בעיה לומר למשל שאני שונא נוכלים/גזלנים.

בכל מקרה, עוצמת הבוטות לרוב חושפת בעיני לרוב את רמת השנאה/סלידה.

15. DRORIKO Member