https://mobile.mako.co.il/news-military/2025_q1/Article-ef1a8ed67461691027.htm החלאות האלה לא עוצרים. מילא הקריאה לסרבנות לפני השביעי באוקטובר, אבל לעשות את זה אחרי השביעי באוקטובר שראית מה קורה כשחיל האוויר מושבת זה להיות באמת חתיכת טינופת. כמו שכבר אמרתי בעבר יש שני מהלכים שהצבא חייב לעשות: 1.להפסיק עם הפיאסקו הזה של ״חתימה על התנדבות״ ולשנות את זה לשירות מילואים כמו בשאר החילות. 2.רפורמה בראיונות לקורס טיס. ברגע שעל כסא המראיינים יושבים רק אשכנזים פריוויליגים אז באופן טבעי הם יקבלו מועמדים שנראים ונשמעים כמותם. ככה אתה מקבל חברה הומוגנית שגדלה באותו בית גידול עם אותה אג׳נדה פוליטית. הגיע הזמן לשנות את זה ולגוון את אוכלוסיית הטייסים.
המלאות האלה לא עוצרים. מילא לבצע הפיכה משטרית ולפרק את המדינה לפני 7 באוקטובר. אבל לעשות את זה אחרי 7 באוקטובר... יאללה יאללה.
פשוט מאוד: שירות חובה? כלא. מילואמניק? הדחה ממילואים, אם בזכות השירות קיבל רישיון טייס או קורס אחר זה נשלל ממנו. אפשר לחשוב על סנקציות נוספות. בטרור נלחמים ביד קשה ולא בדיבורים. אם על גרפיטי יודעים להדיח אפשר להדיח גם על מכתבי איומי סרבנות. צה"ל בשיא הגועל שלו - לוחמים על אמת שבאמת מסכנים את החיים שלהם מודחים על גרפיטי בזמן שטייסים עם עבירה חמורה בהרבה זוכים למפגש עם הסמרטוט שנקרא מפקד חיל האוויר והרמטכ"ל על כוסית יין לכבוד וניסיון שכנוע. אפסים. אפסים. אפסים.
האייל זמיר הזה מהרגע הראשון לא בא לי טוב בעין, ויש כמה שהזהירו מפניו לפני שמונה. בסופו של דבר הוא בשר מבשרה של החונטה, גם אם הוא ״שריונר״. מרגיש לי כמו אחד שמנסה למצוא חן בעיני תרעלה 12. זה הריב המיותר עם ישראל כץ, זה התמונות עם רונן בר, זה שהוא ״תחקר בעצמו״ כמה פושטקים שגנבו עז. זה שהוא לוחץ להחזיר את הסיוע ההומניטרי, ועכשיו זה. אני עוד לא רוצה לשפוט אותו כי הוא חודשיים בתפקיד אבל אני מאד מקווה שזה לא more of the same
יאללה קדימה תפטרו את זמיר. מי הבא בתור? כרגיל כולם אשמים וסמולנים. מה חדש? זמיר מונה לרמטכ״ל ומה שיש לו בראש זה תרעלה 12 - חחחחח דרוריקו אתה דמות מצוירת
מי שחי בסרט מצויר זה אתה, סרט מצויר שכולם רובוטים שמנותקים מהסביבה ומרוכזים נטו במטרה שהכתיבו להם. אייל זמיר סומן על ידי התקשורת כפודל של ביבי, והסיפור עם הגרי רק הגדיל עוד יותר את הביקורת. אז עכשיו הוא עושה הכל כדי להוכיח שהוא לא פודל של ביבי כולל להצטלם עם רונן בר כדי לתקוע לו אצבע בעין. אלשייךיזציה
אתה מגזים, אני מרוצה ממנו. הדיח סרבנים עד עכשיו כמו שקודמו לא העז אפילו לשקול, הריב עם כץ באשמת כץ ואפילו לסיוע ההומניטרי שיהיה בהובלת צה"ל ולא עוד גוף פלסטינאצי יש יתרונות לפי גורמים מסוימים (כמובן שאני נגד, מצור מלא מתחילת הדרך זאת גישתי אבל צריך להכיר בעובדה שאין לנו את התמונה המלאה). הוא גם עשה גם מהלכים מצוינים. אין מושלם והוא לא יהיה כזה, וכן הוא תחת זכוכית מגדלת ענקית אחרי ה-7.10. הפריבילגיה מחיל האוויר התעוררו שוב, איחלתי בהצלחה לזמיר. בסוף אין הרבה אופציות, אנשים מסוימים מגיעים לדרגות והאופציה להיות הרמטכ"ל הבא, המטרה של הימין לדאוג שהאנשים שמייצגים את האידאולוגיה ימשיכו בסולם הדרגות ולא יעצרו בדרך.
@Bianconeri זוכר שהאשמת אותי בקונספירציות על חיל האוויר? אז הנה בן אדם שמבין בחיל אוויר קצת יותר ממני וממך, בכל זאת מפקדת טייסת https://x.com/dvirluger/status/1909658332601741583
מה קשה להתמודד עם האמת? שוב קשה לך לענות לעניין? זמיר סמולן או לא? בא לך רע בעין או לא? למה קשה לך לענות?