בטח שאני יכול ואני משווה. יש לזה ערך רק בעיני מי שמאמין בזה. ואין שום סיבה להעדיף את האמונה של החרדים על פני אמונה של מישהו אחר.
אתה לא יכול רק כי הרגילו אותך לחשוב שהאמונות של מי שלא דתי חשובות או משמעותיות פחות. ועדיין, אני בעד מציאת הדרך לאפשר לחרדים לחוש בנוח בחיים בצבא. נראה לך שזה באמת מה שמפריע להם ומונע מהם להתגייס?...
אתה עוד פעם מתחכם. יש הבדל בין לשרת עם מישהו שאתה לא מחבב לבין לשרת עם מישהו שהשירות המשותף שלכם פוגע לך באמונה.
כל הטיעונים נגד שירות החרדים בגלל הפגיעה פוטנציאלית באמונה דתית לא רלוונטים, כי יש עוד מגזר דתי שכן מתגייס.
או שהגישה של אנשים נורמליים היא שיש מקום לכולם. האמונה שלי היא ליברלית וחילונית. הדת פוגעת לי באמונה, ולפיכך דתיים פוגעים לי באמונה. אני פשוט בוחר להפריד בין האמונה לבין הבן אדם.
צודק זה אשמתו שאין חרדים בצבא. זה לא בגלל הממשלות של ישראל לדורותיהן. מי שמצדיק השתמטות הוא? 0מולעןןןןןןןןן
אני כן רוצה את החרדים בצבא. או בשירות לאומי. כל מחזיק ת״ז כחול אגב. אין שירות למדינה? אין אף הטבת מס או קצבה. אני הייתי מוסיף גם תשלומים נוספים כענישה. במקביל מתגמל על פי רמת הסיכון בצורה משמעותית יותר מהיום. תראה יפה מאוד איך כולם באים. רק תפסיק להיות קומוניסט
אני אשם בזה שאין חרדים בצבא? לא רוצה להמשיך להתפלסף, רוצה לגייס אותם, אבל זה כנראה לא יקרה בממשלה הזו. מה אתה רוצה שיקרה, שהצבא יהפוך לחרדי כולו כדי שהם ירגישו שם בבית?
מי זה אתם? אני רוצה שוויון. מבחינתי שהחרדים לא יתגייסו ולא יקבלו כלום מהמדינה, זה גם הולם מבחינתי. אבל אם הצבא כן צריך אותם בגלל מחסור בכוח אדם, אז שיתגייסו.
אני רוצה אותם בצבא ואני בתור צה''ל גם עושה מהלכים מטורפים לגייס אותם כבר היום. אבל זה בחיים לא יספיק להם. הדבר היחיד שיספק אותם זה שתפסיקו לנסות לרצות אותם ותתחילו לקבוע עובדות