בינתיים המשטר של חמאס עדיין קיים וזה אחרי שנה וחצי של לחימה עם הרס פי מיליון יותר גדול מההרס שעשית באיראן. המטרה הראשית היא לפגוע בגרעין ובטילים הבליסטיים, לא צריך לפרש שום דבר, נתניהו אומר את זה בקולו.
גם עלי ראשיד חוסל. מדהים כמה האיראנים לא ציפו לזה למרות כל הרעש. כל הבכירים ישנו בבתים שלהם כאילו כלום. מה עם חמינאי העכבר?
יש לך כדורים נגד מרמור? המשטר של חמאס לא קיים. כלומר הוא קיים מתחת לאדמה ולא מתפקד כמעט ברובו. הסיבה שזה לא נגמר זה החטופים, לצערנו. בתקווה שנצליח גם במשימה הזאת.
מצד אחד מאשימים אותי פה שאני ביביסט שמנסה כל הזמן לייפות את המציאות ומצד אחד מאשימים אותי שאני ממורמר. אז לא אני לא ממורמר, אני חושב שצה״ל עושה עבודה טובה בעזה אבל חמאס עדיין עומד, אמנם על כרעי תרנגולת אבל העבודה עוד לא הושלמה. זאת הסיבה שהתנגדתי להפלת הממשלה.
זה גם החדירה המודיעינית אבל זה גם זה שלבכירים האירנים אין איפה להסתתר, להבדיל מחמאס למשל שבנה מדינת מנהרות ולקח זמן עד שהגענו לבכירים שלו.
זה מדהים כמה חמאס ארגון מטומטם. לחשוב שאם לא היו פותחים ב7.10 ובזמן הזה איראן דוהרת לגרעין ומחייבת את ישראל לתקוף אבל בידיעה שהיא הולכת לקבל התקפה מכל הכיוונים האפשריים כמו חיזבאללה, חותים, חמאס ועוד מיליציות בסוריה ועיראק. הסבלנות של איראן לא הסתדרה עם הקפריזיות של חמאס.
אחרי "העסקה" שממשל טארמפ סגר עם החותים שאין בעיה שימשיכו לתקוף את ישראל רק שלא יפגעו בספינות אמריקאיות, עכשיו שר החוץ האמריקאי אומר מיד אחרי המתקפה ש "אני מדגיש שהתקיפה הישראלית היתה עצמאית ללא קשר אלינו ושאוי ואבוי אם האיראנים יגיבו על אתרים אמריקאים". במילים אחרות, לא רק שלא עזרו לנו בתקיפה, שזאת הזדמנות חד פעמית כי קראתי שחלק מאתרי הגרעין יותר עמוקים ואין לנו יכולת ללא האמריקאים לפגוע בהם (החימוש כבד מידי למרחק כזה עבור המטוסים הישראלים), אלא גם מבחינתם אין שום בעיה שגם הם ימשיכו לתקוף את ישראל העיקר לא את האמריקאים. וזה עוד עם הנשיא ההכי ידידותי לנו.
לא רק החטופים, יש הרבה מאד דברים שהיית רוצה לעשות אבל העולם לא נותן לך, למשל לסגור לעזתים את המים. אותו הדבר בדיוק עם איראן. זה שחיל האוויר נותן עבודה והמוסד נותן עבודה זה מרשים מאד, אבל היית יכול פשוט למלא את כל איראן בפצצות גרעיניות וגומר הכל בשעה. העולם לא נותן לך. גם בעזה וגם באיראן אתה פועל עם יד אחת קשורה.
הוא נשיא ארצות הברית, לא ישראל. עצם זה שהוא אישר לנו לתקוף זה יותר מכל מה שנשיאים אחרים עשו עבורנו. מכת הפתיחה הייתה מוצלחת. איך זה יתפתח עוד מוקדם לדעת, אבל אני לא חושש שארצות הברית, "השטן הגדול", תנטוש אותנו לגמרי. זה לגיטימי מבחינתם לא להיכנס ביחד עם ישראל למכת פתיחה שהיא למעשה הכרזת מלחמה. טראמפ הבטיח לציבור האמריקאי שהוא לא יילחם מלחמות של אחרים. ואנחנו, מה לעשות, נתפסים על ידי רוב הציבור האמריקאי כאחרים (לא בהכרח משנאה, אלא מאנוכיות טבעית)
מטורף לקלוט שבזמן שבכוחות הביטחון עסקו בהכנות אחרונות לקראת פתיחת מלחמה היסטורית עם איראן, בממשלת ישראל עסקו בלפטור ציבור שלם מגיוס.