תרשה לי לא להסכים איתך. (לא על ה״נאצים״, ברגע שאמרו פומבית כי שאיפתם היא חיסול המדינה הם זכו בתואר) הם איימו מראש שאם נלך על אנרגיה הם ילכו על אנרגיה. מה גם שכנראה תקפנו אתרים עם פוטנציאל נזק לכל הפחות זהה סביבתית. אני הייתי מצפה מישראל שהפוטנציאל נזק מפגיעה באתרים כאלו ואחרים צומצם מקסימום כבר בחמישי בבוקר. מאמין שכך גם עשו. (היו להם כמה חודשים טובים לעבוד על זה)
יש הבדל עצום בין נזק סביבתי לנזק אנושי. יש אתרים שלא תקפנו בגלל ההשלכות על חיי אדם. הם מכוונים לבתי זיקוק למרות שהם יודעים היטב איזה חומרים הם מכילים - זה פוטנציאל לעשרות אם לא מאות אלפי הרוגים.
כל פעם אנחנו נותנים להם אזהרות עם מתקן נפט נוסף. עם הפרסים צריך לתת הכל תחילה ואז להגביר, אין מה לרמוז למפגרים האלה.
אני רואה עכשיו ערוץ 14 ומראים שם את הנפילה בצפון מעניין אם גם הם תקשורת שמסייעת לאויב או שזה תקף רק לערוצים 12 ו13
חד משמעית. כולם. ערוץ 12 מוביל בפער משמעותי. ערוץ 14 לפחות לוקח מנוחה כמעט יום וחצי בשבוע. למזלנו באתרים יותר רגישים הצנזורה עדיין עובדת.
לפי מה שאני רואה גם התקשורת התאפסה, לפחות ערוצים מסוימים ומודיעים על אזור חיפה ולא אזור מדויק. עריכה: וכמובן מי אומר מקום מדויק? ערוץ 12. השטן הגדול. 11,13 - אזור חיפה. 14 - ניסיון חיסול בכיר חות'י 15(i24) - גליל מערבי אל ג'זירה 12 - טמרה.
או שאתה לא מעודכן או שאתה ממש מזלזל בהערכת הנזקים של המדינה בסיטואציה הזו. אני בטוח שהם לקחו בחשבון מטח של גם מאות טילים לאזור ובידיעה שגם יהיו נפילות. בטוח גם שלעולם לא היה תרחיש עם אימפקט של ארוע רב נפגעים. כן יש אזורים אחרים, כמו תחנת הכוח בחדרה שצמצום הנזקים יהיה יותר מאתגר. מאמין שגם שם יש תוכנית מגירה. *כן הייתי חושש מתרחישים שלא חשבנו שיש להם בשרוול
אני כבר לא יודע אם התמונות שאני רואה הן מטהארן או ג'באליה. זה מטורף. יחד עם זאת, אם אפילו את האייתולות נכניע לפני החמאס, זה הזוי בעיניי.
חמינאי שעמד מאחורי ה-7 באוקטובר רואה איך כל מגדל הקלפים שהוא בנה קורס בזה אחר זה. קודם חמאס, אחרי זה חיזבאללה, אחרי זה אסד ועכשיו הגיע התור שלו.
עדכון: 15(i24) נכנעו לאל ג'זירה 12 וגם רשמו את המקום המדויק. כמובן שזה לא רלוונטי כבר, אבל זה ברור עוד מאירועים קודמים ורחוקים מי הערוץ שמסייע הכי הרבה לאויב.