כן תגיע אתה מזכיר לי את המפקד השמן שלי מהצבא שגם היה רץ אל ההורים, במקום להתמודד מולי. אם לא הייתי רוצה בעיות בשחרור, הייתי מזמן קובר אותו במכות אחרי שניסה להרים עליי יד, הייתה לי הזדמנות כזו. אגב הוא כמובן ביביסט אוכל חינם כמוך.
סיפורים כמו חול ואין מה לאכול. כתובת ומספר פלאפון, נקבע. אני יודע שזה מרגש אותך הטראש טוק, הכי קרוב לסקס שהיה לך בשנות הקיום שלך.
האמת שלא כתבתי את זה בכלל כדי לצאת על ביבי. אני שונא אותו אבל אני ריאליסט. זה לא קשור אליו. זה פשוט פספוס היסטורי וזה מבאס אותי. טראמפ כופף את כולם לשלום, השארנו את האיראנים פצועים אבל כאלה שיכולים להשתקם. מבאס. זהו. לא הכל זה ביקורת על ביבי
ספוילר: כנ"ל חמאס וחיזבאללה. המטרות של הקטארי פוליטיות נטו. אם בשביל להבחר שוב צריך לחזק את אירן, אז הוא היה מחזק.
דמיין אותי מושך את העין ומוציא לשון. אם זה לא קשור לביבי אז למה הזכרת את ביבי? עריכה: מסריקה נוספת של הדיון, יצאתי טונה. לא הזכרת את ביבי. מודה ומתוודה ומקבל באהבה את העגבניות הרקובות.
ביבי עלה אחרי שאיטליאנו נעלב עד עמקי נשמתו נפגע שמע מישהו ביקר את עגל הזהב. משם זה כבר רק פאן של הטרלות.