מתקפת הפתע על ישראל ב7.10.23 ומלחמת חרבות ברזל - האשכול הרשמיֿ

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י yonmu, ‏1/11/23.

1. טל. Member

לנשק ביולוגי אין חתימה מעצם טבעו.
    אפשר לאתר את מקור ההתפרצות. בעזה פחות אבל נניח. אז טוב. שיצרפו נגיפי אבולה מצידי למשלוח הבא שירדן מצניחה ברצועה.

תראה אני תמיד אומר דבר כזה: (התראת @YYY ) אני לא יודע אם הקורונה היתה אירוע טבעי מישהו באמת אכל את העטלף הלא נכון או וואט אבר. -או שזה אכן היה נגיף מהונדס. ששוחרר בכוונה או בטעות/בתאונה.
    באמת. לא יודע.
    אבל אחרי שראינו את ההשלכות, אז ״הקורונה הבאה״ תהיה נגיף מהונדס שישוחרר בכוונה. אני לא יודע מי תעשה את זה. -קטאר צפון קוריאה אירן סעודיה רוסיה. אולי ארה״ב?
    אני מציע שישראל.
    בחסות שידור חוזר של מגיפה כזו יהיה אפשר לעשות הרבה דברים. כאן בסביבה. והעולם יהיה עסוק.

עכשיו במקרו, שמע אני מנסה פשוט לחשוב על רעיונות. אגב שאלתי שאלה ועוד לא קיבלתי תשובה.

אם אתה מדבר על הכוחות שברגעים אלו ממש מניעים את כל החלקים בעולם כולו, שעובדים ברגעים אלו ממש כדי לקדם את חיסולה של מדינת ישראל ורדיפה של כל יהדות התפוצות.

אז הכוחות הללו מורכבים ממנוע אחד ראשי שנקרא האיסלאם.
    ושני מנועי עזר שנקראים: הפונדמנטליזם האירני והכסף הקטארי.

תרצה או לא תרצה, אתה חייב לחשוב על דרכים לשתק את המנועים הללו.
    אתה חייב לאתר את נקודות החולשה ולדקור.

אז עולה השאלה.
    איך אתה משתק את האיסלם? שמע יש לך פה דת (אדוקה מטבעה) שמעריצה ובנויה על חיקויי חייו של דמות (מוחמד) מימי הביניים שנודעה בשנאתה ליהודים ובהשמדת יהודים. יש לך פה דת, שרואה ביהודים צאצאי קופים וחזירים, ואחרית הימים של הדת הזו מדברת על טבח שייעשה בכל היהודים וגם היהודי האחרון שיישאר בעולם - יתחבא מאחורי סלע - הסלע ידבר ויצעק הו מוסלמי מתחבא מאחורי יהודי בוא ותשחט אותו.

זו הדת.
    זה המנוע.
    דת של מיליארדים.ֿ

מה נקודות התורפה? מה הרמדיה? אם אתה חפץ חיים, אתה לא יכול להתחמק מהשאלה הזו.
    יש לך פה מנוע שממשיך לעבוד. אז אתה תעמוד בפני הגל הראשון תעמוד בפני הגל השני תעמוד בפני הגל העשירי. נו, ו-?

צריך לחשוב על דרכים להשבית את המנוע חביבי.

נערך לאחרונה ב: ‏27/6/25 ב- 00:04
  2. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

נשק ביולוגי זה באמת מדע בדיוני. ואותו דבר פצצת אטום. כי אחרי הרעלה כזאת אי אפשר לכבוש את השטח. ואם כבר מדע בדיוני, אז משם יבואו מוטציות ויטרפו אותנו. אם יש תרגום של "מטרו" של דמיטרי גלוחובסקי, אני מאוד ממליץ. 40 שנה מאז אסון צ'רנוביל והשטח עדיין מורעל. לכן מכל הלא קונבנציונלי משתמשים רק בנשק כימי.

3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל אתה רוצה דרכים ריאליות או לא?
    כי אתה מציע דברים שהם אינם ריאליים מלבד במחברת של תסריטאי.

היה טוב אם העולם היה מוצא תחליף ראוי לנפט שהיה גורם לצניחת הערך של המשאב המרכזי של הערבים. כנראה שזו גם משאלת לב שאיננה ריאלית.

אבל אם אנחנו כבר משחקים במשחק הפתרונות הלא ריאליים בכלל, והייתי רוצה לכתוב תסריט ריגול בדיוני כמו שאתה מציע, לצורכי הסדרה בנטפליקס בלבד(כאמור לא ריאלי)
    הייתי מגדל קבוצה שיעית וסונית בצורה חשאית וגורם להם לעשות פיגועים משמעותיים נגד מוסדות שלטוניים מובהקים באירופה.
    פיצוץ אחד בארמון בקינגהאם, אחד בלובר ותראה יופי איך אירופה פותרת לך את כל הצרות עבורך.
    אם זה ילווה גם באיזה דמות שנהרגת בדרך(מלך צ׳רלס כזה) ואיזה סרטון מובהק של אללה וואכבר בזמן הפיצוץ - ובכלל תראה איזה קסמים יקרו.

4. טל. Member

נשקים ביולוגים ואטומים הם לא מדע בידיוני.
    @YYY
    ולא תסריט
    @Bianconeri
    ——————————————
    אני זורק רעיונות. כי מה אכפת לי. אני משועמם ואנחנו סתם מקשקשים פה באיזה פורום מחליפים קווי מחשבה.
    הנקודה היא שצריך להשקיע מחשבה. יש מנועים להתרחשויות בעולם. אי אפשר להתעלם.

נערך לאחרונה ב: ‏27/6/25 ב- 00:38
  5. DRORIKO Member

אבל עשינו את אותו הדבר בדיוק ב-94 ואז עוד היה את ערפאת שהיתה לו לגיטימיות מסויימת בעזה, היום הפתח הוא כלום ושום דבר שם, אי אפשר פשוט להנחית עליהם מישהו שהוא לגיטימי מבחינתם כי זה יגמר בהשלכת אנשים מהגגות, אם ישארו שם כאלה(טוב קצת גנבתי את הבדיחה הזאת מעמית סגל)

6. טל. Member

ישראל צריכה לייצר כאוס - בכל מקום בעולם הערבי בו היא יכולה לייצר כאוס.

ולעודד כאוס בכל מקום שלא יכולה לייצר.

7. טל. Member

כמה שיותר כאוס וכמה שיותר פלגים, יותר טוב.

8. Lebron Member

טוב תשמעו הבנאדם נמצא בפרנויה קשה ולא מפסיק לשתף אותנו בהזיות בראש שלו.
    זה כבר מצב קטטוני.

9. DRORIKO Member