מתקפת הפתע על ישראל ב7.10.23 ומלחמת חרבות ברזל - האשכול הרשמיֿ

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י yonmu, ‏1/11/23.

1. DRORIKO Member

רק רוצה לתקן את המשפט האחרון שלי כי הוא היה מתלהם מדי. כן עשינו דברים בקרוב לשנתיים האלה. חמאס הוא לא אותו חמאס של תחילת התמרון ואפשר לראות את זה גם באופי הלחימה שלו וגם בכמות הרקטות. אני אוסיף שיש לנו חיילים גיבורים שאני עפר לרגליהם. ועדיין יש לנו עוד ה-מ-ו-ן עבודה. חמאס עדיין שולט ביד רמה ברצועה, לא הגענו אפילו לרבע מהמנהרות שלו, צריך לזכור שהוא בנה את כל המערך שלו ב-30 שנה. כדי למחוק עבודה של 30 שנה במעט זמן אתה צריך להוריד את הכפפות ולעשות דברים שכמו שנאמר יכולים להפוך אותנו למצורעים. אנחנו בחתיכת פלונטר.

LFC-Gerrard1 אוהב/ת את זה.
  2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לא יכול, אחרי יותר משנה וחצי, להחליט שפתאום עכשיו אתה "תוריד את הכפפות". מאוחר מדי. אפילו אם נתעלם מהצד השני המקומי - הצבא כבר שחוק, החיילים הסדירים גמורים אחרי שטחנת להם שם את הנשמה, את המילואימניקים אתה כבר אפילו לא מעז להכניס כמעט לעזה. אתה לא יכול פתאום להגביר את הקצב ולא יכול עכשיו להמשיך "לעבוד" שם עוד שנים.

ואתה גם יכול להמשיך להתרוצץ בעזה שנים, לגלח בתים, לפוצץ מנהרות, לאתר עוד חמאסניק ועוד חמאסניק. לא יהיה לזה סוף, וזה לא שווה את מחיר הדמים שתשלם בדרך. אנחנו כבר רואים את המחיר כמעט יומיומית עכשיו.

3. LFC-Gerrard1 Member

עם זה כבר אפשר להסכים. אנחנו אכן בפלונטר. אתה רק צריך לקבל את זה שאין לנו איך לפתור אותו בצורה ריאלית. זה כואב, מסכים, אבל זה המצב.

4. טל. Member

ישראל לא יכולה לצאת מהמצב הזה בלי שימוש במכון הביולוגי. מצטער לבשר לך דרוריקו.
    צר לי. אני אישית לא רואה דרך אחרת.

העולם לא נותן לישראל לנצח. נכון.
    אבל אם לא תנצח לא תהיה ישראל. זה גם נכון...

אמרתי ואני אומר שוב: אני כבר לא מדבר על חוסר היכולת לנצח ארגון טרור קטן נטול טנקים ומטוסים ומערכות צבאיות מלאות ומה שזה משדר (לא משנה אם זה כי העולם לא נותן לנו לנצח או המוסריות המלאכותית שגידלנו לא נותנת לנו לנצח או סבתא שלי לא נותנת לנו לנצח. -בשורה התחתונה לא מסוגלים לנצח. וזה משודר לכל הגורמים סביבנו).

אני מדבר בעיקר על העובדה שאת השביעי לאוקטובר, תרצה או לא תרצה - עשו לנו עם קלצ'ניקובים עם טוסטוסים ועם טנדרים ועם רחפנים.
    אלו הכלים שבאמצעותם מיטטו לנו קווי הגנה ועשו לנו יום באוושוויץ בתוך שעתיים וחצי כולל אלפי הרוגים ופצועים ושבויים.

אתה מכיר גבול, כלשהו, שאין מאחוריו טוסטוסים וטנדרים ורחפנים?

ישראל חייבת לנצח. כדי לחיות.
    אם זה אומר שהניצחון לא יבוא ולא יכול לבוא עם לוחמה קונבניציונלית אז זה אומר שחייבים לעבור למימד אחר של לוחמה.

המכון בנס ציונה שווה לנו כמו 20 דיביזיות ומאתיים מטוסים.

5. DRORIKO Member

מצד שני אתה צריך להגן על תושבי העוטף. קח דוגמא. ירי נ״ט. היום לא נורה נ״ט על תושבי העוטף כי חמאס שומר את זה לחיילים. ברגע שתוציא את צה״ל מהרצועה הנ״ט הזה יופנה לתושבים. שלא לדבר על זה שחמאס יתעצם מחדש, בטח אם תצא מציר פילדלפי.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 9)

1. VAR