משכורות נמוכות, מיליק יממן איזה חצי, וסביר להניח שתהיה עוד מכירה רצינית בקיץ (חוץ מאלאן). אני לא מבין איך הם "הרשו לעצמם" לשלם 70מ' יורו על לובוטקה, פטאניה, פוליטאנו ורחמאני. ללא קשר לקורונה.
מה שמעניין הוא שאונדר קיצוני ימני ובוגה קיצוני שמאלי. @אלעד קאייחון עוזב (סיום חוזה). ואני לא רואה סיבה שגאטוזו ישנה שיטה מ 4-3-3 למשהו אחר.
1. על הנייר השנתיים האחרונות של בוגה כמובן יותר מרשימות, אבל אני עדיין מאמין באונדר. הוא צריך קבוצה חדשה, להימנע מפציעות, ולהימנע מקנולי. 2. מיליק וקייחון סיימו את דרכם. מניח שגם פטאניה יושאל. 3. אונדר אוסימן אינסיניה (פוליטאנו מרטנס לוזאנו) או לוזאנו אוסימן אינסיניה (פוליטאנו מרטנס בוגה)
סארי לא נראה לי הטיפוס שיישב בבית. אם צריך להתפשר אז הוא יתפשר. אם צריך ללכת לאנגליה הוא יילך לאנגליה. אם גם וגם אז גם וגם.
@Un bombón, איך אלאן הגיע דווקא לאברטון ועוד במחיר הזה? נמצא בירידה? זה לא שחקן שרק לפני חצי שנה קושר לפאריז בסכום כפול?
אכן נמצא בירידה - הרבה גם מנטלית (כבר כשתי עונות) ואיבד כתוצאה מכך את מקומו בהרכב נאפולי. נתן שנים (8) מאוד יפות באיטליה (אודינזה ונאפולי). שיהיה לו בהצלחה, אנסה לעקוב אחריו ממש כמו ב״הוא משלנו״.