אגב, בעונה הראשונה שלו סארי השיג 82 נקודות, אנצ'לוטי יכול להגיע לזה. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
כתבתי את אשר כתבתי דווקא משום שאני מאוד מעריך את אנצ׳לוטי, ומשום שאני חושב שאם היה לוקח את הבסיס של סארי ומוסיף מעצמו נאפולי יכלה לעשות עונה טובה יותר, אבל להרגשתי הוא התמקד יותר בלעשות ״אני לא סארי״. הלוואי שיקח את האירופית וכולנו נצדיע לו.
אם ה 4-4-2 היה משהו שמזוהה עם אנצ׳לוטי, אז הייתי אומר שכן, אבל כמו שהרוטציות הבלתי נגמרות לא מזוהות איתו, וכמו שויתור על עושה משחק אחורי לא מזוהה איתו, כך גם המערך הזה לא משהו שלו, אלא יותר ״אני לא סארי״.
https://pbs.twimg.com/card_img/1134018263795535872/QJ60pG-A?format=Xxx&name=600x314 די לורנצו בוילה סטיוארט. חוסאי יהיה זה שיפנה את מקומו. לדעתי לאינטר, או יובה.
De Laurentiis: "Di Lorenzo? It's a great buy. Now we need another great player in attack ". ".On Monday I will give you another great news for the summer"
מעלה תהייה בקול רם: חוסה קאייחון עבר עונה לא טובה, ארבעה שערים בלבד לעומת כמות פי שלושה אשתקד, הוא בדרך כלל מבקיע בדו-ספרתי. כמוכן, חאמס רודריגס מסיים את תקופת ההשאלה בבאיירן מינכן ולא ימשיך, הוא לא בתוכניות של זינדין זידאן בריאל מדריד והיא חייבת כסף במטרה לבנות התקפה חדשה. תוסיפו לכך שחאמס הגיע לריאל של אנצ'לוטי ורשם עונה גדולה ב-2014/15, ואני חושב שהשמועות לא ממש מופרכות. החיבור שלו עם אנצ'לוטי טוב ואני מניח שהוא יכול להוסיף גיוון להתקפה והוא שחקן שכובש ומבשל הרבה שערים. כמובן שהחסרונות ברורים: לא ממושמע טקטית וממעט להפעיל לחץ או לחלץ כדורים והוא די איטי במשחק שלו. אני חושב שזו אופציה מעניינת והוא לא יהיה שחקן יקר.
אם בעונה "לא טובה" הוא עדיין מבשל דו ספרתי אז כנראה שנאפולי צריכה למצוא שחקן קצת יותר טוב מחאמס על מנת להחליף אותו.
חאמס לא יהיה יקר? נאפולי לא שילמה עדיין לאף שחקן שכר כמו שהוא מרוויח במינכן. להביא את חאמס במקום קאייחון זה להביא שחקן יקר ולא יציב במקום שחקן שיושב על משכורת קטנה בהרבה ונותן מספרים בצורה די יציבה. יש יותר סיכוי בעיניי שהוא יגיע לאיזה אברטון מאשר לנאפולי.
נראה שמנולאס וחאמס יגיעו. אני מניח שרוב האנשים יגידו שמדובר בסטייטמנט. אני לא רק בטוח שהוא חיובי במיוחד.