לא קמפבל ולא ריו. ג'יימי קראגר עולה כיום על שניהם מבחינת היכולת ואחרי טרי הוא הבלם האנגלי הטוב ביותר כיום. אני חושב שהוא צריך לפתוח.
קארגר עולה על ריו וקמבל מבחינת יכולת???אוי ואוי לנו,מזל שאריקסון לא חושב ככה! אני חושב שסדר הבלמים הבכירים באנגליה כיום הוא :טרי,ריו,קינג,קמבל,דאוסון ורק אחרי קארגר, שחקן מוגבל מבחינת כדורגל(ראה מקרה סאותגייט ב 96)לא יכול להיות שחקן פותח בנבחרת שרוצה לזכות בגביע העולמי.
צמד הבלמים שלנו יותר טובים מקארגר, וגם עתידם עוד לפניהם. במיוחד דוסון בן ה-22 או 23 יכול עוד להפןך לאחד הגדולים בעולם.
תגיד לי אתה לא קורא איך אנחנו מתכוננים ? כל משחק של אנגליה זה התקף לב אחד גדול. הפאב האנגלי מוכן וגם השירים. רק חבל שהטיול המתוכנן שלנו לגרמניה לא יצא לפועל.
שיצליחו הלואי. נבחרת זה קדוש והם מייצגים שם את אנגליה ולא את העם הצרפתי לשם שינוי. :aaa12: יאללה שיתחיל כבר !!!! סטיבן סטיבן ג'רארד,למפארד ומייקל אואן למפארד ומייקל אואן ,רוני ! אולי גם הוא יבוא ! כשהוא יבוא, יטפטף עלינו ירח ! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx
מדינה שלמה עוסקת היום במצב רגלו של רוני , את תוצאות האבחנה נדע רק מחר , למרות שהחלאות ברפש ידעו את התוצאות עוד היום , האופטימיות של השבוע האחרון התחלפו בחששות כבדות מכוון שלא מדובר רק על אבחנה ,אלה על שיקול הדעת של אף וויסקי המריר ,אחרי שהרופא פוטר , והמירור פתח היום במלחמה - אנגליה נגד אף וויסקי , אף אחד לא יודע מה הסיכויים ,ואפילו חברות ההימורים ספקנים מאוד באשר לסיכויים ,אגב אף רופא מטעם ההתאחדות לא יהיה באבחנה היום ,או כל נציג אחר מטעם הנבחרת , קדימה חזירון בר תפתיע את כולנו היום.
האף ויסקי שלך ירדים אותו ויתן לו עם הפטיש ישר בכף רגל. אבל בדיוק בנקודה שהוא יחזור ישר למשחק הראשון של יונייטד...