נבחרת אנגליה- פורסם הסגל המוקדם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏19/8/08.

1. THE STRETFORD END Member

Michael Carrick

לא נמאס לך לעשות סיכומים במחציות?
    לא נכוות מספיק פעמים?

כל הודעה שלך שנייה שלך ואפילו בשמחה זה כמה אנגליה חלשה,עלובה,

אתה לא מסוגל לכתוב על כדורגל וגם הכדורגל החלש אבל כדורגל
    במקום הסיסמאות הרגילות שלך?

מחצית חלשה כי לא הנענו מספיק מהר את הכדור,
    השחקנים רחוקים מדי אחד מהשני,בפעמים המועטות שהיו קרובים והיתה הנעת כדור מהירה הגענו לחצאי מצבים של בעיות לשער.

בגדול זה צריך להיות עניין של זמן עד שיבוא הראשון ולאחריו השני ונוכל לסיים את היום עם 3 נקודות צפויות.

2. David Seaman Member

דווקא ת'יאו היחיד שעוד מציג יכולת סבירה.

הסקי פשוט לא לרמה הזאת, אין לי מושג למה קראוץ' לא משחק לפניו, הוא כ"כ מסורבל וגרוע.

3. Becks Member

וולקוט באמת בסדר גמור, אולי השחקן הטוב ביותר במחצית.

בנתיים אנחנו לא משהו. מקווה למחצית שנייה טובה יותר.

4. George Best Member

הייתי קרוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

קזחסטן, נבחרת לא רעה, רואים את זה עוד מהקמפיין הקודם, יודעים להתגונן, לא משחק טוב אבל מה זה משנה, התוצאה כרגע תספיק בהחלט.

6. Selby Member

לא יאומן קאשלי קול, לא יודע אם לצחוק או לבכות.

עם קישור של ג'רארד ולמפארד משחק המסירות לא קיים ואנחנו נבחרת משעממת של מצבים נייחים, אני מאוד אתרשם מקאפלו אם ההרכב הקבוע שלו יהיה זה ששיחק בקרואטיה.
    אני אתרשם עוד יותר אם הוא סוף סוף יזמן את קאריק אבל לא צריך להיסחף.

נערך לאחרונה ב: ‏12/10/08
  7. SkiMan Member

אשלי קול עושה טעות קשה שמובילה לגול של קזחסטן.
    מיד לאחר מכן שריקות בוז מהקהל כלפיו,
    אז בספרד זה מטפחות לבנות, אצלכם זה שריקות בוז,
    כנראה שאין כאלה הבדלים גדולים אחרי הכל...

8. Red Left Winger Member

אוף למה לא פתחנו עם דפו?...רוני האפס הזה לא עושה כלום.

http://www.sunnytheclown.net/db4/00346/sunnytheclown.net/_uimages/clown.Xxx

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו באמת מקס, אתה יודע שזה ממש לא מה שאמרתי(ולדעתי גם לא מה שאחרים אמרו). חשבנו שבמשחק כזה עדיף להציב את דפו בגלל היריבה הנחותה ובגלל שדפו בכושר הבקעה יותר טוב מרוני. אף אחד לא קרא לרוני אפס או אפילו קרוב לכך.

אגב, אם מישהו רוצה כותרת לעיתונים של מחר(נלקח מסקייספורטס סקור סנטר):
    http://www.wearyourbeer.com/images/Borat_High_Five_Red_Shirt.Xxx

10. TheLane Member

בלי קשר לויכוחי ספרד-אנגליה (כי הם לא מעניינים לי את הפטמה למען האמת) אני חושב שבמשחק מועדון זה בחיים לא היה יכול לקרות, רק במשחק של הנבחרת. רוב אוהדי אנגליה מן הסתם הם לא אוהדי צ'לסי ואשלי קול הוא דמות די מבחילה בגלל מגוון סיבות, אז אין להם בעיה לשרוק לו בוז. לא ממש אכפת לי האמת.
    האם אותו דבר היה קורה אם קול היה עושה את אותה טעות במשחק של צ'לסי? אין סיכוי ואתה יודע את זה.. אז ההשוואה למטפחות הלבנות היא לא ממש במקום

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

טוב, המחצית השנייה הייתה שונה בתכלית מהראשונה, והנה מקס גם דפו הבקיע בדקות המעטות שנתנו לו. החילוף של רייט פיליפס היה במקום ועשה את השינוי (בארי לא עשה כלום במחצית הראשונה, הוא היה בין החלשים). רוב השערים הגיעו מנגיחות וזה בניגוד למשחק בקרואטיה, זה מעודד לראות שאנגליה יכולה להבקיע מול סוגים שונים של יריבות. בסה"כ-תוצאה טובה למוראל, נקודות שהיינו צריכים, קדימה לבלארוס.

אגב אשלי קול עם עוד תזכורת לירידה הגדולה שלו מאז המעבר לצ'לסי.

12. בועז Member

דיוויד בקהאם נכנס בסביבות הדקה ה75 ביתרון של 3-1, והוא הזכיר עם ההרמות שלו כל כך הרבה רגעי קסם של כדורגל אנגלי טהור.

השחקן הזה הוא הדוגמא הכי קלאסית לכדורגל אנגלי בזמנים המודרניים אבל בד בבד הוא הדוגמא הגדולה ביותר להתמסחרות הענף. חבל. שחקן שתמיד תמיד כיף לראות, אבל כל הכסף והנשים מסביבו לעולם ימנעו ממנו להכנס לרשימה של הגדולים מכולם.

ועוד דבר לגבי אפסון- הוא היה לא רע בכלל היום והיה מעורב בשני שערים. יש לנו עוצמה אדירה באוויר, שחקנים כמו אפסון, פרדיננד,טרי,לסקוט וודגייט ואלה רק בלמים, כולם שחקני ראש מעולים והיום כל כדור שעף ברחבה היה מועד לשער.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/10/08
  13. ארצ'י באנקר Member

שריקות בוז מגעילות אין ספק.
    הבדלים אתה מחפש?
    כמה נבחרות בעולם מסוגלות למשוך כמות קהל כזאת נגד הפועל יהוד.
    מכאן נדמה שרק חלק קטן מהקהל שרק לו בוז ואתה יכול לנחש לבד את מי אוהדים
    החלאות האלה. בכל אופן שריקות הבוז התחלפו בעידוד לאחר מכן.
    אפשר להירגע..
    בקשר למשחק, קשה מאוד לדרוש מכדורגלן את אותו הפוקוס שיש לו כנגד הגדולות
    מול נבחרות כאלה.
    במחצית הראשונה משחק האגפים היה חלש ובשניה השתפר מעט.
    לאשלי קול היה משחק שחור גם בטרם הטעות. רוני? גם כשהוא לא במיטבו כל נגיעה שלו
    עושה ליריב כאב ראש וגם כשהוא לא במיטבו הוא מסוגל להשחיל זוגיה.
    ביום רביעי מבחן חשוב יותר. אני אופטימי.

14. Dimitar Berbatov Member

תמיד כיף לנצח בכזאת תוצאה גם אם זאת נבחרת שההגנה שלה לא טובה יותר מאנדורה. אבל הצורה רעה. השערים של רוני ודפו שערים שנראו יותר קלילים מאימון. ההגנה של קזחסטן נוראית וזה רק מראה עד כמה מבישה היתה התוצאה של המחצית הראשונה. קאפלו מתחיל לעלות לי כבר על העצבים, למרות התוצאות המעולות. ההרכב היום היה הזוי. שוב פעם הסקי, שוב פעם הוא לא מחליט על מי לוותר - ג'רארד או לאמפרד ובארי בלית ברירה נכנס להרכב וכתוצאה מכך אין קיצוני שמאלי. ושוב פעם איפה אגבונלהור, איפה יאנג, איפה אשטון? מאוד מאכזב. אני אולי נשמע כמו חזיר, אבל הדרך לא טובה ועם כל הכבוד לתוצאות, מלבד הנצחון על קרואטיה אנגליה לא מרשימה, גם נגד נבחרות כמו אנדורה וקזחסטן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/10/08
  15. k_700 Member

עזוב אותך ממסוחר או לא זה לא משנה בכלל.
    בקהאם הוא שחקן גדול, חשוב ועדיין יכול לתרום. הוא הגיע למקום המושלם בשבילו: ארה"ב, ארץ האפשרויות הבלתי נגמרות שדרכה ספורטאי יכול להיות גם כוכב קולנוע.

בקשר למשחק עצמו:
    מחצית ראשונה משעממת. פשוט חושך. פרדיננד במשחק מצוין, הייתי שוקל להמשיך לתת לו את הסרט.
    אני אמשיך לטעון שאחד מהגורמים שאנגליה נראית כה משעממת זה גארת' בארי.
    עם כל הכבוד לשחקן בחיר ליבו של בניטז, הוא לא ברמה המתאימה. כשאני רואה אותו תקוע במרכז המגרש אני פשוט רואה אנגליה לא יצירתית, שקופה, חסרת תכלית. אפילו ג'רארד נראה לידו כמו איזה שחקן בני יהודה.
    אני לא מצליח להבין למה הרבה זמן מעדיפים את בארי על קאריק למשל או האגריבס(כשזה לא פצוע).
    דבר נוסף, הסקי. בסך הכל עשה את העבודה שמצפים ממנו,להוריד כדורים, להשתמש בכוח הפיזי.
    אבל בגדול אנגליה לא יכולה להסתמך עליו. לאורך זמן זה חסר היגיון. אנגליה חייבת קצת דמויות מרעננות, צעירות שיחיו את המשחק. אני באמת ממליץ מחר לקאפלו לראות את המשחק של הצעירה נגד ווילס, באמת שהנבחרת הזו משחקת כדורגל יפה, חי, התקפי.

Bruchian8, הגישה שלך היא הגישה של רוב האוהדים האנגלים וזו בדיוק הבעיה.
    האוהדים האלה כל כך לחוצים שהם גם מקרינים את זה במגרש.
    במצב של 0-0 הם שורקים שריקות בוז כמו מטורפים, במצב של 2-1 ואפילו של 3-1 הם גם לא נראו מרוצים.
    פשוט חסרי סבלנות. ראינו שב15 דק' של קסם אפשר להפוך משחק מניצחון להשפלה. בכלל אני לא נוטה לזלזל במשחקי נבחרת. משחקי נבחרת הם תמיד קשים כי זו לא קבוצה שמשחקת משבוע לשבוע ביחד לכן טבעי שכל משחק יהיה קשה. הנבחרות הקטנות הם מכשול ולא רק לאנגליה(תשאלו את הצרפתים או את השוויצרים).