http://img.photobucket.com/albums/v388/eyal7/SUpp.Xxx מישהו פה מצטרף אלי וגם נרשם באתר של פיפ"א להגרלת הכרטיסים לשבעת המשחקים של נבחרת אנגליה בגביע העולם בדרום אפריקה? טל? ערן? עופר? גיא?
אוף, תן לי קודם להעפיל לשם... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx עדיין יש לי טראומה מהקמפיין של מוקדמות 2008 (יימח שמו של כרוב אדום). http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
לדלי המלך בסגל ! גם לנון. מצד אחד אני פוחד על הברך של המלך ומצד שני כל כך מגיע לו להיות מאושר. מגיע גם ללייטון ביינס הנהדר מאברטון. Foster (Man Utd), Green (West Ham), James (Portsmouth); Baines (Everton), A Cole (Chelsea) Ferdinand (Man Utd), Jagielka (Everton), Johnson (Portsmouth), King (Tottenham), Lescott (Everton), Terry (Chelsea), Upson (West Ham); Barry (Aston Villa), Beckham, Carrick (Man Utd), Downing (Middlesbrough), Gerrard (Liverpool), Lampard (Chelsea), Lennon (Tottenham), Wright-Phillips (Man City); C Cole (West Ham), Crouch (Portsmouth), Heskey (Aston Villa), Rooney (Man Utd).
בהחלט מגיע לביינס שנותן תקופה נהדרת, ואף מתגלה כבועט חופשיות לא רע בכלל. ושימו לב שג'ו הארט משלם את המחיר על הישיבה על הספסל בסיטי... כמה חבל.
המלך הוזמן אחרי שהיום בבוקר הוא אמר שהוא רוצה לחזור אבל אין לו מושג איך יזמינו שחקן שלא מתאמן בכלל... פשוט סיפור מדהים הבחור הזה. "I've not totally given up," King said. "It is something I'd have to look at. When the situation comes we'll have to talk about it. "Obviously it is a difficult situation because there aren't too many players who play internationally who don't train. It's a bit of a unique situation. "If you put a ball out there I'd play football, if you made me run around a track I'd be struggling. "Obviously I've come to accept the situation. At the moment I'm learning to deal with it and I haven't given up hope that the knee will keep improving. "We will see what happens between know and the end of the season. Hopefully next season I can progress again and do a bit more."
אכן חבל. אני מקווה שגרין יהיה זה שיפתח, עדיף בהרבה על ג'ימס ופוסטר שעדיין חסר ניסיון. הזימונים החדשים של קאפלו היו מתבקשים מאוד. כמו שאחד התרנגולים אמר כאן, אם קאפלו לא מזמן את לנון הוא עיוור. ועדיין יש שחקנים בסגל שאיכשהו תמיד יהיו שם, לא משנה באיזה כושר הם. מה דאונינג עדיין עושה בסגל של נבחרת אנגליה, קרלטון קול.. עם כל הכבוד גם הוא לא צריך להיות בסגל. איפה יאנג, אפילו אגבונלוהור שבאמת לא בכושר טוב אבל עדיף בכל מצב על קול.
קצת קשה לבוא בטענה ששחקנים מסוימים מוזמנים בקביעות (מן הסתם אתה מתכוון לכך שהם מוזמנים גם כאשר הם בכושר לא טוב), אבל אין לך בעיה לראות את אגבונלהור בכושר נוראי? דאונינג אגב בכושר מצוין וראוי לזימון. בוודאי שאשלי יאנג ראוי לזימון ולטעמי גם להרכב, ולטעמי היום הזה גם מתקרב.
אגבונלוהור בכושר נוראי? איזו הגזמה. אני מעדיף את אגבונלוהור בסגל הרחב בכושר לא טוב מאשר קרלטון קול. יש בסגל כבר שני חלוצים מאותו סגנון של קול ויותר טובים ממנו. אגבונלוהור עם המהירות יכול להוסיף מימד אחר ואני כבר מת לראות את השילוב שלו עם רוני.
היו כמה כתבות בשבועיים האחרונים על כך שקאפלו יזמין את קווין דיוויס לסגל,זה לא קרה, דיוויס נמצא בכושר מצויין,7 שערים אם אני לא טועה בתקופה האחרונה. קרלטון קול זו הזמנה מבורכת, אבל לראות שוב פעם את הסקי בסגל,מאכזב.
לדיוויס העונה יש 11 שערי ליגה , שזה יותר מכל חלוץ אנגלי בליגה (יחד עם קראוץ'). הסקי?דיוויס טוב ממנו, גם בראש ובטח ובטח שעל הקרקע. אין מה לעשות, הסקי נהנה מהמעמד בעוד דיוויס סובל מהיותו שחקן של קבוצה קטנה ומושמצת. ושוב - אני לא בטוח שדיוויס ראוי לזימון (אני אפילו חושב שלא), אבל כל עוד קול והסקי שם, דיוויס חייב להיות לפניהם.
אני מבין שאתה כל כך מאוהב ברעיון של דיוויס ומדי נבחרת אנגליה,אבל קרלטון קול שחקן מגוון יותר ממנו, פיזי ממנו וטוב לפחות באותה המידה במשחק הראש. לקווין דיוויס אין דברים להציע שלקרלטון קול אין. להבדיל מדיוויס , לקול יש עוד 5-6 שנות קריירה עד שיגיע לשיאו, ואם מתסכלים גם לתווך הארוך בוודאי שיש לו מקום בנבחרת על פניו של קווין "אני חובב קרנות" דיוויס.
בועז אני לא חושב שקול טוב ממנו במשחק הראש או חזק ממנו גם כן אבל לא זו הנקודה שלי,אלא שקרלטון קול רק העונה עשה קולות של סוף סוף מימוש הפוטנציאל ועכשיו נמצא ברגיעה מסויימת בעוד שקווין דיוויס,כן חובב קרנות או לא(ואני חושב שסוג השערים שכבש לאחרונה מראים שהוא יותר מזה)מראה יציבות כבר כמה עונות טובות וזה לא הולך ברגל ונכון לעכשיו נמצא בכושר טוב יותר מקול והסקי, אז אני לא יודע מה יהיה בעוד שנה והלאה אבל אם קאפלו מסתכל על השבוע וחצי הקרובים,כן אני חושב היה מקום לזימון של דיוויס ולפחות על חשבון הסקי.
אמת. עוד שחקן בולטון שנמצא בכושר נפלא אבל אף אחד לא מסתכל עליו בכלל - מאט'יו טיילור, ללא ספק שווה זימון לסגל.
אני מנסה לחשוב על שחקן אנגלי שנותן עונה מצויינת עד כה ודי מתקשה. יש את אשלי יאנג (שלא זומן), לג'רארד יש עונה טובה בליברפול (אבל אנחנו כבר יודעים שאצל ג'רארד זה "ד"ר אנפילד ומיסטר וומבלי") ומעבר לזה- די שומם. קשה לי לחשוב על שחקן שאני מצפה לראות אותו מתרגם את הכושר הטוב שלו מהמעודון גם לנבחרת.
גורג' לא מסכים לגבי טיילור,על כל העונה הטובה שלו וכמות הכיבושים והבישולים אני מסתכל על האם הוא ברמה של נבחרת ודעתי הוא לא.