מתי אמרתי שהוא ברמה של נבחרת? הוא לא, אבל בכושר הנוכחי שלו, וכל עוד אשלי יאנג נותר בחוץ וג'ו קול פצוע, אז בהחלט היה אפשר לזמן את טיילור לסגל. בטח ובטח כשדאונינג כנראה יפתח, ואני חושב שמבין השניים טיילור בכושר טוב יותר. בוודאי שברמת העיקרון הוא לא ראוי להיות שחקן נבחרת אנגליה, אבל לאור האילוצים (פציעות ואי זימון של שחקן זה או אחר) ונוכח הכושר הפחות טוב של אלו שכן הוזמנו, גם טיילור ראוי להיות שם.
עזוב, אתה רוצה להכניס לנבחרת גם את דייויס וגם את טיילור בבת אחת? אולי גם קיהיל הבלם וגאוין מקאן, ככה נשפר את היכולות במצבים הנייחים. לאיזה שחקן אנגלי בליגה יש חוצים ממש חזקים?
על סמך מה אתה אומר את זה? אני רוצה להאמין שזה נכון, אבל זה לא שפתאום מתחילים לשים לב אליו. הוא בקביעות נותן תצוגות טובות ובכל זאת אנחנו רואים שהמקסימום שהוא מקבל זה דקות מהספסל. ג'ו קול ות'יאו וולקוט פצועים ויאנג אפילו לא נכללב סגל הזה... לא רואה איך אנחנו מתקרבים ליום (המיוחל) בו הוא יהיה שחקן הרכב.
http://fourfourtwo.com/news/england/27290/default.aspx טיירון מירס מקווה לקבל זימון לנבחרת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
זה לא שהאופציות בצד ימין מי יודע מה קורצות. האמת שיצא לי לראות אותו מול אייאקס השבוע. אני חושב שהוא בהחלט עשה התקדמות ברמת הכדורגל שלו. קשה לי לשפוט על פי משחק אחד אבל הוא בהחלט הציג כדורגל טוב. הוא מאוד זריז ומהיר ועשה פעולות טובות עם הכדור בחצי של אייאקס. בהגנה היו לו כמה טעויות, אבל שוב, זה לא שגלן ג'ונסון הוא איזה באנקר שאי אפשר להזיז מהעמדה.
גארי מי? אל תיכנס לזה קירקי, ובקשר ללוק יאנג, זה משנה שהוא לא שיחק העונה בעמדה הטבעית שלו? בצ'רלטון הוא שיחק כמגן ימני ובכלל זאת העמדה הטבעית שלו...יש מספיק מגנים ימניים אנגלים לפני איזה אחד שמשחק בליגה הצרפתית ברמה שונה לגמרי. כולל גארי מי? כשהוא לא פצוע.
עם כל הכבוד לגארי מי? זו נבחרת אנגליה, לא קבוצת המילואים של מנצ'סטר יונייטד בה יש לגיגס מקום בהרכב גם עם גבס על הרגל וקטטר על ה... הוא לא שיחק חודשים בצורה סדירה, הוא לא היה טוב כשהוא כן עלה על הדשא, הוא לא מצליח לקבל מקום בהרכב של הקבוצה שלו - ברור, להרכב הנבחרת ועכשיו! עשה לי טובה... אם טיירון מירס מציג יכולת גבוהה באופן קבוע (אני לא יודע אם זה המצב), אז כן, הוא ראוי לזימון לנבחרת. לא פחות מאף שחקן אנגלי אחר. עם כל הכבוד לרמת העל שמציגה ההגנה של פומפי ברשות גלן ג'ונסון והחורים שמציג לוק יאנג באגף שמאל של הגנת הוילנס. יש מספיק מגינים אנגלים טובים? מי?
קירק בוא קודם כל נשמור על כבודו של גארי נוויל! דווקא לאחר שחזר מהפציעה בתחילת העונה ולאחר כמה משחקים שבהם הציג יכולת חלשה כי אלו היו משחקים של הורדת חלודה,הוא חזר לשחק טוב אבל מהר מאוד נפצע שוב ולא,אין מה לזמן אותו לסגל הנבחרת כרגע,הוא לא שיחק באופן סדיר קרוב לשנתיים, הוא רק חזר מפציעה ועדיין לא שיחק דקה אלא רק ישב על הספסל בפולהאם לכן זה לא אקטואלי. ואם היה אפשר שגיגס ישחק בנבחרת אנגליה עם גבס על הרגל ועם קטטר עדיין היה לו מקום בטוח בהרכב אבל מה לעשות והוא בחר להיות וולשי.
איך אתם מדברים על גארי נוויל ,ולא מיידעים אותי ? גארי עוד מסוגל לתרום לנבחרת ,,, רק אם חסרים שם אפסנאים, גארי הוא ללא ספק המגן הכי אפור בעולם שייצג נבחרת , מיותר לציין שזה בושה לאנגליה , אבל אי אפשר להתעלם מהבושות שעשינו בעבר ולכן שחקן כמו גארי מסמל את כל הרע והחולי של הכדורגל האנגלי מאז לבש את המדים של הנבחרת
סטרטפורד,אני ממליץ על קלונקס לפני תגובה. את המרשם אפשר לקבל מדוקטור אושקווה ! http://img236.imageshack.us/img236/2536/revach1gc4.Xxx
איסטלנד הכי טוב שלא תדבר על מגנים ימניים כי בכל פעם שאתה מחפש מחליף לאהוב ליבך נוויל,אתה מנחס אותם. לפני כמה עונות קבעת נחרצות כי גלן ג'ונסון חייב להחליף אותו,חייב לשחק במקומו...את אי היציבות בקריירה של ג'ונסון מאז כולם ראו ומכמות החורים שהוא עשה מאז בקבוצות שלו אפשר לתפור רשת דייגים. לפני שנתיים קבעת נחרצות כי מיקה ריצארדס הוא השחקן הכי טוב בעולם וחייב,פשוט חייב לשחק במקום נוויל בנבחרת...הוא שיחק,מוקדם מדי וראינו איך הרגליים רעדו לו ואת היכולת המאכזבת במשחקים קריטים ומאז גם בשיטי הוא בירידה אפילו כזו שאפילו רצית לראות אותו על הספסל. אז נוויל אולי אפסנאי אבל האפסנאי הכי יציב ובטוח שהיה לנו ושאת כמות הגולים באשמתו מאז 1996 במדי הנבחרת אפשר לספור אולי על כף יד אחת, חבל בשביל הנבחרת הזו שהוא פצוע ולקראת סוף הקריירה.