נבחרת אנגליה- פורסם הסגל המוקדם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏19/8/08.

1. Dimitar Berbatov Member

היה נחמד לראות את קול פותח בהרכב. מבחינה אישית לא ראיתי אותו משחק הרבה בווסטהאם בעונה החולפת ושמעתי המון מחמאות על החלוץ שבעיקר זכור לי כגמלוני ובינוני. בכל מקרה, מקווה לראות אותו מקבל כמה דקות כמחליף.

התגעגעתי למשחקי הנבחרת

2. Cup of Tea Liverpool, UK

אני חושב שהכוונה לאשלי קול המגן של צ'לסי...

3. Dimitar Berbatov Member

כמובן..
    הכוונה היתה שהיה יכול להיות נחמד לראות את קול בהרכב, אבל הוא לא. ולכן גם כתבתי שהייתי רוצה לראות אותו מקבל כמה דקות כמחליף. הבנת הנקרא

4. Cup of Tea Liverpool, UK

אוי, טעות מביכה.

הייתי צריך לישון קצת בצהריים. ככה זה בחופש.

5. Rudess Member

הטעות המביכה היא לא שלך אלא של ריו פרדיננד שכנראה עישן משהו לפני המשחק (טוב זה קל באמסטרדם).

6. Rudess Member

כנראה שגם גארת' בארי לקח שאכטה... איזה טעויות בזיוניות . אחרי זה הם רוצים להרוויח 120 אלף פאונד בשבוע... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

7. Dimitar Berbatov Member

יש מן אדישות כזאת אצל כמה שחקנים היום בנבחרת, משחק ידידות אבל זה מרגיז. חוסר ריכוז ועניין - כאילו המשחק הזה בא להם בזמן הכי לא מתאים. בעצם אפשר להשמיט את ה'כאילו'.. באמת שאני לא מבין מה התכלית במשחקים האלה שלושה ימים לפני פתיחת הפריימרליג.

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/09
  8. johnnie walker Member

ההגנה של אנגליה מזכירה את ההגנה של הפועל טבריה בימים הטובים שלה , כמה טעויות במחצית אחת פשוט בדיחה עצובה, גם קאפלו לא יעזור להם , דרום אפריקה לא מחכה.

9. Dimitar Berbatov Member

כמה קל לקבוע לפי מחצית אחת ש"גם קאפלו לא יעזור לכם, דרום אפריקה לא מחכה". אנגליה אחת הנבחרות הכי יציבות וטובות במוקדמות, מאזן מושלם, 26 שערים ב-7 משחקים וגם עיוור יכול לראות את השינוי הגדול מבחינת לכידות ושיטת המשחק שהביא קאפלו.

10. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך איכשהו לא להוריד את הראש ולהמשיך לשחק במחצית השנייה. מבחינת כדורגל לא ראיתי שהולנד עולה על אנגליה עד כה, שני השערים האלה לא קשורים לכדורגל וצריך להתייחס אליהם ככאלה ולא להישבר. זה משחק ידידות ומה שחשוב פה זה הדרך ולא התוצאה.
    הייתי רוצה לראות יותר לחץ של החלק הקדמי של אנגליה בזמן שהכדור אצל הולנד על ההגנה ההולנדית, שמורכבת משחקנים בינוניים מאוד וחבל שאנחנו לא השכלנו לחשוף את זה עד כה. הייתי גם רוצה לראות יותר נסיונות לשחק על הקרקע במקום להעיף למעלה, לא יכול להיות שהשחקנים האלה במדי הקבוצות שלהם משחקים ברוגע עם הכדור ברגליים ובנבחרת משחקים כאילו הכדור נושך ברגע שהתנאים קצת מלחיצים. גם הייתי רוצה לראות את הסקי מחוץ למגרש. מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/09
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אולי אדגיש את הדברים היותר טובים אצלכם. אנגליה לוחצת בצורה נהדרת, כיף לראות את זה, אבל הטעויות בהגנה? לי יש הרגשה ששתי הנבחרות יכולות להגיע רחוק, אבל לא ממש לשתות מהמים הטובים של הבאר. יש בשתי הקבוצות שחקנים ברמה העולמית הכי גבוהה, אבל יש גם כמה עמדות שנראות נורא בעיתיות.

12. eastlands Member

בין הטעויות האיומות היו לנו דווקא דקות טובות של כדורגל , הסקי חייב ללצאת עכשיו ,הגיע הזמן לדם צעיר קדימה בשביל זה יש משחקים כאלה ,כנל בקהאם די מספיק ,שיבטיחו לו שהוא נוסע אפילו על תקן עוזר ,אבל שיעפו אות מההרכב כבר נמאס לי ממנו .
    הבמאי ההולנדי פספס את הגולים ,איזה צילום עלוב , הולנד לא שוה יתרון עלינו בכלל במחצית הזאת , ועדיין הסקי ובקהם החוצה !

13. johnnie walker Member

לא פלא שהבמאי הסטלן פספס את שני הגולים,

העשן של הג´וינט הפריע לו לראות מה קורה על המגרש.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים לגמרי. לפתוח עם בקהאם והסקי זה מראש להחליט לא לשחק על הקרקע.

עכשיו אני רואה שרייט פיליפס, דפו וקאריק יעלו.

15. _Rushie Member

וואו איזה גול,הויז'ן האדיר של למפארד והסיומת העוד יותר אדירה של דפו.
    כל הכבוד.