לדלי זו החולצה הכי אהובה עלי,מ 82 עם האדמירל, זכרון של ילד קטן מאותו גביע עולם זה רדיו בצורת כדורגל שקיבלתי מדודים שהיו בטיול באנגליה,בצבע כחול לבן עם החתימות של כל שחקני אנגליה, הייתי מסתכל שעות על החתימה של קווין קיגאן,היה הכי קל לזכור את השם שלום,לזהות את החתימה ובכלל הוא היה הכוכב הכי גדול שלנו. חרשנו את השיר הזה ב 2006 בפאב, יאללה,עוד כמה חודשים קיץ ונחזור לחרוש אותו שוב.
לדלי הייתי שם כבר אתמול בערב,הבחור עשה רמונט בלי שבנון ישלם והמקום השתדרג משהו משהו, לגבי מחר,יש מצב,נראה.
18 שערים ב 35 משחקים לקראוץ' בנבחרת אנגליה. בבקשה דון פאביו,קח אותו לפני הסקי. משחק אימון משעמם מול נבחרת לא רעה. בקהאם עם זקן כמו באבל ואולי אולי זה סימבולי כי יכול להיות שזה היה המשחק האחרון שלו בוומבלי.
הזקן של בקהאם פשוט נוראי ובלי קשר לכך הוא לא צריך להיות בנבחרת אנגליה בסגל למונדיאל, יש מספיק שחקנים טובים ממנו וצעירים ממנו שראויים להיות שם. מאזן השערים של קראוץ' בנבחרת פשוט מדהים (איפה קירק?) , מתוך 35 המשחקים שהוא שיחק בהם (כולל הערב) הוא פתח רק ב-17 והבקיע סה"כ 18 שערים, מאזן נהדר ללא ספק.
המטומטמים נתנו לבקהאם את תואר איש המשחק אתמול. קאפלו השווה את זה לאובמה ולפרס נובל. http://www.guardian.co.uk/football/2009/oc...england-belarus
אני לא מבין את אלה שטוענים שלבקהאם אין יותר מקום בנבחרת,למה לא? גם אתמול בכמה דקות הוא נתן כמה כדורים שלנון או פיליפס מזיעים כל המשחק בשביל לייצר משהו דומה, חובה שהוא יהיה בסגל והוא יהיה בסגל. לא חייב ואני מניח ששחקן הרכב בגביע העולם הוא לא יהיה(למרות שבמרחק של כמה חודשים טובים,עניין של פציעות וכאלה אף פעם אי אפשר לדעת)אבל הוא חוזר בינואר לאיטליה,נכון,זה לא הרמה של הפריימר ליג ומילאן כרגע רחוקה מלהיות קבוצה נוצצת אבל עדיין רמה גבוהה באירופה, בדיוק מה שקאפלו רצה ומה שבקהאם צריך כהכנה לקיץ. להתגלח הוא צריך,גם בחור יפה כמוהו יכול להראות כמו קוף כשמגדלים זקן כאילו היה איש חמאס. לדלי כתב יפה את ההבדל הכי ברור לגבי הסקי וקראוץ,גולים והרי מדובר בחלוצים. תודה לאל שסיימנו עם הבית המוקדם הזה,כבר אחרי מחצית הדרך הכל היה לפרוטוקל אבל מעכשיו אין פרוטקול,נגמר הפרוטוקול,עכשיו צריך לנוח ובקיץ להוכיח על הדשא שגם אנחנו יכולים.
אני שמח שאתה מכין את עצמך להפסקת הקטע של הפרוטוקול כי אם מעתה אני אשמע ממך את זה אז פרגי הכלבה שלך בסיכון. לגבי הסקי וקראוץ' אני חושב שקאפלו בסופו של דבר לא ממש מתלהב מקראוץ' ומבחינתו לכמות השערים אין ממש משמעות. אם אני מצליח להיכנס לראש של דון פאביו,אז הוא רוצה טנק כמו הסקי שישעה עבודה שחורה למעלה בשביל כל האחרים. קאפלו יודע שיש לאנגליה אפשרות לכבוש מכל כיוון כמעט מרוני ומשחקני הקישור (ללמפארד וג'רארד יש מאזן של חלוצים) ויהיה נחמד אם אמיל ידחף איזה גול אבל כנראה שפאביו מכוון יותר למי שיכול לעבוד בשביל רוני וכל השאר. נכון,קראוץ' גם עושה צרות לבלמים אבל הסקי פיזית הוא טנק מרכבה וכמו שפלאט אמר אתמול הוא חתיכת כאב ראש לבלמים (אם כי לא לשוערים...) אם קאפלו יקח ארבעה בסגל לאפריקה אז אלה יהיו בטח רוני,דפו,הסקי וקול. קראוץ' ואגבונלהור בסטנד ביי לדעתי. אגבונלהור אגב מהיר כמו סילון ויכול לעזור כמחליף אבל כמות איבודי הכדור שלו מזעזעת. בקהאם ? חובה לקחת במטוס ! שיהיה מחליף ואם נצטרך חיצים שיכנס להרים אותם.
הקטע עם הסקי והכוח שלו,גם לכוח יש גבול וזה לא שלאיטליה,ספרד או גרמניה יש בלמים שעשויים מצמר גפן, מעבר לכוח ועבודה קשה אין לו שום ערך מוסף ובכדי לזכות בגביע העולם יהיה קשה מאוד כשהוא שחקן הרכב, מבחינתי זה שווה ערך לדיוויד ג'יימס שוער ראשון. קאפלו עקשן לא קטן אבל בסופו של דבר יודע לשנות עבור טובת הקבוצה, אני מקווה שגם בקטע של הסקי מתישהו הוא יחליט לגבי מישהו אחר לצד רוני. אגב הסקי,הוא אפילו לא שחקן הרכב בוילה ולפני כמה ימים דיבר עם התקשורת על כך שהוא אולי צריך לחפש קבוצה אחרת שם ישחק יותר בשביל לשמור על הסיכויים שלו לגביע העולם, חוצפה ממדרגה ראשונה,עם כל הכבוד לנבחרת ולגביע העולם מי שמשלמת לך משכורת לאורך כל השנה זו הקבוצה. אוניל ענה לו יפה שקודם כל תדאג לקבוצה הנוכחית שלך ומשם לנבחרת וגביע העולם, הסקי כנראה לא טיפש רק על הדשא.
אני זוכר שפעם קנאברו אמר שהסקי היה אחד החלוצים שהיה לו הכי קשה להתמודד איתם. לגבי ג'יימס,נצטרך להתכונן נפשית ולהתפלל. נראה לי שהוא שוער ראשון. קאפלו רומז שבקהאם יהיה באפריקה. And while he admitted surprise at Beckham being handed the man-of-the-match award, comparing it to American president Barack Obama winning the Nobel peace prize after just 10 months in office, Capello said: "Whether Beckham plays five minutes, 20 minutes or half an hour he always plays very well. Sometimes substitutes have a problem to play normally. David always plays well." On Beckham being voted the best performer, Capello added: "I was a bit surprised. It was like Obama winning the Nobel prize after 10 months as president. Beckham was on the field for just half an hour."