נבחרת אנגליה- פורסם הסגל המוקדם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏19/8/08.

1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם מדברים על ההבדלים בעוצמה הפיזית של הסקי וקראוץ', אין בעיה, אבל מה עם קרלטון קול? הרי הוא טנק לא פחות מהסקי, הרבה יותר טכני ממנו והרבה יותר יעיל ממנו. העניין של הכוח והעבודה בשביל אחרים לא תופס בהשוואה ביניהם וקול בכושרו הנוכחי נראה פשוט פנטסטי, אני לא רואה סיבה אמיתית להעדיף את הסקי על פניו.

2. THE STRETFORD END Member

אני לא חושב שכרגע קרלטון קול מספיק יציב להרכב נבחרת בגביע העולם,
    הוא חזק,הוא טכני(ועדיין יש לו ליקויים שחייב לעבוד עליהם)הוא כובש,הוא נלחם
    ולעומת הסקי הוא בוודאי ובוודאי עדיף אבל קראוץ מעבר להיותו יותר טכני וכובש וגם נלחם,
    יש לו גם את הנסיון,כולל גביע עולם ברזומה,
    הוא פחות פיזי מבחינת המבנה אבל מכפר על זה בגובה ומשחק ראש שהשתפר.

עם יד הלב וכל כמה שאני מפרגן ומחזיק מקראוץ,אם הייתי יכול להביא חלוץ אחר מלפני כמה שנים שישחק
    לצד רוני הייתי עושה זאת,כל אחד כמעט,שירר,אנדי קול,איאן רייט,טדי שרינגהאם,כמובן מייקל אואן בשיאו
    אבל במצב הנתון ועד שלא נראה שינוי כזה או אחר מבחינת כל האפשרויות אז קראוץ מבחינתי האופציה
    המובילה.

3. the white pele Member

מסכים לגמרי. קול נראה אדיר וכרגע הוא השחקן עם הגב לשער הטוב ביותר של אנגליה...י

4. k_700 Member

אם כבר חלוץ שנמצא בכושר שיא וכובש לא פחות מקול, מה עם דפו?
    דרך אגב מישהו יודע אם קאריק, פרדיננד ובראון שיחקו אתמול.

דרך אגב זה ביזיון אם שחקן כמו אמיל הסקי ישחק במונדיאל. השחקן הזה גמור כבר כמעט עשור.
    אם תשאלו אותי מכל החלוצים שהוזכרו פה אני חושב שאנגליה תראה הכי טוב במונדיאל אם אואן יחזור לעצמו ויצליח להשתחל לסגל.
    אם אואן יצליח לחזור לעצמו ולשחזר חצי מהיכולת שהכרנו ממנו אז אנגליה תהיה פי 2 יותר מסוכנת.
    עוד מישהו פה מת לראות את אואן בדרום אפריקה לצד רוני?

5. Cup of Tea Liverpool, UK

מאוד אובייקטיבי זה היה עכשיו...

רוני, קול, דפו (אם ימשיך באותה יכולת, או קרוב מאוד) והסקי/קראוץ' זה די והותר. לאנגליה יש קישור מהסרטים שיוצר הרבה מצבים ב-90 דקות וצריך רק אנשים שיסיימו אותם,
    בגלל זה אנחנו תוהים מה הסקי קשור, לדעתי צריך עוד אופציות במידה וצריך לשנות שיטה במהלך המשחק ובחלק מהמשחקים במונדיאל יהיה אפשר להכניס את הסקי שישחק בשביל רוני ושחקנים שבאים מהקו השני של ההתקפה. האם קרלטון קול יכול לעשות את זה? אני משער ומקווה שכן, אבל ההחלטה בידיים של קאפלו.

6. Dimitar Berbatov Member

אם.. ואם היינו יכולים להחזיר את גורדון בנקס כדי לפתור את בעיית השוער.
    כולנו יודעים שאואן כבר לא יחזור להיות אואן הקטלני של סוף שנות ה-90 ותחילת שנות האלפיים. המהירות לא אותה מהירות, הזריזות, החדות הקטלנית שהפכו אותו בשיאו, לטעמי, לחלוץ הטוב בעולם. גם בשביל להיות בק-אפ הוא צריך להוכיח את עצמו. כרגע, מבחינתי, קול, רוני, קראוץ' ודפו לפניו. כשיש גם את אגבונלוהור וכמובן הסקי שלא נראה שקאפלו יוותר עליו.

נערך לאחרונה ב: ‏16/10/09
  7. Claret&Blue Member

הייתי אומר שגם בנט לפניו בדרך למונדיאל. השאלה אם קאפלו יחליט שמה שמתאים לסנדרלנד לאו דווקא מתאים לאירוע ענק כמו גביע העולם. למרות הרקורד המרשים לבנט יג כמה מוגבלויות, אבל אם הוא ימשיך ככה גם קאפלו יתקשה להתעלם.

8. Ohad_Glr Member

חברה, נבחרת אנגליה מחזיקה במאמן מדהים.
    תסמכו על קאפלו שאם הסקי משחק, כנראה שהוא צריך להיות שם. בעונה שלו בראל מדריד התפלאתי על המון החלטות שלו, ותמיד הוא יצא צודק.
    השאלה לגבי בקאהם צריכה עדיין להישאר פתוחה לדעתי. לאנגליה יש כמה קיצונים ימניים שיכולים להות מועדפים עליו. הכי חכם יהיה לראות מה הוא נותן באיטליה.

9. טומי טיילור Member

לגבי הסקי- קול לטעמי הסקי הרבה יותר בעייתי לבלמים מבחינת טנקיותו, אני עם קאפלו בענין הזה

10. TheLane Member

מצחיק שקאפלו מציב לבקהאם רף שאומר שהוא חייב לשחק כדורגל באופן סדיר ברמה גבוהה אבל הסקי שמבלה את זמנו על הספסל של וילה הוא פייבוריט לפתוח בהרכב של אנגליה?

11. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

12. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיל מק'נאלטי מה-BBC מנתח כבר את כל העמדות בסגל לקראת המונדיאל. מישהו שלא מדברים עליו שאני אישית משתוקק לראות במדי הנבחרת (בהנחה והוא יחזור לכושר שלו לפני הפציעה) זה ג'ו קול, שתמיד מוסיף המון תחכום להתקפה שלנו, דבר שעדיין לפעמים קצת חסר לנו. מבחינתי ג'ו קול בכושר טוב שווה הרכב בנבחרת, לפני לנון ולפני וולקוט ושסטיבי ג'י יעבור לאגף ימין. אבל קודם שיחזור לעצמו...

13. Claret&Blue Member

קשה לי להיזכר ברצף משחקים משמעותי של ג'ו קול, נראה לי רק בתקופת גרנט בצ'לסי זה קרה.
    בקשר לסוגיית הסקי-קול, בואו נסתכל על מכלול הנתונים:
    -קרלטון קול משחק באופן סדיר בקבוצה שלו בעוד שהסקי אפילו לא קרוב לזה.
    -קרלטון קול נמצא ממש לפני שיא הקריירה שלו ונמצא בכושר הטוב בחייו, בעוד שהסקי מעבר לשיא בכמה שנים טובות.
    -קרלטון קול משלב דומיננטיות פיזית מדהימה עם שליטה טובה בכדור, יכולת מסירה ובעיטה מרחוק, בעוד שהסקי מסתמך רק על הפיזיות.
    -קרלטון קול זוכה לעבוד עם אחד משחקני ההתקפה המשובחים שידעה הפרמיירליג בעוד שהסקי זוכה לעבוד עם מאמן מיושן ואפור.
    בקיצור, קרלטון קול זו גרסא משודרגת וצעירה יותר של אמיל הסקי בשיאו. אם קאפלו מחפש חלוץ פיזי שישלב את האחרים וישלוט בכדורים ארוכים ללא עוררין תוך כדי עזרה במלאכת הכיבוש מדי פעם- אין יותר מדי מה להתלבט.

14. קינג לדלי Member

אין סיכוי.
    קאפלו רוצה חלוץ שלוקח כל כדור עם הגב לשער ולבנט אין את זה בגרוש.
    סבלתי מזה כמה שנים.
    הוא טוב מול השוער וביציאה מהמקום והוא לא חלוץ 9 ממש אמיתי.

15. קינג לדלי Member

טים שרווד אומר שלדלי קינג יותר טוב מכל הבלמים של הנבחרת.
    Asked about Ferdinand's shaky form, Sherwood told TalkSport: “What country in the world wouldn’t play Rio as their centre-back. I certainly would.

"He’s had three games in the Premier League this year - that’s what he needs, he needs games. Unfortunately the England games have come a little bit too quick but we ain't got many games to build up to South Africa so Capello needs to throw him in. He needs to play him.

"Our first two choices at centre-back will be John Terry and Rio Ferdinand. The only spoke in the wheel is if Ledley King’s fit. For me, Ledley King is better than all of them.”

אישית כאחד שראה כל כך הרבה משחקים שלו,אני חושב שהמצב שלנו בשנים האחרונות וזה שאנחנו לא בצ'מפיונס מוריד קצת מערכו ומשמו.
    אם הוא היה למשל משחק ביונייטד או בליברפול היו מבינים כמה הוא ענק.
    במהירות הוא לוקח כל בלם באנגליה בטח את פרדיננד וגם ללא ברכיים.
    האמת,הוא הבלם הכי מהיר שראיתי בחיים שלי.לפעמים יש מצבים במשחקים של טוטנהאם שהחלוץ 10 מטר לפניו ואני רגוע.
    ענק כדורגל,הבלם הטוב שלנו אולי בכל הזמנים.