נבחרת אנגליה- פורסם הסגל המוקדם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏19/8/08.

1. Jack Wilshere Member

באמת לא ברור על מה אתה מדבר.. פרדיננד וטרי, בלי לשחק חצי עונה, ועם 40 מעלות חום, עדיפים על כל בלם אחר שיש לנו להציע.. שניהם באנקר מבחינתי. דוסון נותן עונה טובה מאוד, אבל אני עדיין לא משוכנע שדוסון זה מספיק טוב לנבחרת, ולא סומך עליו כפי שאני סומך על טרי ופרדיננד. הוא צריך להוכיח את עצמו לאורך זמן כפי שטרי ופרדיננד הוכיחו. על ג'אגלייקה וסול אין בכלל על מה לדבר.. על לדלי אולי, אבל זה תלוי יותר במידת הכשירות של הפצוע האנגלי ופחות ביכולת שלו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/4/10
  2. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

תאמינו לי שאני מאד מעריך את פרדיננד וטרי כשהם בכושר שיא, אם היינו הולכים שנה ואפילו שנתיים אחורה, לא הייתי מעלה את הנושא בכלל. ג'אגיילקה עבר פציעה קשה, אבל הכשירות שלו לא בספק כמו פרדיננד, שחוזר לשני משחקים ואז נעדר מעשרה (וגם בשני משחקים האלה הוא עושה לא מעט טעויות). טרי? לא מספיק כל הפרשיות שלו, הוא עושה טעויות של טירון במשך כל העונה, אפילו במשחקים נגד הקטנות היה לי קשה להאמין שזה ג'ון טרי משחק ככה. הוא כבר לא הסלע שהוא היה פעם.

זה מזכיר לי את למפארד וג'רארד, שפשוט לא הסתדרו יחד בהרכב, אבל אף אחד לא רצה לוותר על אחד מהם, אז שמו אותם ביחד בכוח ותראו מה יצא. פעמיים נוק-אאוט מהצוללנים של פורטוגל. צריך להפסיק להיות מקובעים ואם צריך, אז גם שמות גדולים שלא מספקים את הסחורה צריכים לצאת מההרכב.

ליברפול פור אבר - לא מדובר פה בכושר נקודתי. אני מדבר פה על כושר מפתיחת העונה, וזה עוד בקבוצות שלהם, שם הם מתואמים עם שאר השחקנים ולא בנבחרת שנפגשים פעם בחודשיים.

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/10
  3. Jack Wilshere Member

אבל גם לא ברור על איזה כושר גרוע מפתיחת העונה אתה מדבר...

פרדיננד היה פצוע בחצי הראשון של העונה, ולא זכור לי שהוא עשה טעויות קריטיות מאז שהוא חזר מפציעה. להיפך, לדעתי הוא בסדר גמור מאז שהוא חזר מהפציעה.

טרי אולי נמצא בתקופה פחות טובה בחודש האחרון, אבל בסך הכל יש לו עונה טובה, ואפילו מצויינת.

אני חושב שהמספרים בהקשר הזה מדברים בעד עצמם - יונייטד וצ'לסי הן שתי הקבוצות שספגו הכי פחות שערים בליגה, ולא לחינם.

בנוסף לכך, הניסיון כאן משחק תפקיד משמעותי ביותר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/4/10
  4. Dimitar Berbatov Member

אין לטרי עונה מצוינת, לא משנה כמה ינסו להפוך את זה. זאת עונה בינונית של JT בסטנדרטים שלו, אפילו יחסית לעונה הקודמת שגם היא לא היתה מבריקה.
    לגבי ריו, הבעיתיות איתו היא הפציעות התכופות שלו. גם מאז שחזר, הרבה פציעות קטנות שמוציאות אותו מהרצף ומהכושר. סך-הכל, מאז הפציעה הוא יותר מבסדר גמור. באופן כללי, כמובן שזה לא פרדיננד של 2008 (לצערי קשה לי להאמין שריו יחזור לכושר הזה) ואותו הדבר לגבי טרי . אבל בהתחשב באלטרנטיבות (עם כל הכבוד לדוסון וג'אגיילקה), הם באנקר ואני מאמין ששניהם יתעלו על עצמם למשך חודש.

העמדה היחידה שאני מודאג לגביה בהגנה היא המגן הימני. במצב העניינים גארי נוויל יותר מראוי להיכנס לסגל.

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/10
  5. KirkH Member

שים כל בלם עם שעולה עם רביעייה שונה לידו כמעט כל משחק ונראה אם הוא מצליח לשחזר עונות גדולות ויציבות שלו. ההגנה שלנו כמעט לא שיחקה יחד העונה בגלל הפציעות.

טרי אולי לא הזכיר את ימי הגלאדיאטור, אבל הביקורות עליו די פתאטיות. טעויות כן, אבל בחייאת, עושים מכל טעות שלו אסון טבע גלובאלי בעוד לאחרים סולחים כי הם לא חייבים להיות מושלמים...

6. THE STRETFORD END Member

בראייה אופטימית אני מקווה שדווקא הכושר הפחות טוב העונה של ריו ושל טרי תהיה נקודה שממנה אפשר יהיה רק לעלות מבחינתם הקיץ בגביע העולם.
    מבחינת איכות הם הבלמים הכי טובים שיש לאנגליה בשנים האחרונות.
    בסופו של דבר אחד הדברים הכי חשובים שנבחרת צריכה בטורניר כמו גביע העולם
    זה פחות הכושר האישי של שחקנים במשך העונה הסדירה(למרות כמובן שזה לא היה רע אם הם היו בכושר טוב הרבה יותר)אלא התקווה שהם יהיו טובים יותר בטורניר ולא פחות חשוב הנסיון והתיאום ואת זה יש בטונות לצמד ריו וטרי ועל פני כל שאר המעומדים.

דוסון וג'אגיילקה בלמים טובים לקבוצות שלהם אבל לא הטופ של הטופ האנגלי וחסרי ניסיון אמיתי בנבחרת ובכדי לזכות בגביע העולם אתה לא יכול להתחיל לשחק משחקים של ניסיון ותהייה,מאוחר מדי.

לדלי קינג זה חתיכת שיקול,מצד אחד בלם נהדר,לו לא היה פצוע כל הזמן אין לי ספק שהיה יכול לקרוא תיגר אמיתי על ריו או טרי וכרגע הוא יכול לשחק משחק כן משחק לא,
    בטורניר שבו יש משחקים כל 4-5 ימים הכי הרבה אפשר לקחת אותו כגיבוי על הספסל.

7. Dimitar Berbatov Member

כמדומני השינויים בדמות הפרטנר שלו באמצע לא היו רבים, לאורך רוב העונה זה היה קארבליו. לטעמי לשינויים הפרסונלים בימין ובשמאל ולפציעות שם אין השפעה מכרעת ומשמעותית למדי על היכולת של בלם.
    אני לא חושב שעושים מכל טעות שלו אסון טבע, למרות שאין ספק שמנפחים יתר על המידה (בעיקר בצהובונים) טעויות שלו ואוהבים לקשר אותן לפרשיות מחוץ למגרש. סך-הכל, שנית, כמכלול יש לטרי עונה בינונית שמשיכה את הירידה ביכולת שלו מעונת השיא ב-2008, ממש לא דרסטית, אבל הדרגתית.

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/10
  8. Rudess Member

כבוד לסטיב מקלארן, זכה הרגע באליפות הולנד עם טוונטה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אליפות ראשונה מאז 1928 או משהו בסגנון. חתיכת הישג.
    בערך כמו לא לעלות עם אנגליה לטורניר גדול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. RealStretford Member

כל הכבוד לאפס המאופס של כל הזמנים? אני יכול רק לחזור על שירת אוהדי אנגליה ברמת גן לפני שלוש שנים -

Steve McLaren, WHAT A WANKER

11. THE STRETFORD END Member

אני מאוד שמח שקאפלו היה היום במשחק בין שיטי לטוטנהאם בכדי לראות את פיטר קראוץ בהופעת ענק,
    מספר אחד על המגרש,טכניקה עילאית,ראיית משחק,מלחמה,הכל,איש המשחק ביג טיים.
    איפה הוא ואיפה האסקי...

12. KirkH Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

אם פאלופ לא שם לו כדור על הראש בפוקס - הוא בחיים לא כובש. מה שאומר שהוא מסיים משחק עם החטאות מכל טווח, עמדה וחלק בגוף.

אולי ווינר (או בן דוד של אורן זריף) - אבל משחק מצויין, על מה?

13. THE STRETFORD END Member

קירק,

אל תלך עם הראש בקיר,בלי קשר לגול בכלל,
    אם לא ראית הופעה גדולה שלו היום אז לדעתי אתה סתם פנאט לגביו ולשלילה.

14. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

קירק עזוב את ההחמצות (שבינינו רק אחת מהן ראויה להיקרא החמצה, וזו הנגיחה בדקה ה-75 מהקרוס המדהים של בייל), אתה ראית איזה עבודה גדולה הוא עשה היום? הוא הרג את הבלמים של סיטי, שלט באוויר ללא עוררין, זרע פאניקה בהגנה, הכניס את החברים שלו מסביב למשחק. חלוץ יכול לתת משחק גדול גם בלי לתת שערים. אה כן, הוא גם נתן שער...

מצחיק שזו בכלל שאלה אם הוא עדיף על הסקי או לא. עדיין הייתי עולה עם ברונו קול לצד רוני בהרכב, אבל קראוץ' ללא ספק צריך להיות בסגל הרבה לפני הסקי הגולם.

15. KirkH Member

כמו שהשדר אמר תוך כדי זה שסיטי יצאה למתפרצת אחרי עוד אחת מההחטאות שלו (הנגיחה למרכז השער כשהוא לבד מול שער ריק..) - כמה לא נעים ומוזר זה יהיה להיות פיטר קראוץ' אם הסיטי יבקיעו עכשיו...

אני לא לוקח ממנו את הטכניקה והעבודה, אבל עם כל הכבוד - בשביל זה יש את פטריק ויירה על המגרש.

הוא שם כדי לכבוש. הוא שם כדי לנצל מצבים. להלל הופעה שבמהלכה הוא החמיץ כל כך הרבה ועוד בהקשר של נבחרת זה צעד רחוק מדי.