כן אבל אריקסון הרי גם נחתך ושחטו אותו. אני מסכים לגבי זה שכדורגל קודם כל בידור והנאה ואני מעדיף תמיד מאמן התקפי על מאמן טקטי/הגנתי אבל אני לא מאמין בעבודת אימון ברמת הנבחרות. ליישם עקרונות ולעבוד על טקטיקה לוקח זמן. לכן כדורגל נבחרות תמיד ברמה נמוכה יותר מרמת הליגה.
העבודה העיקרית בנבחרת לגרום לחומר השחקנים הקיים למצות פוטנציאל. למצות את חוזקות הנבחרת. לגרום לכולם לסבול זה בערך הסימן הראשון לעבודה גרועה. גם במועדון זה נכון. עכשיו המונח לסבול תלוי בחומר השחקנים. בחומר של יוון 2004 בדיוק התאים המשחק המאוד הגנתי והם נהנו. כשיש לך פודן, פאלמר, רייס, בלינגהאם, טרנט וקיין זה סבל. אגב אולי אפילו יוון 2004 הייתה יותר מסוכנת התקפית מאנגליה 2024.
קודם כל בשביל למצות את הפוטנציאל צריך לספסל את ג'ימי גרימבל. באמת שההופעות שלו ביורו זה סרחון שטרם נראה מכוכב בנבחרת. פאלמר ובלינגהאם ביחד זה גם מיותר. אחד מהם צריך לחמם את הספסל. ווטקינס לא אמור לראות דקת דשא אלא אם כן קיין פצוע או שזה משחק נגד סן מרינו. באמת אני מחזיק מאוד מווטקינס אבל יש גבול כל משחק מקבל חצי שעה מינימום. הדבר האחרון זה ציוות נכון בהגנה. כיום הבלמים האנגלים הטובים ביותר בפער תהומי מהשאר אלו טומורי-בראנתוויט.