קודם כל 2002 זאת הייתה נבחרת חלשה שקיבלה הגרלות טובות, לא ארגנטינה ואנגליה אלא ארה"ב ודרום קוריאה וגירדנו את הניצחונות בקושי. עו"ר נדב שפר, על מי אתה בא לעבוד? ב 2004 לא עברנו את שלב הבתים ביורו. כן גם אני לא נכנס לויכוח, אבל אתה תקוע בעבר. רק ספרד הייתה המיכשול שלנו. כל השאר חטפו בראש כל כך חזק, כמו שאף פעם לא החטפנו במעמדים האלו.
נכון מאוד.אנגליה וארגנטינה התפרקו לחתיכות מול גרמניה בשלבים של שמינית ורבע גמר שזה דבר עצום,ורק הפסד לקבוצה הטובה בעולם(ספרד) מנעה ממנה זכייה שכנראה הייתה מגיעה גם. זה נכון גם שגרמניה מגיעה תמיד כמעט עד הסוף ובאופן מרגיז מפסידה,לוזריות זו מילה גדולה מידי אבל יש תחושה של פיספוס..
גם כאן יש לי חדשות בשבילך. גם ב - 90 החטפנו ליוגוסלביה הגדולה. גם ב 82 הגענו לגמר עם קבוצה עקומה ועברנו את צרפת הגדולה (זו שהייתה גדולה גם 4 שנים אחרי ועברנו אותה שוב). ההגרלה ב 2006 לא היתה יותר קשה מזו של 2002 ואז עוד שיחקנו בבית לעומת 2002 ששיחקנו נגד נבחרת ביתית וגם בדרום אפריקה ההגרלה לא היתה קשה. עד ספרד. ארגנטינה הוכיחה לכולם שהיא כלום רק בשבועיים האחרונים בבית שלה ואנגליה אף פעם לא היתה כלום חוץ מ... רציתי להגיד שם גדול. אבל אנגליה אפילו לא שם גדול. אליפות אחת בבית בזכות שערוריות שיפוט (לא. לא רק בגמר). (כן, אלון, צא מהבועה של מדינת ישראל שבה אנגליה היא בעלת שיא התארים). וזה שהיה לנו מאמן מפגר ב - 2004 (אפילו שזה אותו אדיוט של 2002) שלא ידע להעמיד קבוצה. לא עושה את לאוו גדול. אני מוכן לקבל את זה שלאוו יותר טוב מפלר. עדיין זה לא עושה את הלוזריות שלו להישגים. מתי לאוו ניצח נבחרת גדולה. באמת גדולה. לא אנגליה ולא ארגנטינה המפוררת של השנים האחרונות. אפילו במשחק אימון חטפנו אצל לאוו ולקינסמן רביעיה מאיטליה.
כן, ארגנטינה ואנגליה לא נבחרות גדולות. דיון השנה באייסוקר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
אנגליה, וארגנטינה(היום בוליביה, ומקדוניה ברוורס עושות תיקו עם אלו) בטח לא גדולות אני אפילו מתקשה לקרוא להם נבחרות במשבר סטייל צרפת, וברזיל. לאוו עשה אותנו יחידה אחת של נבחרת שכיף לראות, ולתמוך, אבל הצדק הסופי עם נדב עם דור לא פחות מוכשר מהנבחרת הספרדית(שדוהרת עם רוח גב התקשורת) נכשלנו פעמיים ובגדול.
אם הן לא נבחרות גדולות, אז יש רק נבחרת גדולה אחת שנותרה בעולם והיא ספרד. גרמניה עדיין עומדת באותה שורה עם נבחרות כמו אנגליה, הולנד, ארגנטינה, ברזיל ואולי גם פורטוגל לפני כמה שנים (שניצחנו גם אגב, אבל אנחנו לא מנצחים נבחרות גדולות...).
הערב בתשע שעון ישראל תערך ההגרלה למוק' מונדיאל 2014 בברזיל. אפתיע אתכם ואומר (תחזיקו חזק) שאנחנו בקבוצת דירוג ראשונה. הגרלה פחות נעימה יכולה להיות צרפת שהצליחה להתדרדר עד לקבוצת הדירוג השניה אך יכולה להשתפר ולהוות מיכשול.
צרפת? נבחרת במשבר מקצועי, וחסרת אחדות לאומית לא הייתי ממהר לפחד ממנה.. כמו ארגנטינה, ואנגליה שמות.. חוץ מזה טיול של אלירן עטר, ובניון בברלין נשמע לי קורץ ויוה לה פיקנטריה.
למרות פרנקי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx 1.גרמניה 2.שבדיה 3.אירלנד 4.אוסטריה 5.איי פארו 6.קזחסטן תענוג.
למרות פרנקי לנבחרת(שלו) שלא כ?כ באשמתו הוא לא תורם דבר. ואגב ההגרלה ככה ככה הייתי מאד מעדיף סלובניה על שבדיה, שיהיה בהצלחה לנבחרתינו האהובה\דה!
הגרלה קלה לכל הדעות, לפחות לנבחרת גרמניה יהיה עם מי לשחק ברצינות, עד מונדיאל 2014 יצוצו פרצופים חדשים, אני מקווה לראות את הומלס באופן קבוע, כמו כן שורלה וגוצה והכי חשוב שיהיה מחליף לפודולסקי באגף השמאלי (גרוסקרויץ?) סוף סוף.