נבחרת גרמניה בדרך ליורו 2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏20/7/10.

1. dudi Member

סלע גומז כן מקבל את הכדורים נכון, משתלט עליהם בצורה נהדרת, ועם הפנים לשער לא בשיא הזריזות אבל יודע למסור היטב ולמקום הנכון, ההבדל הוא שלגומז היריב מתכונן, מירו תמיד בא כאנדרדוג לגומז יש תג כוכבות על הגב, ועם כך אני מאמין שזה יסתדר.

2. אפנברג Member

בגול השני של ברזיל אי אפשר לומר שנוייר סגר מי יודע מה את הפינה, אין בכלל ספק שהוא בתקופה לא טובה והוא חסר בטחון. מעניין מה היו אומרים אם קראפט היה מקבל את הגול הזה...

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

בוקר טוב אליהו...

וזה רק אני או שמשהו עובר על מולר?
    מאז המונדיאל את המשחקים הטובים שלו אפשר לספור על יד אחת. זה מעצבן כי טמון בו כ"כ הרבה.

תענוג צרוף לראות את הנבחרת, אני מוכרח גם להודות שקרוס היה אתמול נהדר, רק חבל שגונדוגאן לא קיבל הזדמנות בעוד רולפס האוברייטד כן קיבל.

הניתוח שלי:

נוייר 3 מה שהיה צריך לעשות עשה

טרש 2 אולי עכשיו הטבמל מבין למה שטוטגארט רצו אותו בתפקיד
    בדשטובר 3 בינוני פלוס
    הומלס 2 הבלם הגרמני הכי טוב ביי פאר
    לאם 3 כמה מהלכים טובים ופנדל מטופש מטעות של טירון

מולר 3.5 לי הוא לא עשה את זה אתמול
    קרוס 1.5 מעולה!
    שווינשטייגר 2.5 סולידי
    גוטצה 1.5 :aaa8:
    פודולסקי 5 חאלס עם זה כבר!

גומז 4.5 מה שסלע רשם

מחליפים:
    שורלה 2.5 הנבחרת העבירה הילוך ברגע שנכנס
    קלוזה 2 החלוץ הכי מתאים לשיטה של הנבחרת

כמה הערות:

קודם כל תיאום טוב בין הומלס ובדשטובר. אני מקווה שעידן מרטסקר בנבחרת נגמר, למרות שאצל לאוו אי אפשר לדעת.
    טרש כרגע הדבר הכי טוב שיש לנו בצד ימין של ההגנה.
    בקצב הזה יהיה ללאוו כאב ראש מה לעשות במרכז הקישור, קדירה, קרוס, שוויני, גונדוגאן, האחים בנדר...
    צריך לבדוק מתי שתהיה הזדמנות את השילוב בין אוזיל וגוטצה!
    גומז לא מתאים לנבחרת. זה חבל מאד כי הוא לטעמי חלוץ אדיר, אבל זה פשוט לא עובד איתו, הוא לא מתאים לשיטה או שהוא מגושם, לכאן או לכאן הוא תוקע את המשחק.
    שורלה הרשים!

ובכלל הצעירים הגרמנים זה פשוט תענוג צרוף, כל אחד בדרכו הוא הופך את גרמניה לאחת הנבחרות המלהיבות בעולם. שלאוו רק יצא מהקיבעונות שלו ושידע להערך למשחקים מול יריבות טקטיות כמו ספרד או איטליה והעתיד יהיה ורוד מאד.
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/11.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/11.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/11.Xxx

4. aloneli Member

קלוזה הוא ממש לא חלוץ כלבו,הוא חלוץ מטרה שטוב בעיקר בלתת גולים כמצופה ממנו בדיוק כמו גומז.
    חלוץ כלבו זה אחד כמו אטו,או רוני.כאלה שיודעים ליצור לעצמם את המצבים,חלוצים שיכולים לצאת מחוץ לרחבה ולעשות פעולות שהם לא רק בעיטה לשער.מתי בדיוק קלוסה עשה משהו כזה?
    אגב גומז שחקן טכני ברמה שאתה לא מתאר,בטח שהרבה יותר מקלוסה.אל תיתן למבנה שלו לבלבל אותך.

מה שכן קלוסה הרבה יותר מתאים לשיטה לזה אני חייב להסכים,בנבחרת גרמניה זה שחקן אחר פשוט וכך אין ספק שכרגע הוא צריך לפתוח בהרכב.

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/11
  5. cazzo Il Capocuoco

הציונים בגרמניה הולכים ככה?

6. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

יאפ

ד"א אוהדי שטוטגארט מאד כועסים על לאוו בגלל הסיפור עם קקאו.
    כמובן שזה היה קצת נבזי מצד לאוו לתת לקקאו לשחקן רק 3 דקות מול נבחרת ארץ המולדת שלו באיצטדיון שלו בשטוטגארט, אבל אפשר להסתכל על זה מצד אחר.

זה שלאוו הוא חרא של בן אדם ראינו כבר בסיפורים אחרים, כאן זה פחות קולע לטעמי, הרי יש שחקנים כמו בנדר או גונדוגאן או רוייס שלא שותפו כלל.
    החלום של קקאו לא צריך לעניין את לאוו, עם כל ההערכה שלי לג'רונימו.

7. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אל תשכח ששיטות ההתקפה הדינאמיות של לאוו הן שעושות את גרמניה כזאת מרהיבה. תראה את אותם השחקנים בבאיירן, הם עומדים תקוע ולא יודעים לאן הם צריכים לרוץ. בנבחרת הכל מאוד ברור לשחקנים. גם נגד ספרד עלינו נכון מאוד וחטפנו אותה בקרן. לא היה לנו סיכוי מולם, בוא לא נשלה את עצמנו.

אם אתה עדיין, עד היום, לא מצליח לראות שמשחקי הנגיעה שחוזרות על עצמן הן לא מקרה אלא פרי יצירתו של המאמן בעבודה רבה והמון הכנה עד לפרטים הקטנים באימונים, אז אין לי מה לומר לך. אני מקווה שאתה לא באמת מאמין שהכל אילתורים של השחקנים... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

המקום היחיד שהוא התעקש עליו הוא פודולסקי, סוג של שחקן של מאמן. מעבר לזה, שים לב שהנבחרת תמיד משתנה והשחקנים בכושר הטוב יותר מקבלים מיידית את ההזדמנות. זה כמעט ולא היה אף פעם בנבחרת גרמניה. מאמנים נוטים להרכב קבוע לרוץ כדי לייצב אותו. רוב המאמנים הרבה יותר שמרנים. תמיד אמרתי שרק ביום שאחרי לאוו נלמד להעריך יותר איזה נבחרת הוא מעמיד לנו כל ערב.

8. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

סלע פירשת לא נכון את ההודעה שלי, הכוונה שלי היתה שסך הכל הנבחרת נראת טוב מאד וזה בהחלט לזכותו של לאוו.
    אני לא אוהב את זה שפודולסקי ומרטסקר (יחזור ישר להרכב לדעתי) ממשיכים לשחק בנבחרת בלי שום קשר לכלום. יש לנו עם הוודאס, בדשטובר, הומלס וגם טסקי בלמים יותר טובים מאשר מרטסקר.
    יש לנו עם שורלה, גוטצה, גרוקרוייץ וגם מארין שחקנים הרבה יותר טובים מאשר פולדי.
    ולאוו יהיה חייב להבין במוקדם או במאוחר מה לעשות עם גומז, או שמריו יתחיל לתת תפוקה ולא להתקע בין הרגליים שלו ושל החברים שלו או פשוט להזמין חלוץ אחר (פחות משנה כרגע מי).

גם לזכותו של לאוו וכאן אני חייב להוריד את הכובע זה השיבוץ של קרוס. עד המשחק אתמול הוא לא שיכנע אותי ואולי זה היה חד פעמי, בכל אופן אם זה ימשיך ככה הרי שלאוו גילה את קרוס מחדש.

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

גם מקרה קרוס, כמו שאר שחקני ובאיירן ואפילו פודולסקי, מוצאים עצמם הרבה יותר בקלות בשיטת המשחק של הנבחרת, כי הם יודעים בדיוק לאן הם צריכים למסור ומתי בלי לחשוב יותר מידי.

נראה לכולם איך זה עובד: זה אותו מהלך המורכב ממשולש (שלושה שחקנים, אבל לפעמים גם ארבע) שעובד תמיד אותו הדבר, יחסית קל לביצוע ומאוד קשה לעצור אותו.במקרה הזה גוצה החליף מקומות עם קלוזה, אבל לא משנה, זה הפתיע יותר את ההגנה של ברזיל:

1. קרוס מוסר לקלוזה: המטרה היא להתחיל מדאבל פס:
    http://img832.imageshack.us/img832/2241/56154432.Xxx

2. קלוזה מחזיר לו בדאבל פס וגוצה למטה בתמונה כבר בהיכון
    http://img856.imageshack.us/img856/1250/53425979.Xxx

3. שניה לפני שהכדור מגיע לרגל של קרוס, גוצה כבר מתחיל לרוץ כדי ליצור יתרון מול המגן וקרוס יודע מראש לאן הוא צריך למסור בנגיעה אחת
    http://img5.imageshack.us/img5/2536/90284865.Xxx

הוא לא סתם ידע מתי להתחיל לרוץ, אלא זה תרגיל מתוכנן שהנבחרת עושה כבר כמה שנים. קרוס לא צריך לדעת הרבה כדורגל כדי לדעת אוטומטית שהוא קודם עושה דאבל פס עם קלוזה והמסירה השלישית היא מסירת עומק לגוצה. בהרבה מקרים גם החלוץ מצטרף ואז גוצה מוסר עוד מסירת רחוב לקלוזה, אך הפעם לא היה צורך. גם פודולסקי או שאר שחקני באיירן שתמיד נראים טוב יותר בנבחרת, נהנים מאוד שהכל מוכן מהאימונים. לא צריכים להיות כאלו טובים כדי לעשות את זה. הדבר מוכיח את עצמו. בבאיירן לא ראינו תרגילים כאלו מאז תקופת היצפלד.

הנבחרת כבשה המון שערים בדיוק מאותו משולש פשוט וכל כך קטלני.

10. dudi Member

סלע שאלת תם בהקשר למצגת שהבאת - בריאל מדריד כן עושים תרגילים שקל ליישם,וקשה מאד לעצור כמו שהצגת כאן?

11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כן. אם אני זוכר נכון, למוריניו גם יש תוכנית משחק ברורה מאוד שלא משאירה לשחקנים שום מקום לספק מה הם צריכים לעשות בכל רגע נתון.

12. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה לאם לא שיחק מגן ימני (כמו בכל השנתיים האחרונות)?

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ניסיון פטתי להחיות את פולדי
    הבנה שלאם טוב יותר בשמאל

מה שכן, יש לנו עם שמלצר, שפר אווגו שלוש מגנים טובים בצד שמאל
    בצד ימין אין ממש מועמד מתאים ועכשיו מנסים את טרש

14. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

כי שינוי לו את התפקיד בקבוצה והוא הולך לשחק כל העונה שמאל. יוגי גם ציין זאת אם אני לא טועה. זה הדאגות שלנו?

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז מה אם שינו לו את העמדה בקבוצה?
    למה שנתיים הוא היה מגן ימני ועכשיו הוא מגן שמאלי?
    למה אילתרו בגרמניה שנתיים בתפקיד המגן השמאלי (ואולי זה עלה לנו גם בתואר)?