עזוב בחייך טל, ספרד מפסידה לא מעט ממשחקי הידידות שלה כמו... גרמניה. ברגע שמגיע משחק רשמי, כמו למשל בקמפיין המוק', הם לא מפסידים. אפרופו אנגליה, תמיד כיף לצחוק עליהם. העלובים האלו תמיד מכניסים לעצמם תקוות שווא אחרי משחקי ידידות. עכשיו הם בטוחים שהם הולכים לקחת את היורו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
טל, אל תבנה על זה. אנגליה עלו לשחק ב - 11 שחקנים בעוד שיוגי תמיד עולה עם 10. אנגליה התמקדו בהגנה. אצל יוגי הגנה זה דבר אסור.
נגד ספרד גם אנחנו לא עברנו את החצי. לפחות הם במשחק אחד הבקיעו גול אחד. אנחנו בשניים לא היינו קרובים להבקיע אחד. בכל מקרה, מה שהתכוונתי, זה להגיד לטל שלא יבנה על שום דבר שמישהו אחר עשה. יוגי עקשן ומקובע בשלו ורוצה להראות לכל העולם שהוא יותר חכם מכולם. מזכיר לי איזה מאמן שאימן איזה קבוצה עד לפני חצי שנה בגרמניה. (בעצם מזכיר לי עוד מאמן אחד מגרמניה, אחד שקנה בהרבה מליונים את טראש).
דווקא למצב הטוב ביותר בחצי גמר המונדיאל מול ספרד הגיע גרמניה, אוזיל באחד על אחד היה צריך רק לבחור פינה והוא בחר את הגוף של קסיאס. לשחקן כדורגל זה מצב נוח יותר בהרבה מהנגיחה של פויול (שלצערנו דווקא היא נכנסה). נתנו משחק הגנה טוב ואפילו טורניר הגנה טובה עם יופי של מתפרצות. אל תלכלך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
חבר'ה אני מתכוון מבחינה פסיכולוגית, כי הרי ברור לרוב אוהדי הכדורגל בעולם שגרמניה שיחקה את הכדורגל הכי טוב במונדיאל האחרון והייתה הנבחרת הכי טובה ומשכנעת. בעוד ספרד עם נצחונות אפורים ודחוקים ועם הרבה עזרה מהשופטים צלחה את שלב הבתים וכמה משחקים אחרי זה. ספרד לא הציגה נגדנו איזה משחק יוצא מן הכלל ומשובח, לא בגמר היורו ולא בחצי גמר של המונדיאל. לדעתי מדובר בנושא פסיכולוגי שצריכים להחדיר לשחקנים שאפשר לנצח את הספרדים והם לא צריכים לקפוא ולהפסיק לשחק. זה כמובן העבודה של יוגי. אני מאמין שזה אפשרי!
אמת! וכל זה בלי לתת משחק אחד משכנע לזכות בטורניר, סטייל איטליה 2006 ושוב אנחנו ה! נבחרת של הטורניר ונגד ספרד אוי ואבוי.
nice guys finish last אנחנו כבר טורניר שלישי רצוף הנבחרת של הטורניר ונשארים עם ה... ביד. אז, טל אל תצפה מיוגי שיעשה את מה שאתה רוצה. זה בדיוק הוא. הנבחרת זה הוא. כדורגל תוסס, "אטרקטיבי", "שמח" (עלאק) ומה שאתה רוצה, אבל כזה שלא לוקח תארים. ואין שום קשר לפסיכולוגיה. יש קשר להכנת קבוצה והוא מכין את הקבוצה בדיוק כמו שהוא חושב שהיא צריכה להיות מוכנה. אם הוא ישנה פאזה בראש אנחנו ניקח טורנירים בלי הרבה בעיות.
הרכב משוער למשחק היום: נוייר - הוודרס, בדשטובר, מרטסקר, אווגו - קדירה - מולר, אוזיל, פודולסקי - גומז וקלוזה... במשחק אימון רציני לאוו לא עושה יותר מדי ניסויים פרט למערך, אחרי משחק הנפל בהגנה נגד אוקראינה היה ברור שפר יחזור להרכב (לטוב ולרע, אני חושב יותר לרע, כי הומלס לא רואה אותו ממטר). חוץ מזה לאם מקבל מנוחה, בואטנג משום מה בספסל, שמלצר פצוע ורולפס שמצוי בכושר טוב לא מקבל הזדמנות להוכיח את עצמו לצד סמי. איך אמר MVB: " הולנד נגד גרמניה אף פעם לא יכול להיות משחק ידידות"
מניח שאתה מאוד שמח לראות צמד חלוצים במשחק הנבחרת, אבל כבר אמרתי לא פעם, גם לי אין בעיה אם השיטה שעובדת הכי טוב תהווה שימוש בנבחרת, אבל מכיוון שמרבית השחקנים בהרכב הראשון של הנבחרת הם שחקני באיירן והם משחקים במהלך העונה במערך אחר, אז אני מאוד בעד להשאר במה שעובד ובצורה שהשחקנים רגילים לשחק בקבוצות שלהם. בכל מקרה, משחק ידידות וצריך להתכונן לכל אפשרות ולכן לגיטימי לתרגל דברים אחרים. אולי במשחק כלשהו ביורו נצטרך להבקיע שער בכל מחיר ואז קלוזה וגומז יקבלו 30 נק' יחד על המגרש. גם לזה צריך להתכונן. לגבי באוטנג, זה הצרות האחרונות שלנו. הוא יהיה המגן הימני הפותח. כל השאר שמקבלים הזדמנויות בהרכב במשחקי האימון מתחרים על עמדת המחליף הראשון. נדב אמר שצריך לנסות מגן ימני טבעי ואני נוטה להסכים.
אולי באמת אין יותר מידי ידידות בכל הנוגע להולנד ואולי הנבחרת הוכיחה שהיא לא יכולה לשחק בלי צמד בקישור האחורי ביום שישי, אז עולים היום ב 4-5-1 הרגיל ועם קלוזה בחוד. קיבלת את מבוקשך נדב, שחקני באיירן מקבלים מנוחה, אבל רק שלא יגידו שלאוו נותן מנוחה לשחקני באיירן מסיבות לא כשרות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
לא יודע איזה הרכב ראית. לפי מה שראיתי יש לנו 5 שחקנים מיותרים בהרכב. אבל, אם משחקים ברצינות (ולא כמו בשישי או נגד פולין) אז לא איכפת לי. וגם יש לנו הזדמנות לראות את קרוס עושה את תפקיד שוויני, לקראת המשחק נגד דורטמונד.