נבחרת גרמניה בדרך ליורו 2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏20/7/10.

1. Vanitas Member

נראה כמו הרכב חזק מאוד של גרמניה. יש שיגידו אפילו שטוב שלאם לא שם.

2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

איזו נגיעה של גאון של קלוזה, אילו איכויות יש לשחקן הזה, שלא יגמר לעולם.

עריכה: ועכשיו בנגיחה מושלמת גם כובש. גומז מתחיל להזיע.

נערך לאחרונה ב: ‏15/11/11
  3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מבשל ועכשיו כובש, עצום מירו, פשוט עצום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

4. Vanitas Member

הכימיה של קלוזה עם אוזיל, מולר, קדירה ופודולסקי מקנה לו יתרון בתחרות על ההרכב הראשון ליורו. במדי הנבחרת הוא פנומן ולדעתי חייב להמשיך להשאר הבנקר. הרכב מנצח לא מחליפים.

קדירה ענק היום.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נגיד ככה, אחד הדברים הכי טובים שההגירה ממדינות עולם השלישי לגרמניה גרמה היא הפיכת ה'מאנסאפט' למכונה של כדורגל נהדר. הימים המשעממים של מתיאוס, קלינסמן, ברהמה ובירהוף מאחורינו. היום גרמניה נותנת שואו ומראה שהולנד לא נמנית עם הפייבוריטים לזכייה במונדיאל. בעיניי גרמניה וספרד הן הנבחרות הטובות ביבשת וכנראה בעולם. אוזיל, קדירה, בואטנג, אאוגו וחבריהם מציגים את הגרמניה החדשה והתוססת.

6. Rudess Member

מחצית פשוט גדולה של הנבחרת, שפשוט עשתה ככל העולה על רוחה מול הולנד, שבעיקר באה לשבור רגליים ולכסח היום. ואן בומל היה ונשאר שחקן מגעיל ומלוכלך, גם סניידר הצטרף ל"חגיגה" עם כמה עבירות מגעילות מאחורה.

שיפוט חלש וגרוע מאד, נגיעות יד של ברפהייד לא נשרקות, עבירות קטנות ומכוערות נעלמות מעיני השופט ושני הקוונים הליצנים.

קדירה,מולר,אוזיל ומירו קלוזה הם המצטיינים שלי במחצית. מדהים לראות איך קדירה התפתח בשנים האחרונות, כמה בטחון הוא קיבל ואיך הוא משפר את קבלת ההחלטות שלו במגרש. מולר פשוט ענק, הדאבל-פסים שהוא עושה כל כך פשוטים וכל כך יפים, אוזיל עם פריצות מסחררות ומסירות פשוט חכמות וקלוזה עם בישול ענק למולר (היה כתוב גול על השער הזה כבר במסירת עומק לקלוזה), וגם נגיחה מדהימה שרק הוא יכול להבקיע ככה.

אני מקווה שלא נראה ירידת מתח ושאננות במחצית השנייה, כמו שראינו כבר בכמה משחקים בעבר. מקווה לראות אותנו שומרים על רשת נקייה. ההגנה סה"כ בלי הרבה עבודה, מרטסקר פספס כדור אחד בהתחלה שלא יצא ממנו שום דבר, באדשטובר פספס קרן שהגיעה לקאוט שבעט החוצה. חוץ מזה ההגנה עשתה עבודה טובה. מעניין שהיום אין חורים באגף השמאלי של ההגנה, האם זה בגלל שפיליפ לאהם חביבנו לא פתח בהרכב? אתה רואה נדב, לא צריך להאשים את פודולסקי :)

7. Vanitas Member

הצב-שטובר הזה לא קשור לכלום. אסור לעלות איתו ליורו, הומלס עדיף בכמה מונים. גם מיהרו פה להספיד את קדירה והוא מראה לכולם למה הוא השחקן להרכב הראשון.

8. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנה, הגיע החילוף המתבקש. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זה כל כך נכון ותענוג גדול כל פעם מחדש לראות את הבנת המשחק של מירו והיכולת שלו לשחק בדאבלפס עם שחקני הקישור כאילו שהוא נולד פליימייקר.
    כדורגלן מחונן.

10. Rudess Member

וכמובן איזה בישול ענק לאוזיל, פשוט כל כך חכם קלוזה, כל כך מנוסה.

חחחח צב-שטובר, אהבתי את הכינוי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

שני דברים אני לוקח מהמשחק הזה (לא צריך להכנס לאופוריה, אבל תמיד כיף לנצח את הולנד):
    קדירה: אוהדי ריאל כל הזמן מתלוננים עליו, אבל היום ראיתי מה מוריניו רואה בו
    קלוזה: כאבי ראש ללאוו הוא או גומז. בטורנירים גדולים אולי מירו עדיף על סופר מריו, במיוחד על רקע הכימיה הקבוצתית שלו.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נגיד ככה לירן, השער השלישי פשוט היתה השפלה אמיתית. אני בן 36 ואני מעולם לא זוכר שגרמניה כבשה שער קבוצתי שיותר מתאים לבית הספר הטוב של הולנד מאשר לגרמניה הישנה שעליה אני גדלתי. אני לא סתם הזכרתי את השמות שרבים מאיתנו עוד זוכרים. כל המשחקים המעצבנים שהגרמנים קיבלו יותר מדי נקודות. עם נבחרת כזאת תוססת אין לי בעיה שאתם השפלתם אותנו.

מבחינתי גרמניה מוכנה לזכייה בתואר. ברור שספרד יכולה ביום רגיל גם לקחת את התואר, אבל לדעתי הולנד הגיעה לפני שנה וחצי לשיא שלה. זה לא המקום לדבר על הנבחרת שלי אלא רק על נבחרת צעירה גרמנית שפשוט התעללה בנו. בצורה הזאת עוד אלבש חולצה שלכם אם הולנד תעוף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

13. מזגן Member

חח איזה כיף לכם שאתם אוהדים את נבחרת גרמניה כמו שאוהדים איזה מועדון כדורגל. אני ממש מתבאס בפגרות נבחרת כי אין ארסנל.

אולי אני אתחיל גם לעקוב אחרי נבחרת גרמניה. הייתי בעדם בשני המונדיאלים האחרונים. במיוחד באחרון בגלל הכדורגל הנהדר שהם משחקים.

14. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

הטענות על יכולתו של קדירה בריאל מדריד עושות עמו צדק ועוול כאחד. מחד, מדובר בשחקן שנמצא ברמה אחת מתחת לפיגורות כמו צ'אבי הרננדז ואלונסו- ובקבוצה כמו הבלאנקוס, לא מוכנים להתפשר על פחות מזה. מאידך, מעטים הם הקשרים שיכולים להתחרות עם יכולתם הפנומנלית של שחקני העלית מספרד (למרבה הצער, הם גם עוללו לא מעט צרות למנשפאט בשנים האחרונות); בהשוואה לזרקורים הענקיים שמצביעים על חוכמת המשחק של צ'אבי, הטיפול האלגנטי של אינייסטה בכדור, השקט הנפשי של בוסקטס ומסירות הסרגל של אלונסו- תרומתו של קדירה עומדת באור קלוש, אולי אפילו באפילה מוחלטת. מדובר במצב מתסכל למדי עבור שחקן שמכסה שטחים רבים וזוכה בהמון כדורים במרכז המגרש- ועושה זאת ברמה הגבוהה ביותר.

ובכל זאת, החולשה היחסית של סמי בהשוואה למקביליו מספרד אינה מפריכה את הטענה הגורסת כי מדובר בשחקן מצוין, שמהווה חלק אינטגרלי מהצלחתה של גרמניה בשנים האחרונות. לא צריך להיות צ'אבי או אינייסטה כדי להיחשב כשחקן גדול.

15. Zico Member

השאלה אם ההשוואה שלך נכונה, שכן את צאבי ושות אתה יכול להשוות לשווינשטיגר ולא לחדירה.
    אם כבר אתה משווה אותו למשהו בליגה הספרדית אז לבוסקטס.