נבחרת גרמניה בדרך ליורו 2012

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י Rosner, ‏20/7/10.

1. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מסכים מה שנאמר עלידי החברים מעליי ורק רוצה לחדד את זה קצת יותר, שבכדורגל לא משנה שאתה כבר 3 שנים משחק מצויין על בסיס די קבוע, כי מספיק שאתה תופס שבוע רע ואתה אומר שלום חיש מהר לטורניר שעבדת בשבילו שנתיים. תגידו לא הוגן או לא משקף את היכולת של הנבחרת, הכל נכון אבל לא עוזר לאף אחד בשיט. לקבל בית כזה מדגיש לכל הנבחרות בו שהכל יכול לקרות. כבר היינו בבית מוות ביורו 2004 עם הולנד ועפנו. נכון, זאת נבחרת הרבה יותר טובה ומאומנת, אבל גם הולנד נבחרת טובה ממה שהייתה לפני כמה שנים. הולך להיות צמוד מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏3/12/11
  2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

באמת שאני קצת המום מהגישה האנגלית שלכם. אין ספק, אני אוהד הולנד בכל רמ"ח איברי ולהגיד שאני חושב שיש לנו צ'אנס מולכם עם ההגנה הגרועה בבית הזה ביי פאר זה יהיה יוהרה אם לא טיפשיות, אני חושב שגרמניה תעלה מהמקום הראשון אבל כאוהדים לא ציפיתי לכזאת מנה של שחצנות. אתם טובים, מעולים, לבטח מעל כל נבחרת בבית ובטורניר למעט ספרד, אבל מדובר חודש צפוף שבו חוסר ריכוז ב2 דקות במשחק נתון יכולה לעלות לקבוצה בהדחה.

3. riquelme1 Member

אני חושב שהיחיד שמגזים כאן, כהרגלו וביהירות הבלתי נסבלת שלו זה רודס, כולם יודעים שגרמניה פיבורטיית בבית הזה, אבל הולנד, פורטגל וגם דנמרק שהיא נבחרת שיכולה להיות מוקש זה בית מוות אמיתי גם לגרמניה.

4. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

ארז ידידי, בסופו של יום הרוב כאן שקולים ומודעים לעובדה שיש אלף פקטורים שיכולים לתת מציאות אחרת ממה שאוהדי גרמניה מצפים.

5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ולא שכחתי אותך! אתה פעם היית אוהד הולנד!

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אולי הוא עדיין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

7. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

הייתי, כן, אבל סלע הכניס לי משהו במשקה ומאז...

והאמת היא שסימפטתי את הכתומים, מזה אבל כמה שנים טובות אני עם המנשפט שמשנות ה90 תמיד עקבתי אחריהם.

8. eran levy Member

גרמניה זכתה בעבר לבתים נוחים יותר, היא ממש לא דרך קבע בבית המוות.

9. dudi Member

:aaa021: טוב לדעת.. גם אוהדים "מתאזרחים יש לנו" גרמניה החדשה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/11.Xxx

10. aloneli Member

כן סתם הייתי מאוכזב מההגרלה.גם הולנד גם פורטגל ואפילו דנמרק,בכל דרג יש את קבוצה חזקה מאוד.

קשה לצאת בהצהרות כי דברים עוד ישתנו עד ליורו..אבל זה לא בית קל לשום נבחרת וממש לא בטוח שגמרניה והולנד יהיו 2 העולות אפילו שהן הרבה יותר טובות מפורטגל ודנמרק.

11. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה יכול בדיוק להשתנות עד היורו? שום דבר. בכל תפקיד (כמעט) יש לנו שניים שלושה שחקנים מהטופ של הטופ ככה שגם אם אחד פצוע יש מספיק מי שיחליף אותו. נוייר? טר סטגן, לנו, אדלר (אם יהיה בריא). קלוזה? גומז. מולר? רויס, שורלה, גוצה. אוזיל? גוצה, רויס, מולר. וכן הלאה וכן הלאה. היחידי שאין לו תחליף בנתיים זה רק פולדי כקשר שמאלי.
    יש לנו שחקנים יוצאים מן הכלל והם ישארו כאלה גם בעוד חצי שנה. מקסימום פציעה פה או שם. כמו שהראתי יש מספיק מחליפים.
    השאלה רק אם המאמן למד את הלקח מהטורנירים הקודמים.

12. dudi Member

לנוייר אין תחליף בביטחון שהוא מקנה להגנות. גם לפולדי כנראה שלא.. מקווה שיוגי יבין שקלוזה יהיה האס שלו, ולא יושיב את אחד משלושת חוגגי השערים הטוב בעולם.

13. Der Rotbart Member

לא בדיוק הנבחרת הבוגרת אבל מתברר שבימים אלו מתקיים בישראל טורניר בהשתתפות נבחרת ה-U18 של גרמניה. ברגעים אלו משחקת הנבחרת מול ישראל, ביום שלישי מול יפאן וביום חמישי מול פורטוגל. הזדמנות מיוחדת לשרופים במיוחד שבינינו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wlcm.Xxx

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

גרמניה מפסידה 2:1

15. Der Rotbart Member

וניצחה את יפאן 0:2. ביום חמישי משחק על כל הקופה נגד פורטוגל - בואו בהמוניכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx