מה שנכון נכון, זה בכלל לא עניינו של באלאק, והוא חצוף. אבל זה גם נכון שצריך לתת כבוד לפרינגס. אבל הדרך שבאלאק אומר את זה, פשוט לא מתאים.
מעניין שכל העולם נגד לאוו ועדיין יש פה קולות שטוענים שכל העולם דפוק ורק לאוו בסדר. לי אישית נמאס מלאוו.
חשבתי שאמרת בדיון הגרמניות שפרינגס גמור..אז מה לא בסדר? ולגבי באלאק, הוא פשוט פוחד שהוא הבא בתור בתהליך ריענון הנבחרת משחקנים שמתנדנדים בין גיל ה 30++ ופצועים כל שני וחמישי. אתה תסכים שגומז יגיד, למה אתם לא משתפים את קאדירה? או בכלל שחקן יפתח פה על צוות מקצועי??? אתה? ועוד באלאק אומר שפרינגס לא בשיאו, אז למה שיהיה שחקן הרכב במשחקים כה חשובים? זה לא שהוא נופה מהסגל (בנתיים). חפר לעצמו בור הטיפש. הוא לא טוב, אבל צריך להשאר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx יוגי אמר שפרינגס לא גמר את הסיפור בנבחרת והוא שחקן חשוב. היינו שהוא יחזור לכושר הוא גם יוחזר לעניינים. איפה הבעיה? ולסיום הקייזר אומר לשחקנים לשתוק ולשחק, בצדק מוחלט. פשוט חוצפה.
הנה לקקן הדור מתעורר פתאום משנת החורף שלו .... קודם כל לגבי גומז, האמתי אתה יורה לעצמך ברגל ככה שמי אני שיעצור אותך, משווה לי את קפטן נבחרת גרמניה ואת הסגן שלו לשחקן שבקושי קרע זוג נעליים ולחבר שלו שאפילו לזה לא מתקרב. אז ברכותיי סלע הרווחת היום את הסמיילים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/haha.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx ושים לב מה קורה בנבחרת? ותגיד לה אתה מי חוצפן? שתייים מהלידרים והשחקנים הכי חשובים של הנבחרת מתכסחים על המאמן שלהם, שחקן אחר נזרק אחרי שהושפל מהנבחרת. הנבחרת בנוסף לזה די מקרטעת פרט למחצית טחת טובה נגד רוסיה.. לגבי פרינגס, אני יחזור על דברים שאמרתי לגבי קוראני: הוא לא טוב, הוא גמר את הסוס ( ולדעתי הוא אכן גמר) ..סבבה. אז אל תזמן אותם מלכתחילה! שחקנים במעמדים כאלו פשוט לא יכולים לשבת על הספסל ולעבור על כך לסדר היום. זה לא הולך. אם אתה שואל אותי, אז לא קוראני, לא באלאק ולא פרינגס היו צריכים להיות בסגל, אבל הזמנת אותם, ושתיים אתה מייבש על הספסל וצוחק על חשבונם. ומעניין שדווקא את הקייזר ציטטת, בספורט 1 תקרא דברים של מתיאס זאמר האהוב שלך שאומר דבר פשוט ...אסור לדבר פתאום ??? קשקשן בגרוש בטח תאמר ...
אתה מנפח דברים. תענה מסודר על 3 שאלות: 1. פרינגס לא טוב כרגע, לא פוגע (דברים שלך בין השאר), הוא צריך לשחק או לא? 2. באלאק צריך לדבר לתקשורת כל פעם שלא נראה לו משהו כמו שחבר שלו לא משחק? אולי הוא צריך להגיד לעיתונות את ההרכב גם, אה? 3. שלושה חלוצים בסגל כרגע עדיפים על קוראני. זאת לא רק דעת המאמן אלא דעה מאוד פופלרית שפולדי וקלוזה צריכים להיות החוד. כרגע גם הלמס מועדף. אם אתה מאמן הנבחרת, מה אתה עושה? מעלה את קוראני רק כדי שלא יעלב? מעלה את פרינגס צולע כדי שלא יעלב? זאת מקצוענות???
פשיי איזה התחמקות קלאסית, אני מציע להשתתף בסדרה נמלטים! גדול!!! לגבי השאלות שלך, כמו מסטיק, ממשיך ללעוס את הדברים שרשמת קודם ושכבר הגבתי לך. אז רק בשביל הסדר. לא היה צריך לזמן את פרינגס מלכתחילה. מאמן שעוקב אחרי ברמן ועוקב אחרי השחקנים שלו ( שזה חלק מהתפקיד של לאוו) היה צריך לדעת שפרינגס בכושר הנוכחי לא מתאים לסגל. לגבי באלאק, אני חושב שנורה אדומה צריכה להידלק שקפטן יוצא בתיקשורת נגד המאמן שלו, זה מה שנקרא קצר בקשר. קרי יש אווירה לא טובה בנבחרת. גם היצלספרגר אגב בסוף המשחק האחרון אמר שהוא מעדיף לא להתייחס לשאלת האווירה בנבחרת. הוא מאמן תככן, הוא נקמן, והוא בכלל לא מאמן גדול כמו שעשו אותו ואתה בראשם. אבל שוב תמשיך לחכות לנוק אאוט שיבוא. לגבי קוראני, ראה פרינגס, לא היה צריך לזמן אותו. אם אצל פרינגס עוד אפשר היה להבין, הרי זה לא שלא היו לטורסטן בכלל סיכויים, אבל לקוראני לא היה סיכוי, לאוו הביא אותו בשביל שיהיה לו בובה על הספסל. ואת זה לא עושים עם שחקנים מהמעמד של קוראני ( לא שהוא כזה תותח, אבל לבטח לא מגיע לו השפלה נוספת אחרי מה שעשו לו במונדיאל וביורו ו...). אתה כמו עיוור, הולך אחרי לאוו במים ובאש, רק תיזהר, יש סכנת טביעה באיזורים מסויימים ובאזורים אחרים סכנת שריפה מאיזה ברק עצבני שרוצה להעביר לך איזה פרק בחיים. ושוב סלע, גמור סיפור, הבנו שאתה אוהב את לאוו, וכל העולם שלו בסדר ורק האחרים כולם מנייאקים וכולם לא בסדר. אני מציע לך לשים פה סלוגן " האמת עם לאוו" או "חבר אתה אומנם שיכור אבל לא לבד" די כבר עם זה.
אתה סתם נובח. פרינגס חלש כרגע, אבל זה פזיז מידי להעיף שחקן מהסגל סתם ככה. כל עוד שחקן יכול לתרום שאחרים פצועים או מי יודע באיזו סיטואציה, אז הוא צריך ללבוש את המדים. הדעה שלך שפירנגס לא צריך להיות, אבל אתה לא המאמן אל תשכח. פרינגס שחקן מנוסה ובקשר ליכולת שלו זמן יגיד. החלטות פזיזות לא צריכות להיות כי אין הרבה קשרים אחוריים ראויים כמו פרינגס. מנגד, אתה שונא את לאוו וכל טיפשות של שחקן כמו באלאק שיוצא נגד מאמן בפומבי אתה מקבל. זה לא במקום, אין פה סנגורים והוא לא צריך לגונן על פרינגס. ההתאחדות וגדולי הכדורגל בגרמניה (הוותיקים, לא זאמר הטיפש) כולם מאחורי לאוו. זה לא לעניין לצאת לעיתונות ככה על מיקום השחקנים בהרכב, שבאלאק יבוא לאמן בעצמו. חצוף.
סלע, תגובה אחרונה שלי בנושא. אני חצוף...וככה גם פרינס, באלאק, להמאן וקוראני וכל מי שלא הולך בדרכו של הרודן מבאדן ווירטמברג. אני לא שונא את לאוו, הוא גם מאמן לא רע כמו שציינתי, רק שמאמן נבחרת גרמניה זה משימה גדולה עליו. ושוב אני אומר לך הנוק אאוט יבוא מהר ממה שאתה צופה והוא יהיה כואב. נכון זה היה צעד דרסטי להעיף את פרינגס, אבל מעניין בזמנו שהוא והחבר הבלונדיני שלו החליטו להוריד בדרגה את קאן ולמעשה קיוו שככה הוא יפרוש מהנבחרת אז התרעמת... או ששכחת? ורק לפרוטוקול, לאוו היה אוהד נלהב של ההחלטה ההיא. למעשה לאוו כמו קלינסמן, מקווה להשפיל שחקנים עד כדי כך שהם לבד יפרשו מהנבחרת. אם אתה שואל אותי וזה אומנם דעתי בלבד, זה המטרה שלו עם פרינגס או עם כל שחקן שהוא לא מסתדר איתו ( מעניין שסתם הוא החליט שקוראני אפילו לא יהיה בקאדר !?). ומה לעשות שיש הרמוניה בין השחקנים בנבחרת, ושבאלאק הוא לא רק שחקן הוא גם בן אדם שעומד לצד החבר הטוב שלו ברגעיו הקשים של זה. מצד אחד אפשר להגיד ממתי הוא סנגור? מצד שאני אבל אפשר להגיד דברים אחרים. לכאן או לכאן, ולא משנה איך תצייר או תכנה את זה, וחצוף לכאן או לכאן, האווירה בנבחרת לא טובה, וזה לא עניין רק של הימים האחרונים. תיזהר הברק עוד יגיע אליך ...
מה קשור אתה בכלל? אמרתי שבאלאק חצוף. אתה לא יצאת לתקשורת (בנתיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ). יוגי לא מנסה לייבש את פרינגס כדי שיפרוש, כי זה לא שהוא חצי שנה או שנה על הספסל, אלא הוא אחרי פציעות וכרגע לא בכושר לכן ישב 2 משחקים על הספסל. זה הכל. כל השאר הוא ניפוח מיותר של מיכאל באלאק.
אני יעשה לכולם כאן סדר שתבינו מה קורה. לירן התעורר בוקר אחד והחליט לשנוא את לאוו. עד אותו בוקר הוא אהב את מה שקורה בנבחרת, מאוד אהב. נכון להיום אם פרינגס יהיה בהרכב לירן ימצא מקום להיות נגד לאוו, אם פרינגס יהיה מחוץ לסגל לירן היה אומר משהו על שלאוו סוגר חשבונות ואם פרינגס יושב על הספסל שזה הדבר הנכון לעשות, זה לא נראה ללירן. הכי קל זה להעיף מהסגל. נכון, ברולפס לאוו השתמש וזה היה יופי. אולי גם קל יחזור, נראה מה המאמן יחליט. את פרינגס עדיין מוקדם להעיף לגמרי. אי אפשר לדעת לאן התפתחו העניינים, פציעות, יכולת רעה וכו'. פרישה זה מוקדם מידי ואת זה גם פרינגס יודע (לכן הוא נשאר וגם מת לשחק כמו שראינו). מה לעשות שטורסטן נמצא במצב בייניים (ממש באמצע) בין שחקן כשיר לשחקן גמור. לכן הוא על אש קטנה, זה החיים.
כי עדיין לא ברור מה יש לך נגד לאוו. מדובר במשחק שפרינגס ישב על הספסל, מה הביג דיל? יש כוכב גדול שלא ישב על ספסל בחייו? אני מאמין שיש לפרינגס עוד מה לתרום ונראה עוד כמה משחקים חשובים ממנו. הוא לקראת הסוף אבל יתן עוד קצת שיהיה חשוב במידה אולי רבה מאוד.
בוא באמת נעשה קצת סדר, אבל לגופו של עניין ולא לשטויות של שניכם. א. לנבחרת גרמניה היו 2 משחקים בתוך 4 ימים. במקרה כזה מאמן לא מזמן סגל של 18 שגם מתלבש, אלא יותר. ככה מזמנים בד"כ 3 שוערים ויותר מ - 4 חלוצים. כשלכל משחק בד"כ מלבישים שני שוערים ורק 4 חלוצים (אין שום הגיון להלביש יותר מ - 4 חלוצים, שהרי שניים משחקים ולא סביר שתכניס מישהו וגם תספיק להוציא אותו - לכן מספיקים 4). כרגע לאוו (ועוד הרבה אחרים) סבור שמספרים 1 ו - 2 בהתקפה הם קלוזה ופולדי. ואחריהם יש את גומז והלמס וקוראני רק אלטרנטיבה חמישית לכן, אין לקוראני מה להתלבש נגד רוסיה והוא יושב ביציע. אם אחד החבר'ה הנ"ל יפצע הוא יתלבש למשחק הבא או יפתח. לכן, אין לו מה לקום ולברוח באמצע המחצית או לעשות פרצופים. בדיוק כמו שהשוער השלישי לא בורח. אחד השוערים יפצע הוא יתלבש למשחק הבא. ב. לאוו (ועוד הרבה אחרים) סבור שפרינגס הוא לא הקשר הדפנסיבי הכי טוב שיש לו כאופציה אבל בכל זאת עדיף על רוב האחרים, למשל, על אוטל. לכן, הוא הזמין אותו לנבחרת והלביש אותו, אבל נתן למישהו אחר לפתוח. בדיוק כמו שהשוער המחליף הוזמן התלבש ולא שיחק בדיוק כמו שגומז לא פתח או הלמס או מי שלא יהיה. איך שהמשחק התפתח והפציעות שהיו גרמו לכך, שלא היה צורך ולא הייתה אפשרות לתת לפרינגס לשחק (לדעתי, הוא אפילו התחשב בפרינגס ולא הכניס אותו בדקה ה - 83 נגד רוסיה, אלא את רולפס - דווקא כדי לא להשפיל אותו). לפרינגס אין שום סיבה להיעלב, בדיוק כמו שלשאר המחליפים אין סיבה להיעלב. זה מתאים לנבחרות כמו ישראל, לא למקצוענים כמו פרינגס. או שהוא יכול להגיש בקשה לפיפ"א (ביחד עם באלאק) שהנבחרת שלו תשחק עם יותר מ - 11 שחקנים ואז הבעיה תיפתר. ג. בכלל, לי היה הרושם שפרינגס קיבל את הדברים כמו שצריך, הבין את הבעיה ודווקא אמר (בסבקונטקס) שבשלב הזה, עם היכולת הזו, הוא מעדיף להתרכז על חזרה ליכולת הטובה שלו (שאין ויכוח שמזמן נעלמה) ולעשות את זה תוך התמקדות בקבוצה. אני לא הבנתי שום נימת רוגז בדבריו ובהתהגות שלו וגם לא באיך שיוגי ענה לו. לכן, לבאלאק לא הייתה שום סיבה לדבר ולהתערב. מה גם, שבזמן האחרון יש הרגשה שבאלאק מעדיף להתעסק בכל מיני דברים מסביב ולהראות לכולם מי הגבר באיזור (ראה מקרה בירהוף, ראה הריב האחרון שהיה לו לגבי השמות של השחקנים על החולצות). ואין באמור לעיל, כדי להפוך את יוגי למאמן טוב. עדיין, לטעמי מאמן בינוני שעם השחקנים שיש לו ועמדו לרשותו היה צריך לתת יורו יותר טוב (למשל, איך זה שטרוכו לא שיחק בכל היורו שתי דקות ופתאום הוא הכוכב של הנבחרת? הרי הוא לא למד פתאום לשחק?).