הקיקר הימר נכון: מרסל שפר של וולפסבורג הוא המוזמן החדש לסגל של לב לקראת המשחק עם אנגליה בשבוע הבא,כמו כן הוזמנו טוביאס וויס ומרווין קומפר מהופנביים אבל ככל הנראה שפר הוא היחידי שהולך לקבל הזדמנות רצינית. http://www.kicker.de/news/fussball/nationa...artikel/500373/
מגוכח לעניות דעתי, הזימון של שני שחקני הופנהיים. אם כל הכבוד להם, ויש כבוד הם לא בדיוק שחקנים שראויים לשחק בנבחרת הגרמנית, הם לא בדיוק שחקנים מעולים. אך לגבי שפר, אני חושב שסוף סוף לאוו הבין כי יש לו שחקן מעולה בוולפסבורג ועליו לזמן אותו לנבחרת.
אני לא מבין מה יש לך נגדו ? אוקיי , הוא עושה כמה פאשלות לפעמים אבל בכל זאת הוא שוער מצויין שמגיע לו לשחק בנבחרת , תזכור איזה הצלות הוא עשה עונה שעברה , וכמה פנדים הוא עצר ! אני שמח בשבילו ומקווה שהוא יהיה השוער מס' 1 גם במוקדמות !
אתה מתכוון שהוא עושה כמה פאשלות בכל משחק. אכן, יש לו הצלות נהדרות, אבל גם לפחות טעות אחת חמורה בכל משחק. חוץ מאנקה הפצוע ולהמן שפרש יש לפחות 4 שוערים יותר טובים ממנו בגרמניה. אבל לך תדע, אולי יוגי רוצה לתת איזה זריקת עידוד לאנגלים.
זה שיוגי מזמין שחקנים מהופנהיים רק מוכיח, מי שטוב וישתדל בליגה, יקבל הזדמנות בנבחרת. זה דבר נהדר, דבר שיתן מוטבציה לכל הליגה בידיעה שאין מאמן שמרן שעומד בראש הנבחרת. לא משנה מאיזו קבוצה ובאיזו ליגה, מי שטוב לובש ילבש את המדים השחורים לבנים.
טוב, אולי זה משחק ידידות, אבל עדיין משחק מול אנגליה לעולם לא יהיה ממש משחק ידידות. הרכבים משוערים: גרמניה: אדלר - פרידריך, מרטסקר, ווסטרמן, שפר - שווינשטייגר, רולפס, ג'ונס, טרוכובסקי - קלוזה, הלמס... אנגליה: ג'יימס - ג'ונסון, אפסון, טרי, ברידג' - בארי, קאריק - רייט פיליפס, דאונינג - בנט, וולקוט ... לא יודע כמה ההרכבים האלו שה"קיקר" הביא נכונים, אבל זה נראה אצל שני הצדדים כמו מערכים ניסיונים. צריך להזכיר שבאלאק ופרינגס חסרים בגרמניה וגם לאנגליה יש כמה חיסורים כמו זה של אואן. נקווה למשחק טוב ושהטובים ינצחו (והכוונה כאן לגרמניה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx ).
משחק ידידות נשמע די מגוכח כאשר שתי אימפריות כדורגל כמו גרמניה ואנגליה אשר לא בדיוק מחבבות אחת את השנייה נפגשות, מפגש בעל יוקרה וחשיבות רבה עבור שתי המדינות. לגבי הספקולציות שאומרות כי טים וויזה יפתח בשער, מוכרח לציין כי השמועות לא רבות ולעניות דעתי לא נכונות. בערוצי הטלוויזיה כאן בגרמניה, פורסם כי רנה אדלר ימשיך להיות מספר 1 של נבחרת גרמניה גם במשחק ה"ידידות" נגד האנגלים. אני מאוד שמח שפטריק הלמס מקבל את הצ'אנס לפתוח בהרכב, חלוץ מטרה עם יכולת סיום נפלאה וטכניקה גבוהה גם כן. ההרכב שאני אישית הייתי רוצה לראות עם הסגל הנוכחי למשחק בברלין הוא : אדלר - פרידריך, וסטרמאן, מרטסהאקר, שפר - ג'ונס, רולפס - שווינשטייגר, מרין - הלמס, גומז. במקום מירו קלוזה שמקומו בטוח בהרכב לצערי, הייתי מעדיף את גומז עקב זריזות וטכניקה כאשר הלמס מציע אותו הדבר. מצער מאוד ששטפן קייסלינג חלוצה של באייר לברקוזן וחברו לחוד של הלמס, לא זומן לנבחרת, לא ברור לי כלל העניין כאשר הוא מציג יכולת טובה יותר מזו של קלוזה ולוקאס פודולסקי שזומן ללא צדק כלל. ג'רמיין ג'ונס מקבל סוף סוף את ההזדמנות להוכיח כמה טוב הוא ולפתוח בהרכב לפי הקיקר. אני משער כי יוגי לאוו יפתח עם 4.4.2 פשוט, כאשר אין קשרים אחוריים ואין קשרים אופנסיבים.
גול נדיר של טוני קרוס באוסנאברוק נגד נבחרת איטליה הצעירה. לא יודע אם אתם עוקבים...אבל אני מקווה שתתפסו את השער הזה. נדמה לי משודר בDSF.
שער פנטסטי של קרוס. לקראת הסיום המון החמצות משני הצדדים, קסטרו היה יכול לכבוש לפחות שניים. אצל האיטלקים החמצה מול שער חשוף כמטר וחצי מן השער. אני חייב לציין שהיציאה למתפרצות של הגרמנים היו פשוט מהירות בצורה מדהימה ועם קצת יותר דיוק בסיומת התוצאה הייתה יכולה להיות יותר גבוהה.
אני חייב גילוי נאות -אחת הסיבות שאינני מרבה לכתוב כאן בפורום היא חוסר ההבנה הבסיסית של רבים כאן בכדורגל.יש הבדל בין להבין כדורגל לבין להעלות ידיעות חדשתיות ולהבין הכתוב בקיקר.נכון הכתוב בקיקר מעניין.נו..... איזי בם בם.כותב בם בם.בלי לחשוב ולצערי בלי לראות.בנוגע למאנשפם אין יותר ממני אדון בם בם.לרצות בלי להבין בגרוש בתכונות המשחק.אדון בם בם מתאים לו מרסל שפר.נו בו נגיד בסדר...כראה מצלצל לו יפה מרסל שפר.נו....מרוין קומפר מה לא נשמע לא מצלצל....בשביל להוכיח כמה אני עשרות מונים מעל אדון בם בם בהבנת המשחק אני יכתוב לכם ותבדקו ולא יותר מחמש דקות של צפיה הספיקו לי לדעת.כי בראש אני מאמן כדורגל.אז קבל בם בם.מהרגע שידרך מרוין קומפר לראשונה על הדשא במדי המאנשפט.אז....ותבדקו תבדקו אני מבקש לבדוק....מרוין קומפר לא יצא יותר מההרכב אף פעם.הוא עולה בעשרות רבות של דרגות על מרטסקר.על מה התלוננו אחרי היורו.?על הכבדות הגמלוניות וחוסר הקורדינציה של מרטסקר אתמ גילוי נאות -אחת הסיבות שאינני מרבה לכתוב כאן בפורום היא חוסר ההבנה הבסיסית של רבים כאן בכדורגל.יש הבדל בין להבין כדורגל לבין להעלות ידיעות חדשתיות ולהבין הכתוב בקיקר.נכון הכתוב בקיקר מעניין.נו..... איזי בם בם.כותב בם בם.בלי לחשוב ולצערי בלי לראות.בנוגע למאנשפם אין יותר ממני אדון בם בם.לרצות בלי להבין בגרוש בתכונות המשחק.אדון בם בם מתאים לו מרסל שפר.נו בו נגיד בסדר...כראה מצלצל לו יפה מרסל שפר.נו....מרוין קומפר מה לא נשמע לא מצלצל....בשביל להוכיח כמה אני עשרות מונים מעל אדון בם בם בהבנת המשחק אני יכתוב לכם ותבדקו ולא יותר מחמש דקות של צפיה הספיקו לי לדעת.כי בראש אני מאמן כדורגל.אז קבל בם בם.מהרגע שידרך מרוין קומפר לראשונה על הדשא במדי המאנשפט.אז....ותבדקו תבדקו אני מבקש לבדוק....מרוין קומפר לא יצא יותר מההרכב אף פעם.הוא עולה בעשרות רבות של דרגות על מרטסקר.על מה התלוננו אחרי היורו.?על הכבדות הגמלוניות וחוסר הקורדינציה של מרטסקר את מצלדר.עכשיו מרוין קומפר וחבל שלא מראים את הופנהיים יותר בארץ.חמש דקות הספיקו לי להתרשם קומפר בעל טכניקה של פליימקר מצרך נדיר.במיוחד במנשאפט.משחק חזק עם מסירה נקיה מהסוג שאני אוהב.מרסל שפר?נעים מאוד שלוש שנים הוא בהרכב של הקבוצה שסופגת הכי הרבה גולים בבונדסליגה.וגם העונה מחררים לו את הרשת ואת האגף.תגידו נכון הוא משחק בקבוצה התקפית וזה נכון אז מה לצידו יש טונות של ניסיון.מדלונג.קוסטה.ברזגאלי.וכלום שפר מחורר את האגף.קומפר מחזיק את ההגנה של הקבוצה הכי התקפית בעולם כזאת שעולה קבוע עם שלושה חלוצים ושלושה קשרים התקפיים.ושני המגינים שלו מימין[באק].ומשמאל[איסטפרגר].עולים כל הזמן למעלה.בנוסף הוא משחק עם בלם צעיר ולא מנוסה שנזרק מהקבוצה השניה של שטוטגארט[ג'סילה].הופנהיים סופגת רק 19 שערי חובה כשתשע מהם בחמש המחזורים הראשונים.אפילו באיירן ספגה יותר.ובוואדיי המסננת של שפר בוולפסבורג.אנשי מקצוע גם בפרשנויות שאני קורא באתרים השונים מבינים ואדון בם בם הגדול לא מבין....זהו על הקצה אדון בם בם מוטב תעבור לאגף החדשות פרשניות תשאיר למי שבאמת מבין.ותבדוק בם בם.מהרגע שקומפר עולה על המדים הוא לא יורד מהם תבדוק.
קודם כל אבי התגעגנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx דבר שני לגבי קומפר, אני לא יודע על מה אתה מסתמך בחוות הדעת שלך, אבל להגיד עליו שברגע שהוא יעלה בהרכב של הנבחרת הוא לא יאבד אותו, או שהוא טוב יותר בכמה דרגות ממרטסקר, שהוא כמובן לא בלם מושלם, אבל עדיין... אולי לא ראיתי יותר מדי את קומפר ולכן אני לא הולך גם לשפוט אותו, אבל הוא רחוק עדיין מהתיאורים המאד המחמיאים שנתת לו, וכל זה למרות שאני לא פוסל את הדברים שלך ואף אשמח לבוא יום אחד ולהגיד לך :" וואלה אתה יש לך עיין של נץ!" וחבל שאתה לא רושם יותר... ד"ש