עזוב את זה ,הבטיחו שכול שנה ינחת סטאר חדש בקבוצה ,אוהדים אחרים היו בטח שמחים אבל לאור מה שאנחנו יודעים שאפשר להשיג בהרבה פחות כסף ומה שאנחנו אוהבים זה פשוט מכה עם שכיריי החרב האלה . שניי שחקנים מאוד הייתי רוצה לראות בבאיירן ,גם על חשבון ריברי או רובן ,בק ואוזיל . בק לדעתי כבר עכשיו וורד קלאס ,אוזיל זה כל מה שצריך מסטאר בלי שיהיה סטאר על המגרש . אגב,מישהוא קרא את הראיון עם פיליפ לאם? הוא אמר שבאיירן צריכה להתחזק ב 2 או 3 עמדות כדיי להיות מספיק חזקה לקחת את הצ'מפיונס ליג ,ולי כבר נמאס לשמוע אותו מקטר ומקטר .
מה לעשות שקפטן הקבוצה צודק. לאהם בחור מבין עניין והוא יודע שבאיירן הנוכחית עוד צריכה להתחזק משמעותית כדי לאיים על התואר הנחשק ביבשת. זה לא בכיינות ולא נעליים. אני אפילו רואה בכך שליחת מסר ברור להנהלת הקבוצה.
אם אתם רוצים לדון על באיירן, אתם מכירים את הכתובת אפילו יותר טוב ממני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx הבוקר צוות הפאנל של דופלפאס גם החמיא לתצוגת המשחק אתמול של הצוות המקצועי וצוות השחקנים. אני מחזק את הדברים כאן על שווינשטייגר שתמיד צריך לקבל תפקוד מרכזי ומוביל ועל הדרך באלאק יכול לכסות על החור בעמדת הקשר האחורי שם הוא סוג של עילוי.
סלע אני 307% איתך רק שהקטע הוא אם שווייני יקבל תפקוד מרכזי בלי תמיכה ראויה לרמות הכי גבוהות הרי התוצאה שנקבל את שווייני של באיירן לדורותיו.
רוצים לדעת איך עושים נאחס לשחקן? ככה: http://img16.imageshack.us/img16/3575/460x280c7709fe98edf0d2a.Xxx עכשיו על בליינד הוא יסבול מירידה תלולה ביכולת או פציעה שתגרום לו להחמיץ את המונדיאל, ותודה לחבורת האינוולידים בבילד.
למה לא חוץ מבאלאק הוא מאמן נבחרת בלי מגהסטארים ותאמין לי גם בתוצאות וגם בגובה העיניים לא נופל מכל הנבחרת הכי זוהרות שיש,הכל פרט למשחק אחד מתוך מי יודע כמה שלו מאז 2006 וזה הגמר עם הספרדים שנזקוף להם ניצחון על כולם ופחות הפסד שלנו. עם הגנה כזאת,וחוסר אופציות מטריפ של קשרים אחוריים,וכמובן ערימת חלוצים חלודים,קפטן וכוכב שלא הכי צעיר שבעולם,וקבוצת פוטנציאלית שמסרבת להתפתח לוורלד קלאס-כמעט כל מאמן אחר היה מספיק להיות מפוטר פעמיים שלוש,ויוגי ההיפך עושה עבודה נהדרת.
גם ב"בילד" תוהים לגבי התפקוד של קלוזה ושווייני בנבחרת בניגוד לתפקוד שלהם בקבוצתם: http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/nat...bei-bayern.html
"Thomas Müller war lange eine Überlegung, ihn mit nach Moskau zu nehmen. Ich denke, dass er im November bei den Spielen gegen Chile und Ägypten im Aufgebot stehen wird", sagte Löw. גם מולר הופך לאופציה בנבחרת במונדיאל הקרוב.
מולר בצדק רב הוא אחד האופציות ההתקפיות למונדיאל הקרוב. הבחור בעונת הפריצה שלו באחד המועדונים הכי גדולים בגרמניה(אני נזהר כאן נוכח המצב הנוכחי של הקבוצה). מבקיע, מבשל, עושה הגנה כשצריך. אפשר גם להסתכל על יתר הסגל ולראות שקלוזה בן 32, גומז לא פגע ביורו האחרון וגם לא בבאיירן עד כה, וגם פודולסקי כבר חלם על חזרה טובה יותר לקבוצת נעוריו. בקיצור, אם אכן מולר יזומן אני מאוד אשמח נוכח הכושר הנוכחי שלו.
אופציה?! אולי לספסל ואז הוא יהיה אופציה נהדרת במרכז באלאק,ועוד אחורי מקווה שרולפס הכי פחות בינוני..,ומקדימה מסי הגרמני ושווייני ככה שהקישור די מכוסה מבחינת ההרכב אבל אופציה נהדרת לקאדר.
ההרכב הצפוי למשחק מול פינלנד: אדלר - בק, מרטסקר, א.פרידריך, שפר - באלאק, היצלספרגר - שוויינשטייגר, טרוכובסקי - גומז, קקאו .... נכון, זה משחק לפרוטוקול, אבל עדיין לא מבין מה קקאו קשור להרכב. ולמה רולפס לא ממשיך לקבל אשראי בעוד באלאק חייב לשחק. אני הייתי עולה ככה: אדלר - בק, מרטסקר, א.פרידריך, שפר - רולפס, ווסטרמן - מארין, טרוכובסקי - גומז, פודולסקי. אין לקקאו מה להיות בכלל בקאדר. כנ"ל לגבי החבר שלו לקבוצה מר היצלספרגר שצריך קודם להראות שהרמהנ שלו בכלל נאותה לבונדסליגה. צריך גם לראות איך פודולסקי נראה בנבחרת בעמדה שלו! לגבי מולר, אני חושב שזה החלטה נבונה. גם לאוו ראה מה שכל טמבל ברחוב ראה. יש משהו מיוחד בילד הזה ולא רק בגלל השם משפחה! חבל שאי אפשר היה לראות אותו מחר..