נבחרת הולנד: ואן ניסטלרוי ורובן הספיקו רק עד החצי

הנושא בפורום 'פורום יורו 2004' פורסם ע"י לירן, ‏28/5/04.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

את האמת יש בי קמצוץ של התרגשות...

מאז יורו 2000 לא ראיתי את הולנד במשחק בערוץ 1...

2. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

והנה רובי קין מראה להולנד שהוא לא חלוץ פחות טוב מואן ניסטלרוי. דקה 45, 1-0
    לרפובליקה האירית.

3. burning soil Member

שער יפה מאד של רובי קין,הולנד פשוט בינונית,מניעה הרבה את הכדור,אבל לא מצליחה
    לייצר מצבים,מעניין מה יהיה עכשיו...

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הולנד בינונית? הולנד רעה.
    כל המחצית הראשונה אני עם יד על הפנים ובהלם שככה נראית הולנד שלי.

איזה משחק רע אלוהים ישמור.... ואן ניסטלרוי משחק לא כחלוץ שפיץ, הוא יותר מדי באגף שמאל והוא פשוט לא טוב שם. ואן ניסטלרוי אפקטיבי רק בתור חלוץ שפיץ. קלייברט לא מורגש בגרוש ודווידס פשוט חלש. הוא יותר מדי משחק באגף שמאל. הוא חייב להיות יותר באמצע ושכל הכדורים יעברו דרכו, הוא פשוט לא מורגש. משחק ההתקפה פשוט על הפנים והולנד בועטת רק מרחוק כי יותר מזה היא לא מסוגלת. ההגנה האירית הודפת את ואן ניסטלרוי וקלייברט עוד לפני שהם מגיעים לאיזור הסכנה. מי שאני די מעודד ממנו זה ואן דר סאר שנראה ומפגין ביטחון והוא גם אחרי עונה טובה מאוד בפולהאם.
    לא יודע מה יהיה... אני מקווה שההשתפרות תבוא כי אם זה יימשך ככה לטביה לא תסיים אחרונה.

5. Paolo Maldini שחקן ותיקים

הולנד נראית מאוד מאוד רע, אני מקווה שזאת לא תהיה הולנד שנראה ביורו עצמו, לא נמאס להם מכשלונות???
    יש להם את כל מה שצריך בשביל לזכות, אבל הם לא עושים את זה...

מילה טובה לאירלנד שמשחקת מצוין ומגינה בצורה מעולה

6. burning soil Member

מה דעתכם?

סידורף שנכנס רק בדקה ה-45,הוחלף בדקה ה-60,השחקן נראה יורד כעוס לחדר
    ההלבשה ולא נשאר לשבת על הספסל עם שאר השחקנים,וזה מגיע לאחר שסידורף
    התבטא בתקשורת שהוא צריך לשחק מאחורי החלוצים ולא בעמדה אחרת..

7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה שהולנד ממש מפנה את המקום לצ'כיה וגרמניה.

8. Reyes Member

הבלאגן חוגג. דיקיל'ה והאורנג' לא יגיעו רחוק.

9. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

זוכרים שאמרתי שלדעתי גרמניה לא תעלה משלב הבתים? נראה לי שטעיתי.

10. John Barnes Member

פשוט לא מאמין!
    הולנד פשוט משחקת נוראי, אני בספק אם נעבור את השלב הבא.
    הכי קרע לי את הלב לראות את רודי פלר הולך הביתה בדקה ה-75 עם חיוך מאוזן לאוזן...

11. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה משחק חלש!!! ההולנדים פשוט באים שפופים לקראת היורו מבחינה מראלית אחרי שני הפסדים ביתיים ואדבוקאט לא מצליח למצוא הרכב. לטביה מתחילים לפתח תקוות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
    ואמנם זה לא המקום אבל נבחרת אירלנד שיחקה מצוין גם בסגירה בהגנה וגם בהתקפות המתפרצות והמספרת של קין שהשקיע המון היום. באירלנד בעיקר מאוכזבים שהם לא ביורו, רואים שלפי היכולת של היום הם ברמה של רבע גמר לפחות.

12. Dyer משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז הולנד היא הנבחרת היחידה מהיורו שלא מנצחת היום (בהנחה שספרד תנצח את אנדורה), חוץ מדנמרק, אבל היא הפסידה לקרואטיה שהיא כן תשחק ביורו.

13. shmulikwe Member

בהחלט משחק נוראי של הולנד, למרות שליטה במרכז השדה לאורך כל המשחק היא לא הצליחה ליצור יותר מחמש מצבים מסוכנים, לעומתה אירלנד, שהחזיקה בכדור פחות מ40% מהזמן נצלה כל רבע הזדמנות שנתנה לה ורק יכולת טובה של ואן דר סאר והרבה מזל של הולנד גמר את המשחק באחד אפס.
    לאחר הפקת לקחיפ מהמשחק הזה אני בטוח שקוקו פשוט לא צריך לפתוח! לא היה אפקטיבי בכלל ואפילו נגיחה ממטר הוא הצליח לנגוח לראש של השוער.
    במקומו או (יש 2 אפשרויות) רובן שהמהלך של הבעיטה שלו לקראת הסיום הראה כמה כשרון ענק הוא, או ואן דר מיידה שהיה מצויין רק באגף ימין (מה לעזאזל חשב אודובאק כשהעביר אותו לשמאל אחרי שגרם כ"כ הרבה בעיות בצד ימין?!) ולהסיט את שניידר שמאלה שהיה יחסית טוב, והכל יחסית.
    בקשר לחלוצים, רק בגלל חוסר עזרה משוויע מצד המגנים, בכך שהחליטו להחרים משום מה ברוב חלקי המשחק את משחק ההתקפה של הולנד רוד וקלוייברט היו חייבים ללכת לאגפים וסתם להסתבך שם, ולכן לדעתי, לא צריך להחליף חלוצים, הם יכולים לשחק מצויין ביחד, אבל כמובן, צריכים עזרה.
    וגם אם אם אם צריך, אז את קלויברט לספסל ומקאי במקומו, הוא הוסיף כ"כ הרבה להולנד.
    בהגנה חייבים לעבוד על תיאום, אני לא יודע מה עבר בראש של סתאם כשעזב את קין לבעיטה אבל אני מקווה שלא יעשה את זה גם ביורו, ובאומה, בכלל קטסטרופה ובמקומו צריך (צריך? חייב!) להכניס את הייטינגה.

בקיצור, אני מקווה שכמו תמיד, ככל שהחזרה הגנרלית רעה ככה בהצגה עצמה יותר טוב...

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

היום התעוררתי מחלום, חלמתי שהולנד היא אחת מהנבחרות הכי טובות באירופה ושאנחנו מועמדים לגיטימיים לזכות באליפות אירופה.

היום ישבתי וראיתי את המשחק, מההתחלה עד הסוף ולקחתי את ההופעה הזאת ממש קשה. זה היה רק משחק הכנה ואתם יכולים לדעת ע"פ כל ההודעות שלי שאני שם זין על כל משחקי ההכנה האלה אבל היום ראיתי נבחרת הולנד כל כך פאתטית, כל כך אומללה, כל כך מסכנה וכל כך חלשה שזה באמת באמת כאב לי. כאילו זה משחק שקובע למשהו. אבא שלי שואל לירן איך איך בחרת דווקא את הנבחרת הזאת, אמרתי לו אבא, שאלות כאלו לא שואלים מה אני יגיד לך זה פשוט בא. שאלתי אותו אם הוא לא יכל לעשות אותי איזה 4 שנים לפני ככה הייתי נהנה מהתואר היחיד שהולנד זכתה בו. עד היום באמת האמנתי בנבחרת שלי שתביא סוף סוף תואר אחרי כמעט 16 שנה אבל הבנתי שאני חי באשליות. הולנד נראתה היום כל כך חלשה וזה שבוע לפני היורו. היורו שאני חולם עליו ומשתוקק אליו כבר 4 שנים, 4 שנים שהולנד לא השתתפה בטורניר גדול. 4 שנים שאני רק מחכה ליום הזה והנה שבוע לפני, אני לא רוצה את היורו הזה. אני לא רוצה את היורו הזה כי אני יודע מה יהיה לי, אני יודע ששוב פעם אני אתאכזב, אני יודע ששוב פעם אני יאכל את הלב וירגיש חרא והכל בגלל הנבחרת הזאת שנקשרתי אליה כל כך בלי שום הסבר מיוחד. הנבחרת הזאת שמאכזבת אותי פעם אחר פעם אחר פעם תעשה את זה גם הפעם. והפעם זה יהיה יותר כואב. כי הולנד בכל טורניר שיחקה יפה, נהנתי ממנה ועפה בצורה מכובדת בשלבים גבוהים אחרי שלפחות הוכיחה שהיא יודעת לשחק כדורגל יפה. הפעם לא נראה לי שזה מה שיקרה, הפעם אני באמת חושב שהולנד תעוף בבושת פנים אחרי תצוגות עלובות כדוגמת מה שראינו היום.
    חזרתי עכשיו מבילוי מוצ"ש הקבוע, סתם אוכלים משהו בחוץ ולא הפסקתי לחשוב על הנבחרת הזאת. ואני שואל את אלוהים למה הוא עשה אותי כזה שלוקח את הספורט הזה כל כך קשה. והנקודה שבשבילי זה לא ספורט... הולנד זה דבר שאני לא יכול לתאר לכם מה זה בשבילי ורבאק, אני רק אוכל חרא מהם וכל הציפיות שלי שהפעם זה יהיה שונה, נמוגו.
    ולמרות שאני צופה מה יקרה אני יודע שברגע שההפסדים יבואו אני יתאכזב בצורה כאילו זה הפתעה מרעישה ויקח את זה ממש קשה כי... זה חזק ממני אני לא יודע מה לעשות. אני כבר לא יודע אם אני רוצה ומחכה ליורו הזה.
    אני יבוא לכתוב בפורום רק ביום חמישי עוד שבועיים כי שבת הבאה אני בבסיס. וזה אחרי שהולנד כבר תשחק במשחק הפתיחה שלה ביום שלישי נגד גרמניה ואני עדיין יש בי טיפת תקווה שאז אני יוכל לדבר אחרת.
    בינתיים, אני פסימי ואני מרגיש חרא.

לירן, מתבכיין (בהשראתו של ראול...)

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/6/04
  15. Barcik Member

הגעתי למסקנה סופית שגרמניה (כנראה) וצ'כיה יפשלו אמנם, אך הולנד תפשל עוד יותר.